FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Aferim.
Arsenijević je bio klasa. A Barić je kazna za svakog navijača, gdje god igrao. Kallasi je simpa.
Arsenijević je bio klasa. A Barić je kazna za svakog navijača, gdje god igrao. Kallasi je simpa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kallasi mi je ostao u dobrom sjecanju..
I Puzi je bio dobar

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nepotreban je veznjak šta vam je? Koji će ti qurac još jedan igrač, a vezni pršti od kvaliteta. Imaš Oremuša i Đokanovića kao ti defanzivniji, za svaki slučaj može uskočiti i Miličević. Pored njih, ovi ofanzivniji Rahman, Tino, Zinedin, a tu može još i Krste, uz malog Faruka. Čemu dodatno gomilanje? Hajde da iskoči neko tipa Hadžić, pa okej, ali ovako nepotrebno.
Meni bi sad bilo najdraže da Dušan održi ovu konstantu, nastavi kao protiv Krupe. To bi bilo u rangu pojačanja na desnom beku i naravno da ga povrede zaobiđu, kao i sve ostale. Ubrzo bi se valjda trebao i Hebib vratiti, tako da je i to pokriveno. Vidjećemo je li ovo još jedan bljesak Hodžića, hoće li opet biti toplo-hladno ili se sad baš uozbiljio i napredovao pod Vinkom. Treba sačekati određen broj tekmi, ali nadam se da se dohavizao.
Meni bi sad bilo najdraže da Dušan održi ovu konstantu, nastavi kao protiv Krupe. To bi bilo u rangu pojačanja na desnom beku i naravno da ga povrede zaobiđu, kao i sve ostale. Ubrzo bi se valjda trebao i Hebib vratiti, tako da je i to pokriveno. Vidjećemo je li ovo još jedan bljesak Hodžića, hoće li opet biti toplo-hladno ili se sad baš uozbiljio i napredovao pod Vinkom. Treba sačekati određen broj tekmi, ali nadam se da se dohavizao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Citajuci sta pojedinci pisu, prvo se zapitam da li uopste gledaju nase utakmice, pa se zapitam da li su uopste upoznati sa igracima koji igraju u nasem klubu.
Pljuje i proziva se po defaultu, a guzica zinula da se dovede 10 igraca, ako je kako moguce.
Totalno neinteresantno za citat, a da ne pricam za komentare po zvanicnim objavama, odjavit se sa svega i uzivati u sampionu
Volim te Sarajevo
Pljuje i proziva se po defaultu, a guzica zinula da se dovede 10 igraca, ako je kako moguce.
Totalno neinteresantno za citat, a da ne pricam za komentare po zvanicnim objavama, odjavit se sa svega i uzivati u sampionu

Volim te Sarajevo

1946~
- AlfredNobel
- Kontakt:
DAVAJJJJJ SAMO POJAČANJA ŠTO JAČA IMENA TO BOLJEThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:33Citajuci sta pojedinci pisu, prvo se zapitam da li uopste gledaju nase utakmice, pa se zapitam da li su uopste upoznati sa igracima koji igraju u nasem klubu.
Volim te Sarajevo![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
NEBITNA POZICIJA, NE MORAJU NI BIT AKTIVNI FUDBALERI, SAMO SUPERSTARI I SAMO ROKAAAJAlfredNobel je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:37DAVAJJJJJ SAMO POJAČANJA ŠTO JAČA IMENA TO BOLJEThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:33Citajuci sta pojedinci pisu, prvo se zapitam da li uopste gledaju nase utakmice, pa se zapitam da li su uopste upoznati sa igracima koji igraju u nasem klubu.
Volim te Sarajevo![]()
1946~
Ako cemo posteno nasa ekipa ne ovisi o jednom igracu. Recimo kao sto zeljo ovisi o stilicu zrinja o nerminu i tako.
Mi igramo sistemski, na konstantan blagi pritisak al svih 90 minuta i od 33 utakmice mozda 4-5 utakmica se desi se desi da ekipe mogu izdrzat taj tempo i onda od tih utakmica mi 1 pobjedimo greskom srecom 2 nerjesimo 1-2 gubimo i to je to..
Sto se tice handze ahmeta ovo je dovoljno za premijer ligu, jer mi mozemo sa ahmetom 30% slabim bit medzu 2-3 ekipe nakon 19 kola i onda dovest spic. Prem da mislim da ce Ahmet bit najbolji igrac SARAJEVA i ove godine..
Hodzic jeste nesiguran al tu je hebib takode prosjek al ima pidro moze se rotirat sa Salkom plus oremus to moze izatvarat, plus Saban jeste dogovoren sa Musijom al se to moze kompezovat lovom jer njegov ocito cilj je da ispadne iz lige..
Sta hocu da kazem ako Ahmet bude mljeo ovu nejac bilo bi preskupo davat platu krsteu handzi ahmetu plus novom spicu, bolji usparat lovu koju bi dali tom novom i na kraju sezone razic se sa handzicom i krsteom ostavit ahmeta i dovest spica u vidu Ahmeta ak za dvije klase boljeg..
Posto svi znamo da su dobri spicevi najskuplja roba, i naj vaznija za klub..
Ako kupis ohrdinu kostoje ivan ili onaj zatvorenik krpic i tako onda imas prosjek koji uzima nesto manje para al dosta manje kvaliteta, i cim ti je spic tup dzaba sto je cjela noga jaka
Mi igramo sistemski, na konstantan blagi pritisak al svih 90 minuta i od 33 utakmice mozda 4-5 utakmica se desi se desi da ekipe mogu izdrzat taj tempo i onda od tih utakmica mi 1 pobjedimo greskom srecom 2 nerjesimo 1-2 gubimo i to je to..
Sto se tice handze ahmeta ovo je dovoljno za premijer ligu, jer mi mozemo sa ahmetom 30% slabim bit medzu 2-3 ekipe nakon 19 kola i onda dovest spic. Prem da mislim da ce Ahmet bit najbolji igrac SARAJEVA i ove godine..
Hodzic jeste nesiguran al tu je hebib takode prosjek al ima pidro moze se rotirat sa Salkom plus oremus to moze izatvarat, plus Saban jeste dogovoren sa Musijom al se to moze kompezovat lovom jer njegov ocito cilj je da ispadne iz lige..
Sta hocu da kazem ako Ahmet bude mljeo ovu nejac bilo bi preskupo davat platu krsteu handzi ahmetu plus novom spicu, bolji usparat lovu koju bi dali tom novom i na kraju sezone razic se sa handzicom i krsteom ostavit ahmeta i dovest spica u vidu Ahmeta ak za dvije klase boljeg..
Posto svi znamo da su dobri spicevi najskuplja roba, i naj vaznija za klub..
Ako kupis ohrdinu kostoje ivan ili onaj zatvorenik krpic i tako onda imas prosjek koji uzima nesto manje para al dosta manje kvaliteta, i cim ti je spic tup dzaba sto je cjela noga jaka
-
- Kontakt:
Ako propadne ovo sa ibisevicem, mozda nebi bilo lose dovesti djurica. Jest da nije u seriji a, nego u b, ali bio bi sasvim solidna rezerva ahmetu. Cak bi ga protiv malo slabijih protivnika stavljao da igra od prve minute.
- AlfredNobel
- Kontakt:
TAKO JE!ThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:47NEBITNA POZICIJA, NE MORAJU NI BIT AKTIVNI FUDBALERI, SAMO SUPERSTARI I SAMO ROKAAAJAlfredNobel je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:37DAVAJJJJJ SAMO POJAČANJA ŠTO JAČA IMENA TO BOLJEThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:33Citajuci sta pojedinci pisu, prvo se zapitam da li uopste gledaju nase utakmice, pa se zapitam da li su uopste upoznati sa igracima koji igraju u nasem klubu.
Volim te Sarajevo![]()
OVAKO SMO TREĆI FAVORITI ZA OSVAJANJE JER SU OSTALI DOVELI VIŠE IGRAČA
- Orangina85
- Kontakt:
Ne bi trebalo biti problema sa Vedom, ali ja bih u svakom slucaju i Djurica doveo...kvalitet nikad nije visakTheIvicnjak je napisao/la: ↑04 avg 2020, 03:03Ako propadne ovo sa ibisevicem, mozda nebi bilo lose dovesti djurica. Jest da nije u seriji a, nego u b, ali bio bi sasvim solidna rezerva ahmetu. Cak bi ga protiv malo slabijih protivnika stavljao da igra od prve minute.
ajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:03Informisao se i edukovao u medjuvremenuLik je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:53Ma vamo mi nesto.ajdohordas je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:39Kakva je to nagradna igra i prognoziranje nečega, čini mi se da mi je to promaklo, čim nisam u toku![]()
![]()

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ko nam danas neće doći?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Faruk Hodžić je izdanak generacije 2003 koja je prilićno dobro sklopljena i poslije 1999 i 2001 generacija koja mnogo obećava.Moje mišljenje da su previše dominantni u svom uzrastu u ligi i da je to usporilo razvoj nekih igrača.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:31Sad kao Nam poznaje historiju nase lige pa kakvo nikad nije bilo u ligi hahah
Ja bih prije doveo kreativnog veznjaka sa Susicem da se mijenja, Oremus i Đokan su mi tu negdje trkački i defanzivno i tu bih vazda Đokana prije gurao.
Zna li neko ovaj F. Hodzic jel klasicni DM ili je kreativac, mozda @michalplatini vidim da on prati ove omladinske
Hodzić je igrao na poziciji zadnjeg veznog i odlikuje ga dobra fizička konstitucija,trkacki je kvalitetan,dobru brzinu ima i generalno defanzivno kad se takticki obuci izgledace dobro.Ofanzivno je dosta loš i nije kreativac što pitaš,dosta limitiran tehnicki sa možda solidnim šutem,lijeva noga slaba.
Moje mišljenje je da ima dosta prostora za napredak kao klasicni dmf al generalno lošija kopija Đokanovića u budučnosti.Meni se iskreno više sviđa mali Ramić sa tim kreativnim i tehničkkm karakteristikama u ofanzivnijoj varijanti dmf.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Eh hvala punomichplatini je napisao/la: ↑04 avg 2020, 08:26Faruk Hodžić je izdanak generacije 2003 koja je prilićno dobro sklopljena i poslije 1999 i 2001 generacija koja mnogo obećava.Moje mišljenje da su previše dominantni u svom uzrastu u ligi i da je to usporilo razvoj nekih igrača.hordasDoboj je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:31Sad kao Nam poznaje historiju nase lige pa kakvo nikad nije bilo u ligi hahah
Ja bih prije doveo kreativnog veznjaka sa Susicem da se mijenja, Oremus i Đokan su mi tu negdje trkački i defanzivno i tu bih vazda Đokana prije gurao.
Zna li neko ovaj F. Hodzic jel klasicni DM ili je kreativac, mozda @michalplatini vidim da on prati ove omladinske
Hodzić je igrao na poziciji zadnjeg veznog i odlikuje ga dobra fizička konstitucija,trkacki je kvalitetan,dobru brzinu ima i generalno defanzivno kad se takticki obuci izgledace dobro.Ofanzivno je dosta loš i nije kreativac što pitaš,dosta limitiran tehnicki sa možda solidnim šutem,lijeva noga slaba.
Moje mišljenje je da ima dosta prostora za napredak kao klasicni dmf al generalno lošija kopija Đokanovića u budučnosti.Meni se iskreno više sviđa mali Ramić sa tim kreativnim i tehničkkm karakteristikama u ofanzivnijoj varijanti dmf.

Nadam se da ce dobiti sto vise minuta u sampionatu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Od kako je Vinko tu, Hodzic je napredovo drama i tacno se vidi da zeli da je jedan od boljih
E jbga, glup vam prijedlog

Salim se, sve oke

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Znaci 10 godina nemamo dobrog desnog beka