Svrsihodni za civilizaciju kao prašina u svemiru. Koja im je svrha - osim toga što su masnokosci?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
Vjerovatno ga ne viđa po gradu, pa ne vidi kakav je duduk, u svakom smislu.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:44Ovaj pljuje po Nanicu i ostalim legendama. Nije cudno što mu je elvis što udara zene gospodin.
Niko nikada nije pljuvao po Naniću. Nego po kriminalcu, ratnom zločincu i kukavici, Naseru Oriću. Ali ti to dobro znaš.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Bolje da si mi yebao 78% familije po materinoj strani nego ovo rekao.
Prva činjenica je ta što su pomenuti dvojac tvorci pokreta koji je Sarajevo podiglo sigurno za level iznad što se same umjetnosti tiče. Osnovan je Novi primitivizam koji je poslao u zenit EX YU muzike bendove kao što su Zabranjeno pušenje, Plavi orkestar, Crvena jabuka, Elvis i njegovi meteori, Bombaj štampa + televizijski program u vidu TLN. Valjda takvo kulturno naslijeđe ima veći značaj od prašine u svemiru. Ako ti percepiraš drugačije umjetnost i inovacije, ok.
Druga stvar, ova dvojica su druga liga u očima Sarajlija, likovi ostali za vrijeme rata u Sa dok su Brega, Čola, Kusta i Nele onanisali po BGu. Ne možeš po tom mjeriti umjetnika, ali ni u jednom trenutku se nije pljuvalo po gradu za razliku od ostalih izuzev Čole. Zamisli rat, na TVu se sat vremena isključiš iz ratnih misli kako bi pogledao ratne nadrealiste. Valjda je i to neka korist njihova.
Ljudi su pišali po sistemu, slali poruke ljudima, fazon je samo što je bitno hoćeš li znati upiti to ili ne. Pušenje i Meteori su najinovativniji sarajevski muzički projekti u prošloj nam državi.
Ako za tebe muzika predstavlja nebitnu stvar, zaobilazi svaku vrstu teme đe se ovakvi akteri spominju.
"We need to suffer. And we need to fight."
Umjetnost je eufonija, a ne kakofonija. Nadam se da sam bio jezgrovit u iskazu.Captain4 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Bolje da si mi yebao 78% familije po materinoj strani nego ovo rekao.![]()
Prva činjenica je ta što su pomenuti dvojac tvorci pokreta koji je Sarajevo podiglo sigurno za level iznad što se same umjetnosti tiče. Osnovan je Novi primitivizam koji je poslao u zenit EX YU muzike bendove kao što su Zabranjeno pušenje, Plavi orkestar, Crvena jabuka, Elvis i njegovi meteori, Bombaj štampa + televizijski program u vidu TLN. Valjda takvo kulturno naslijeđe ima veći značaj od prašine u svemiru. Ako ti percepiraš drugačije umjetnost i inovacije, ok.
Druga stvar, ova dvojica su druga liga u očima Sarajlija, likovi ostali za vrijeme rata u Sa dok su Brega, Čola, Kusta i Nele onanisali po BGu. Ne možeš po tom mjeriti umjetnika, ali ni u jednom trenutku se nije pljuvalo po gradu za razliku od ostalih izuzev Čole. Zamisli rat, na TVu se sat vremena isključiš iz ratnih misli kako bi pogledao ratne nadrealiste. Valjda je i to neka korist njihova.
Ljudi su pišali po sistemu, slali poruke ljudima, fazon je samo što je bitno hoćeš li znati upiti to ili ne. Pušenje i Meteori su najinovativniji sarajevski muzički projekti u prošloj nam državi.
Ako za tebe muzika predstavlja nebitnu stvar, zaobilazi svaku vrstu teme đe se ovakvi akteri spominju.![]()
Ti da si neko mudo, do sad bi mi se javio/našao me. Ili makar rekao ko si ustvari.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Zaboravio si tifu, raspalog narkomana.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
de ne ofiraj se momakPovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Kad sam vidio o kakvom profilu osobe se radi, izgubio sam svaku volju za kaišanjem.Heller je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:52Ti da si neko mudo, do sad bi mi se javio/našao me. Ili makar rekao ko si ustvari.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:50Toliko si jadna osoba da nisi zaslužio da te Naser našamara. Inace bi mu poslao tvoj identitet i ovo što kleveceš/laješ.
Tifa nije u pokretu NP.
Đesi našao da pljujem po legendama?
Tek sad vidim da je Imčo napiso da pljujem po Naniću. Kakav lažov. 
- feniksptica
- Kontakt:
ZP I Arabeske - Lijepa Alma uzivo s koncerta na yt. Cisti sex..umjetnost..onaj dio s Zelom najjaci
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nanić i Orić ne mogu u istu rečenicu.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:44Ovaj pljuje po Nanicu i ostalim legendama. Nije cudno što mu je elvis što udara zene gospodin.
Za razliku od ostalih ovdje , mislim da je Naser ratni heroj to što se politika umješala kasnije dosta mu je oduzela te ratne zasluge ...
Međutim, Naser poslije rata je sve to debelo p.osrao , kada je postao klasični kriminalac...
Najgore od svega ušao je u posao sa Keljemendijem , dozvolio da heroin sa Kosova se masovno proširi po Bosni i Hercegovini...
Ratni heroj je postao diler heroina
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!