Potpisujem.Bihacit1937 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:27Mujo sebi napravio profilNkj12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:16Nije sigurno bolji za klasu,igraju istu poziciju ali razlicite kvalitete su je li tako ?
Ani brz i lopte u prostor ,dok je mujo bolji jedan na jedan i kad dodje na 20 metar aljevica sut gol.
Ali ta dva igraca uz pravu sredinu kao sad sto imamo malog besagica kremenovi a haracica bili bi daleko najbolji dvojac krilnih napadaca.
To je isto kao sto si ti subjektivan prema Aniju ,zato i pisem sa vama da vam dokazem da niste korektni.![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Moram stati iza svog kolege jer i vi stajete iza svoga poznanikaJedinstvo37 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:33Potpisujem.Bihacit1937 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:27Mujo sebi napravio profilNkj12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:16
Nije sigurno bolji za klasu,igraju istu poziciju ali razlicite kvalitete su je li tako ?
Ani brz i lopte u prostor ,dok je mujo bolji jedan na jedan i kad dodje na 20 metar aljevica sut gol.
Ali ta dva igraca uz pravu sredinu kao sad sto imamo malog besagica kremenovi a haracica bili bi daleko najbolji dvojac krilnih napadaca.
To je isto kao sto si ti subjektivan prema Aniju ,zato i pisem sa vama da vam dokazem da niste korektni.![]()
-
- Kontakt:
@nkj12
Mujo ne zna dva pasa spojiti o cemu ti pricas legendo moja. Dzaba da je uveo jedinstvo u pl, ne zna igrati. Odigrao je 5 utakmica kako treba za Jedinstvo jos dok je dijete bio. Umjesto da napreduje on se unazadio. Guraju ga samo jer je nas.
Ibrisimovic je za 2 klase bolji od muje i u odnosu na proslu sezonu i vjerujem da ce biti u stalnim kombinacijama za prvih 11.
Mujo ne zna dva pasa spojiti o cemu ti pricas legendo moja. Dzaba da je uveo jedinstvo u pl, ne zna igrati. Odigrao je 5 utakmica kako treba za Jedinstvo jos dok je dijete bio. Umjesto da napreduje on se unazadio. Guraju ga samo jer je nas.
Ibrisimovic je za 2 klase bolji od muje i u odnosu na proslu sezonu i vjerujem da ce biti u stalnim kombinacijama za prvih 11.
Vidim koliko znas o fudbalu tako da ja sa tobom nemam potrebe pricati o fudbalu.
I ja iznosim svoje misljenje kao eto sto si ti svoje iznio.
I ja iznosim svoje misljenje kao eto sto si ti svoje iznio.
Niste realni ili ne želite biti.. Može neko voljeti Muju ili Anija, ima na to pravo, ali trenutno stanje je takvo da je konkretno Mujo tu od prvog dana i vidi se koliko je spreman, odnosno koliko je Ani nespreman trenutno. Treba poštovati svačije znanje i karijeru, ali trenutna sprema i forma treba biti ono što se gleda. Inače treba dovesti Evija, Striku, Mačka itd.. Svi su imali bolju karijeru od obojice.Jedinstvo37 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:33Potpisujem.Bihacit1937 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:27Mujo sebi napravio profilNkj12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:16
Nije sigurno bolji za klasu,igraju istu poziciju ali razlicite kvalitete su je li tako ?
Svi se kacite naših igrača.. Muje, Anija i Mandze.. A niko ne spominje npr Haracica koji nije pokazao za sad ništa.. Cak je i Galin pokazao više.. (a ja nisam Galin
I Mujo i Ani su naša djeca.. I Olic I Willi dok je tu.. Tu ne treba praviti razliku naš - njihov.. Svi su Jedinstvo.
Pipi ima dobre igrače na raspolaganju.. Unazad 15 godina možda nikad jača ekipa. Njegov posao je da sve to uklopi. I on ce biti ili hadžija ili bivši trener.. Ako ce staviti Muju do njega je.. Ako neće to je njegovo pravo kao trenera. Ali on će odgovarati za rezultat i zato neka se on misli sta ce i tko će..
Pa tako reci onda, vidi se ta subjektivnost kod tebe. A ja nisam stao iza poznanika, znam obojicu i nije mi jedan drazi od drugog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E to je korektan komentar,zato sam ja namjerno stao iza muje jer vidis i sam da nisu korektni . I kazu poslan sa zadatkom tako vam izgledao kao sto meni izgleda da ste vi poslani sa zadatkom.Vinavil je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:49Niste realni ili ne želite biti.. Može neko voljeti Muju ili Anija, ima na to pravo, ali trenutno stanje je takvo da je konkretno Mujo tu od prvog dana i vidi se koliko je spreman, odnosno koliko je Ani nespreman trenutno. Treba poštovati svačije znanje i karijeru, ali trenutna sprema i forma treba biti ono što se gleda. Inače treba dovesti Evija, Striku, Mačka itd.. Svi su imali bolju karijeru od obojice.
Svi se kacite naših igrača.. Muje, Anija i Mandze.. A niko ne spominje npr Haracica koji nije pokazao za sad ništa.. Cak je i Galin pokazao više.. (a ja nisam Galin). Čekamo da bude igrač koji je bio u Metalegheu. Zasad nije
I Mujo i Ani su naša djeca.. I Olic I Willi dok je tu.. Tu ne treba praviti razliku naš - njihov.. Svi su Jedinstvo.
Pipi ima dobre igrače na raspolaganju.. Unazad 15 godina možda nikad jača ekipa. Njegov posao je da sve to uklopi. I on ce biti ili hadžija ili bivši trener.. Ako ce staviti Muju do njega je.. Ako neće to je njegovo pravo kao trenera. Ali on će odgovarati za rezultat i zato neka se on misli sta ce i tko će..
Pa zato sam rekao da ce Mujo igrati prvih par kola dok se ovi ne spreme. Nece sa 5 treninga upasti u prvih 11 za GOSK.
A nije mi Haracic bio toliko los, ali on je sad meni visak kako je Fajic tu. Nisam fan te formacije sa dva napadaca/bez krila.
A nije mi Haracic bio toliko los, ali on je sad meni visak kako je Fajic tu. Nisam fan te formacije sa dva napadaca/bez krila.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Treba malo da zivne forum ovako 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Haracic visak zasto buraz?
igrac prespreman i jako borben neko ko nece biti striktni strijelac i kome ce to 100% odgovarati, takoder na Fajicu ce biti konstantno 2 igraca jel je previse kvalitetetan u igri 1na1 tako da mu se tu otvara sjajna prilika, Berberovic je dobio sve sto je trazio mozda cak i vise ova ekipa moze puno sve je na njemu!
igrac prespreman i jako borben neko ko nece biti striktni strijelac i kome ce to 100% odgovarati, takoder na Fajicu ce biti konstantno 2 igraca jel je previse kvalitetetan u igri 1na1 tako da mu se tu otvara sjajna prilika, Berberovic je dobio sve sto je trazio mozda cak i vise ova ekipa moze puno sve je na njemu!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Znam samo da Jedinstvo nije imalo jace ekipe dugo godina, mozda ne 15 ali zadnjih deset godina sigurno najjaci igracki kadar. Pa sad bukvalno ne znas koga staviti da igra, prvih 11 odlicni i na klupi imas bar 4-5 igraca koji nista nisu losiji od startera. Sad ce ti na klupi mozda biti Ojeda, Ibrisimovic, Devedzic, Makic, a u proslim sezonama bi bili glavni igraci.
Sad je do trenera, sto rece neko sve je dobio, da se to sad sve poslozi pa da i Fajic bude bar u pola kao one sezone kad je dao 28 golova onda PL nikad nece biti bliza
Sad je do trenera, sto rece neko sve je dobio, da se to sad sve poslozi pa da i Fajic bude bar u pola kao one sezone kad je dao 28 golova onda PL nikad nece biti bliza
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bitno je da napokon imamo i klupu, kad bude trebalo praviti izmjene, bude kartona i povreda tu su kvalitetne zamjene. Odavno nismo imali siru ekipu.
-
- Kontakt:
Jaki smo ko nato
-
- Kontakt:
Fajic je obecao 30 golova i PL 

.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
30 golova, da nije malo pretjerao hahaha
-
- Kontakt:
I ja kazem. I 25 bi bilo dovoljnoo..al pred nama je
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Za svaku hiljadu go, hajde posteno

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sretno nam svima velika sezona je pred nama i veliki izazov euforija je tu igraci su tu sutra pressica gdje ce biti svi predstavljeni i najvljena sezona, uistinu izgleda sve jako lijepo treba poceti jako od prvog kola i ne stajati do zadnjeg !!!
pozz za crveno-bijelu naciju
pozz za crveno-bijelu naciju

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
zna li se kako ce se placati za ovaj stream?
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, nebeskasila i 8 gostiju.