Držimo sigurno deseto mjesto.

Ne laži propali menadžeru!Wandelanoite je napisao/la: ↑02 avg 2020, 01:59Miran primitivac krivo ti je sto sam kao clan uprave prisustvao danasnjem mecu.
Držimo sigurno deseto mjesto.![]()
![]()
![]()
Jusufi ponovo u ekipi!?Mokroguz je napisao/la: ↑02 avg 2020, 18:30Ja gola cojceOnako izgubiti bod, tragicno. Ja mislio slomise nam otpor i nekim bombardom pogodise, pa kontam desava se. A ono lopta se kotrljala u gol blazim udarcem. Mora da je svima islo na zivce sinoc. Steta.
Sad sljedece kolo protiv Sirokog, da se ne varamo, od njih smo vazda uzimali bodove i tako cemo i ovaj put. Pobjeda kod kuce i drugo ne dolazi u obzir.
Za Sušca je pisalo prije više od mjesec dana na facebooku. Jusufija nisam vidio ili ga nisam prepoznao.
Olimpik će preko Kupa u Europu,kakav crni opstanak,o tome se i ne razmislja,to je već gotova stvar...Merhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Uprava je postavila ciljeve a to je dupla kruna. Sve osim toga je neuspjeh. Oba gradska protivnika i plave i bordo manekene ćemo zgaziti i ogaditi im fudbal. Imamo najjačeg trenera i ZZ najboljeg fudbalera svih vremena na ovim prostorimaMerhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Je li ove što nemaju mjesta u Želji da nam ih pošalju? Šta će nam? Dosta je ovih iz Sarajeva.Merhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
A ti sa ovim glupim dosjetkama želiš da ispadneš duhovit!?rishovski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:21Olimpik će preko Kupa u Europu,kakav crni opstanak,o tome se i ne razmislja,to je već gotova stvar...Merhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Ti osime13 baš uporan sa svojim glupostima. Kako ti ne dosadi više mijenjati profil? Ispočetka si možda i bio nekome zanimljiv ali poslije si postao baš dosadan.trecinavijac je napisao/la: ↑04 avg 2020, 07:29
Uprava je postavila ciljeve a to je dupla kruna. Sve osim toga je neuspjeh. Oba gradska protivnika i plave i bordo manekene ćemo zgaziti i ogaditi im fudbal. Imamo najjačeg trenera i ZZ najboljeg fudbalera svih vremena na ovim prostorimaMerhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Nabrojani tipujem da ce u Mladost, u njih je bas tanak roster. Comor i Murga su za prve lige.Merhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Ne znas politiku kluba s Otoke,ambicije za ovu ovu sezonu,tako da šuti....Mancini je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:11A ti sa ovim glupim dosjetkama želiš da ispadneš duhovit!?rishovski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:21Olimpik će preko Kupa u Europu,kakav crni opstanak,o tome se i ne razmislja,to je već gotova stvar...Merhaba je napisao/la: ↑04 avg 2020, 02:05Ne znam sta planiratevi kakve su vam ambicije ali vjerujem da niste u nekoj lovi jer je **** vakat. Pored Milanovića iz Sarajeva siguran sam da bi mjesto imali Osmankovic,Zajmovic,Comor,Murga možda čak i Kjosevski na golu. Znaci bazirat se na lokalce i Zebu kojeg bi trebali da slušaju i ispoštuju. Opstanak je realan!
Bitno da ti znaš, ići od teme do teme i pisati gluposti.
Molim te da ne bulaznis,nisi upućen i razguli... Olimpik do Europe
Veze ti nemaš trolu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.