Pa realno sve si upravu, slabo ko i da bi ozbiljan radio sa ovim igrackim kadrom a Grado ce zaplatiti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:27sad je znaci Grado dezurni krivac i neznalica ?
pa sa ovom ekipom ni Gvardiola ne bi bio bolji. Ti ondje nemas 4 pristojna igraca
vezni red NE POSTOJI, tebi glavni igrac Predragovic. Mali Maksa izgide van svoje pozicije, umjesto da gurnu dijete naprijed jer je uz Saida jedini igrac u ekipi koji moze nesto uraditi, ali nema igraca , jedina alternativa na sredini je Kurta. Heric se opet pogubi kad krene sezona
onaj lijevi bek, za njega je Subic Franko Barezi u defanzivi, frajer je supalj ko sir
naprijed imas 18 igraca dovedenih, samo Said valja i tacka. Husic totalno van forme, kakav ce biti kad se spremi fizicki vidjet cemo.
Podmladjivanje ekipe, samo 3 u21 igraca pocela, Sale i Karlos usli.
nije ovo ni podmladjivanje , ni nasa djeca, nego nemamo feninga pa daj da nekako upakujemo pricu i probamo prodati.
neko vuce paralelu sa proslom sezonom, pa ljudi liga je toliko losija sad, da si bilo koju sezonu prije usao sa ovakvim igracima ti bi bio gori nego Zvijezda 09
lijevi bek, jedan (a pozeljno i dva vezna) i napadac su hitno potrebni. Rezervnog golmana necu ni spominjati. A skarta ima kamara za rijesiti se
sreca pa je Mladost tropa, ali boga mi Olimpik se ozbiljno pojacao, jos sad sa Sisicem i Milanovicem imaju i novu dimenziju naprijed, a cekaju i napadaca. Mislim da su oni iznad nas . Ostajemo Krupa i mi, a i Krupa ima iskusne PL igrace, nek dovedu 1-2 igraca mi smo donji
mora se na vrijeme reagovati. Nadam se da ce nas demantovati u Banja Luci, gdje ce sigurno i odigrati bolje, samo ako se ne zatvorimo skroz, jer bolji teren, rastereceniji, bice ovim neiskusnim lakse igrati.
ovako ce Grado biti prvi zrtvovan, doci ce novi trener sa pricom kako nije selektovao ekipu i pripremao, kako nema takmicarskih igraca i pojeo vuk magarca
Danas sutra i ako ga zamjene ne vidim nikog ozbiljnog da mogu dovesti na klupu a da ga plate kako treba.