NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Za stream..
Prenos ce kostati kao ulaznica za tekmu. Npr. ulaz na jedinstvo je 5 KM toliko ce kostati live stream. Tako ce biti i s gostovanjima. Naravno bice preplata na počusezonu i sezonu.
p.s. Hvala Nerminu na ovome. Ziv bio legendo
Prenos ce kostati kao ulaznica za tekmu. Npr. ulaz na jedinstvo je 5 KM toliko ce kostati live stream. Tako ce biti i s gostovanjima. Naravno bice preplata na počusezonu i sezonu.
OK, ali kako ce se placati? Paypal?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma pare nisu bitne nece to sigurno nikome smetati bitan je nacin uplate to ljude vise zanima, opet hvala svima od Hamde Stambolije Cige Ize fino su se organizovaliJedinstvo37 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:36Za stream..
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
paypal bi bio efikasan i brz nacin transakcije ali problem je sto malo ljudi u cijeloj drzavi a pogotovo u BiH barata Paypalom tu treba neko dobro razmisliti i naci najbolje rjesenje
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
To ne bi nikako bilo dobro, treba neko efikasnije rjesenje, ima dosta gledaoca koji su stariji ljudi i nemaju paypal a gledali bi.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:12paypal bi bio efikasan i brz nacin transakcije ali problem je sto malo ljudi u cijeloj drzavi a pogotovo u BiH barata Paypalom tu treba neko dobro razmisliti i naci najbolje rjesenje
Kad bi moglo na USK ici to bi bilo vrh, a mi mozemo uplacivati koliko ko moze da podrzimo projekat

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
50KM ce biti za polusezonu ili sezonu, ne znam sad tacno. Svakako se isplati. To je odlican posao kluba i vrijedi. Dosta ljudi ima koji nisu u mogucnosti doci na utakmicu i slicno. Pohvale za ovaj potez.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Vidim na temi TOSKa, da je ponistena odluka o prenosenju kartona iz prosle sezone. To znaci da ce Besagic moci igrati. Nadam se da ce protiv Goska Makic poceti sa klupe, a Besagic unutra.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Po meni početni sastav kad se sve uzme u obzir najbolje bi bilo da bude ovakav...

Uz dužno poštovanje prema domaćim igračima ovo je realnost. Nuspahić je nespreman, Mujo ne može igrati bočnog igrača, a na krilima Tankuljić kao u21 igrač ima nad njim prednost, dok je sa druge strane Ibrišimović koji je u puno boljoj formi od Muje. Ojeda nije 100% spreman, pa po meni nije u ovome trenutku konkurentan za 90 minuta. Haračić je ispred Galinog, a vjerujem da će uz Fajića pokazati svoj kvalitet.

Uz dužno poštovanje prema domaćim igračima ovo je realnost. Nuspahić je nespreman, Mujo ne može igrati bočnog igrača, a na krilima Tankuljić kao u21 igrač ima nad njim prednost, dok je sa druge strane Ibrišimović koji je u puno boljoj formi od Muje. Ojeda nije 100% spreman, pa po meni nije u ovome trenutku konkurentan za 90 minuta. Haračić je ispred Galinog, a vjerujem da će uz Fajića pokazati svoj kvalitet.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Najavili su i zvanicno borbu za Premier ligu. Jes mi bilo fino cuti kad kaze u subotu nam dolazi druga najbolja ekipa u ligi naravno mi smo.prva najbolja. Ideemo jako napokon
Moje mišljenje koliko sam pratio utakmice je da će Pipi ispoštovati Muju jer je Olic došao neki dan. Tako da kao treći mladi upada Makić, ispada Besagic.. A sa Koprivicom će u paru igrati Devedzic za kojeg mislim da je bolji i pametniji igrač od Kladara.. Formacija 4-2-3-1 i ispada otprilike ovakoNeRi_K je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:26Po meni početni sastav kad se sve uzme u obzir najbolje bi bilo da bude ovakav...
Willi
Borovčanin Koprivica Devedzic Mujo
Kremenovic Makic
Mandzo Haracic Tankuljić
Galin ili Fajic ako je spreman
Ali subota je pred nama.. Vidjećemo šta je Pipi smislio
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
isto sam i ja mislio napisati izgleda ce se kupovati stampane ulaznice sa linkom streama, ni to nije dobro ako se link bude djelio od jedne ulaznice eto 100 ljudi, ali vidjecemo ne zamarati se sa time znaju nasi ljudi Aljo,Stamby i ko je jos zaduzen za to sekvencu sta treba uraditiharden je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:18To ne bi nikako bilo dobro, treba neko efikasnije rjesenje, ima dosta gledaoca koji su stariji ljudi i nemaju paypal a gledali bi.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:12paypal bi bio efikasan i brz nacin transakcije ali problem je sto malo ljudi u cijeloj drzavi a pogotovo u BiH barata Paypalom tu treba neko dobro razmisliti i naci najbolje rjesenje
Kad bi moglo na USK ici to bi bilo vrh, a mi mozemo uplacivati koliko ko moze da podrzimo projekat![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma mora Besagic igrati pa realno najbolji je nas igrac dok neko ne dokaze suprotno jeste da su bile pripremne ali kod njega se vidjela zelja i znanje opasan je mali k'o zmija
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
@Vinavil ja sam napisao sastav koji je po meni u ovome trenutku najkvalitetniji, a ispoštovano je pravilo od tri u21 igrača (Borovčanin, Tankuljić i Olić). Olić je koliko sam upoznat prošao pripreme sa Slobodom, a ima potencijal koji trebamo iskoristiti. Ako Berberović bude pravio sastav samo da nekoga ispoštuje nama je i 5-6 mjesto uspjeh. Anes Nuspahić je puno dao našem klubu kroz sve ove godine, ali realnost je da u ovome trenutku izgleda bezvoljno i nespremno.
Slažem se ja s tobom, ali mislio sam da će ispoštovati Muju jer je pripreme prošao pod njegovom palicom i da zna koliko je spreman.. Realno najkvalitetniji sastav i sastav koji će početi u subotu se razlikuje u 4-5 igrača.. Ali kad svi budu optimalno spremni..NeRi_K je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:31@Vinavil ja sam napisao sastav koji je po meni u ovome trenutku najkvalitetniji, a ispoštovano je pravilo od tri u21 igrača (Borovčanin, Tankuljić i Olić). Olić je koliko sam upoznat prošao pripreme sa Slobodom, a ima potencijal koji trebamo iskoristiti. Ako Berberović bude pravio sastav samo da nekoga ispoštuje nama je i 5-6 mjesto uspjeh. Anes Nuspahić je puno dao našem klubu kroz sve ove godine, ali realnost je da u ovome trenutku izgleda bezvoljno i nespremno.
Ali, već sam gore napisao.. Neka se Berberovic misli sta i kako. Mi ćemo kokice i na tr.. pred računar
@Vinavil ove godine barem imamo dovoljan broj igrača, klupa napokon postoji i Berberović je tu da iz ove ekipe izvuče maksimum. Istina je da imamo 4-5 igraca koji su još uvijek nespremni i ispod razine svojih mogućnosti.
Meni kao navijaču je najbitnije da osvajamo bodove, a ko će biti na terenu potpuno je nebitno.
Meni kao navijaču je najbitnije da osvajamo bodove, a ko će biti na terenu potpuno je nebitno.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa bravo majstoreNeRi_K je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:03@Vinavil ove godine barem imamo dovoljan broj igrača, klupa napokon postoji i Berberović je tu da iz ove ekipe izvuče maksimum. Istina je da imamo 4-5 igraca koji su još uvijek nespremni i ispod razine svojih mogućnosti.

to je i jedini pravi stav svakog navijaca a ko ce igrati to nek odluci Pipi ima sve sto je htjeo ekipa top sam danas kaze da smo bolji od GOSKA znaci ako izgubimo kriv je i to je to
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Danas su malo igrali nekih 20-ak minuta na dva gola.
Badic, Borovcanin, Kremenovic, Koprivica, Mujagic, Tankuljic, Ibrisimovic, Makic, Galin, Haracic i Ijo kao 11 jer im je falio jedan.
Na drugoj strani bili Muratspahic, Hadrovic ,Olic, Becirbasic, Bosnic, Besagic, Ojeda, Nuspahic, Midzic i jos dva momka nisam ih prepoznao.
Ako je gledati po ovome to bi trebali biti prvih 11 sa mozda jos jednim stoperom ako se oporave Devedzic ili Kladar a Kremenovic na zadnjeg veznog i Wili umjesto Badica.
Devedzic i Wili propustili trening, dok su Fajic i Kladar malo istrcali pola sata i u svlacionicu otisli.
I da ne zaboravim danas na treningu skoro 40-ak ljudi pratilo trening po onom pljusku

Badic, Borovcanin, Kremenovic, Koprivica, Mujagic, Tankuljic, Ibrisimovic, Makic, Galin, Haracic i Ijo kao 11 jer im je falio jedan.
Na drugoj strani bili Muratspahic, Hadrovic ,Olic, Becirbasic, Bosnic, Besagic, Ojeda, Nuspahic, Midzic i jos dva momka nisam ih prepoznao.
Ako je gledati po ovome to bi trebali biti prvih 11 sa mozda jos jednim stoperom ako se oporave Devedzic ili Kladar a Kremenovic na zadnjeg veznog i Wili umjesto Badica.
Devedzic i Wili propustili trening, dok su Fajic i Kladar malo istrcali pola sata i u svlacionicu otisli.
I da ne zaboravim danas na treningu skoro 40-ak ljudi pratilo trening po onom pljusku
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kako bezveze izjava Muje kao kapitena da necemo respektovati nikoga u Bihacu... Nadam se da se ekipa nije previse digla i da nece podcijeniti nikoga.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa pogresno se momak izrazio zna se sta je mislio necemo sad svaku rijec uzimati za zlo.
ekipa je cvrsto na zemlji, a na kraju nema se ni povoda da bi se mi nesto uzdigli
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !