Nađi gdje pljujem Nanića. Ako nađeš tebi šaljem 100 KM, a molim forumsku zajednicu da me banuje istog momenta.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"We need to suffer. And we need to fight."
PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:16Bog ti nije podario smisao za humor, ali ti zato nije dao ni pamet.Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:04Nisam znao da si beskucnik pa random raskrsincu u Siminom Hanu gdje peres sajbe smatras sobom.PovratakKralja je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:00
Neuki idu preko grane da peru guzove za 1300 eura a intelektualno nadahnuti (kakav sam i sam) zarađuju iz svoje sobe sa 17 godina.
Epi izvini moram!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Do srijede u izolaciji, onda bi mi trebali vaditi krv pa da vide kakva je situacija. Barem su tako rekli
U globalu sam dobro nakon trećeg dana, fascinira me činjenica da sam psihički još dobar s obzirom na izolaciju
Fala što pitaš
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema dalje , Zelefeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:05ZP I Arabeske - Lijepa Alma uzivo s koncerta na yt. Cisti sex..umjetnost..onaj dio s Zelom najjaci
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
Kako je samo ilahija savršeno uklopljena ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Aferim buraz.
Mene bi prijala izolacija vjeruj, ne do Bog bolesti, ali da mi je jedno 2 sedmice odmorit samo da pogledam tri-četiri serije, lupim 10 sezona FM-a i preslušam koji album.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Naser je pozvan na sastanak u Zenicu i onda uhapšen od strane vlasti da ne bi mogao pružiti otpor agresoru. Nemaš pojma koliko nemaš pojma.feniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:05ZP I Arabeske - Lijepa Alma uzivo s koncerta na yt. Cisti sex..umjetnost..onaj dio s Zelom najjaci
Pa ako nekome prijetis druze prijeti mu licno, reci docu ti nahlupat par samara i to je to. Cuj mudonje prijet s nekim drugim covjekom..koji pobjeze helikopterom kad krenu na njega btw
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Husika boomer a Imčo maloljetan. Kakav sudar svijetova.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mogao bi se malo skloniti kod Elme , a ?Captain4 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:17Aferim buraz.![]()
Mene bi prijala izolacija vjeruj, ne do Bog bolesti, ali da mi je jedno 2 sedmice odmorit samo da pogledam tri-četiri serije, lupim 10 sezona FM-a i preslušam koji album.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja sam jedva čekao kolektivni da se mogu opustiti psihički, i dva dana prije navedenog me ovo strefi. Ma vjeruj da ne bi ti ovaj način izolacije prijao.
Nego, jel imaš instaliran FM ? Ja sam igrao ono dok je bio free mjesec dana. Skoro sam skidao sa mkdev, sa onog linka što je Chini postavljao ali mi neće.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Najmanji zajednicki sadrzilac im je potkapacitiranost i deduktivne sposobnosti nilskog konja.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:20Husika boomer a Imčo maloljetan. Kakav sudar svijetova.
Joj, nećeš me ovaj put dočekati.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:20Mogao bi se malo skloniti kod Elme , a ?
Nemam brate, nisam ga palio 3 mjeseca. Zadnji put mi @wolfie naštimao na laptopu, znam da se moglo igrati i nakon onog trial verzije. Ali nemam vremena da igram, pokušat ću sutra pa ti javim možel. Ako ne mogne morat ću za septembra skinuti i improvizovati.
Nemoj biti pizda sad.
Epidaurus je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:24Najmanji zajednicki sadrzilac im je potkapacitiranost i deduktivne sposobnosti nilskog konja.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:20Husika boomer a Imčo maloljetan. Kakav sudar svijetova.
Dobar, dobar
Bog te mazno citav dan sam za tastaturom, sat sam preskocio zbog obaveze ostalo sam proveo na forumu
Krenuo sam se Virtualizirati, definitivno!
Doduše sad sam vec poprilicno pijan pa mi sve paše!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
I meni je on pravio dva puta, ali kasnije su dohakali i onim dodacima. Prije neki dan sam ja probao opet, međutim izbaci neki errorCaptain4 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:25
Nemam brate, nisam ga palio 3 mjeseca. Zadnji put mi @wolfie naštimao na laptopu, znam da se moglo igrati i nakon onog trial verzije. Ali nemam vremena da igram, pokušat ću sutra pa ti javim možel. Ako ne mogne morat ću za septembra skinuti i improvizovati.
Hajde, valjda ne zaboraviš, fala ti
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- PovratakKralja
- Kontakt:
Izazvat cemo vece posljedice nego sex tvojih roditelja 9 mjeseci prije tvog rođenja.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:20Husika boomer a Imčo maloljetan. Kakav sudar svijetova.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Tvoji su od tebe zato napravili vrsnu neznalicu i lažova.
Sto ne kupis za cenera igru s one FB stranice ?Derdiyok je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:36I meni je on pravio dva puta, ali kasnije su dohakali i onim dodacima. Prije neki dan sam ja probao opet, međutim izbaci neki errorCaptain4 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 01:25
Hajde, valjda ne zaboraviš, fala ti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.