FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar al nije taj tip kojeg bi trebali dovesti (DM)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj moram prokomentarisati tatara jucer. Nekoliko puta il predug for ili bi da gurne loptu ispred sebe a ode mu u stranu, prijem ko od drvo itd... Tako mi nekad smlatavo djeluje 
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Teren je uzasan bio pogotovo prvih 45 min nisu igraci mogli da uhvate ritam. Uz to zatar je ubjedljivo najvise pretrcao tako da i umor moze biti razlog losijeg baratanja sa loptom....AngelDiMaria je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:00Joj moram prokomentarisati tatara jucer. Nekoliko puta il predug for ili bi da gurne loptu ispred sebe a ode mu u stranu, prijem ko od drvo itd... Tako mi nekad smlatavo djeluje![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sačekaću onda još malo dok dođu. Hvala brate.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:22Ima sivi, nema crni jos uvijek. Uskoro ce nova tura robe i obavijest za sezonske, ja danas isao i pitao bas.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:20
Ne vidim da ima onaj komplet trenerke, je li iko bio danas?

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kaže Nam dolazi pojačanje kakvo nikad nije bilo u ligi, vrhunsko.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tatar možda djeluje trom, u nekim situacijama pomalo smotan, ali je igrač poteza i definitivno jedna od naših najjačih karika
Sta je ovo,niko nece sivu, svi bi crnu...Da li se to osjeca neka primjesa iritiranja pojedinaca na temi ili se svi solidarisali sa Fanimom...?AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:20Sačekaću onda još malo dok dođu. Hvala brate.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:22Ima sivi, nema crni jos uvijek. Uskoro ce nova tura robe i obavijest za sezonske, ja danas isao i pitao bas.AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 19:20
Ne vidim da ima onaj komplet trenerke, je li iko bio danas?![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve da ispadne iz fotelje persona kojoj je ogavna druga boja kože i koja prema tome selektira ljude.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sad kao Nam poznaje historiju nase lige pa kakvo nikad nije bilo u ligi hahah
Ja bih prije doveo kreativnog veznjaka sa Susicem da se mijenja, Oremus i Đokan su mi tu negdje trkački i defanzivno i tu bih vazda Đokana prije gurao.
Zna li neko ovaj F. Hodzic jel klasicni DM ili je kreativac, mozda @michalplatini vidim da on prati ove omladinske
Ja bih prije doveo kreativnog veznjaka sa Susicem da se mijenja, Oremus i Đokan su mi tu negdje trkački i defanzivno i tu bih vazda Đokana prije gurao.
Zna li neko ovaj F. Hodzic jel klasicni DM ili je kreativac, mozda @michalplatini vidim da on prati ove omladinske
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ma i Susic nije dugo igrao treba će mu vremena da udje u formu.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:31Sad kao Nam poznaje historiju nase lige pa kakvo nikad nije bilo u ligi hahah
Tek oko 5,6 kola ocekujem da ekipa bude na vrhunskom nivou.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ostavio sam broj onom momku sto radi da mi javi kad bude nova tura, pa eto, ako mi javi, obavijesticu vas na forumu

1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
Javni.ThrillerHz je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:38Ostavio sam broj onom momku sto radi da mi javi kad bude nova tura, pa eto, ako mi javi, obavijesticu vas na forumu![]()

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja ga ocekujem sljedecu minimalno 20 min, za 3. kolo da bude spreman.amypitar je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:37Ma i Susic nije dugo igrao treba će mu vremena da udje u formu.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:31Sad kao Nam poznaje historiju nase lige pa kakvo nikad nije bilo u ligi hahah
Tek oko 5,6 kola ocekujem da ekipa bude na vrhunskom nivou.
Hoce li odmah ove sedmice biti ona emisija na BordoTV pa kazu kad se vracaju Hebibovic, Sabanovic i Susic?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S Susicem je sve ok..dobit ce minutazu protiv MDK
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po meni treba pokusati zaganjati momka. Mozda naglas razmisljam, ko zna.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedan prijedlog Morti glede nagradne igre. Trebaju se uvesti i "kazneni" bodovi kad promasis rezultat. Onoliko koliko si golova fulio toliko minus bodova.
Jer vidim braca uzela maha, svi po 5,6 golova stavljaju i razlicite strijelce jbg nekog ces ubost
Jer vidim braca uzela maha, svi po 5,6 golova stavljaju i razlicite strijelce jbg nekog ces ubost

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Upravu si, treba to nekako ograničiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 22:17Jedan prijedlog Morti glede nagradne igre. Trebaju se uvesti i "kazneni" bodovi kad promasis rezultat. Onoliko koliko si golova fulio toliko minus bodova.
Jer vidim braca uzela maha, svi po 5,6 golova stavljaju i razlicite strijelce jbg nekog ces ubost![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, casual033, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, klasik, Lecler, MaroonWhite1946, OsmanhodzicBuco, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946, zagorski i 327 gostiju.