Ne bi bio loš ni Qarabagbodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:37Odmah sutradan se izvlači za 2. kolo tako da ćemo u ponedjeljak znati i s kim igramo ako prodjemo 1. kolo
Ovo su nosioci/nenosioci za 2. kolo
Teške baš ekipe za igrati. Možda ovaj Molde kao najbolja opcija![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zajebani protivnici pravobodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:37Odmah sutradan se izvlači za 2. kolo tako da ćemo u ponedjeljak znati i s kim igramo ako prodjemo 1. kolo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam, meni su traume ostale od ovih Izraelaca. Te Makabi ovaj te Makabi onaj, Hapoel ovaj Hapoel onaj, nema s kim naše ekipe nisu igrale i svaki put nas napune do vrha, nikako nam ne leže.FoSte95 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:43Maccabi, ode im trener![]()
@Thec
A naravno bruda, al eto insan od dosade o svemu počne razmišljat, lijepa mašta

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Do CZV se da nekako nositi sa ovim klubovima pogotovo pošto je jedna utakmica. Ne kažem da cemo ih proci jer smo protiv svih autsajderi ali ipak vise sanse imamo protiv Makabija nego protiv Celtica ili Dinama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakve traume od izraelaca, pa nisu nas trpali nego ove prosjecne bh ekipe 

-
- Kontakt:
Mislim da ce nakon utakmica Lige prvaka u petak i subotu, doci do nekih pomjeranja, pa bi neke ekipe što su nositelji u drugom pretkolu, odmah upale među nositelje u trečem pretkolu.Tako da ce vjerovatno Mitiland i Šerif među nosioce u drugom pretkolu.bodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:37Odmah sutradan se izvlači za 2. kolo tako da ćemo u ponedjeljak znati i s kim igramo ako prodjemo 1. kolo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ih preskočiti ali ovdje si donji kako god okreneš
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Na Koševu je svakako druga priča i ako nas usere da budemo domaćini šanse se drastično povećavaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:57Do CZV se da nekako nositi sa ovim klubovima pogotovo pošto je jedna utakmica. Ne kažem da cemo ih proci jer smo protiv svih autsajderi ali ipak vise sanse imamo protiv Makabija nego protiv Celtica ili Dinama.
Bunkerica, i na kontre preko Fanima i Tatara probat šta. Zvezdu i Dinamo ne vjerujem da ćemo moć izvući jer to UEFA obično razdvoji u ovim početnim kolima.
Al de da mi prođemo prvo kolo, a u svakom slučaju postoji i neka minimalna šansa da naš protivnik ispadne od nekih amatera iz Armenije pa da s njima igramo u 2. kolu, osim ako ne izvučemo Young Boys koji je direktno tamo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj nam Djurgarden da im pokazemo kako se igra fudbal 
Ma bilo ko da dodje mozemo pobjediti, pogotovo ako budemo igrali kao neki dan..veoma smireno i bez ikakve panike
A vjerujem da ce igra biti sve bolja i bolja

Ma bilo ko da dodje mozemo pobjediti, pogotovo ako budemo igrali kao neki dan..veoma smireno i bez ikakve panike

A vjerujem da ce igra biti sve bolja i bolja
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Daj ludogoreca na kosevu 2 kolo 

-
- Kontakt:
Daj nam odmah da preskočimo dva pretkola da idemo direktno u treće 

Ma daj nam Florianu ili Sileks u prvom pretkolu(kuci), a realno u drugom smo autsajderi i protiv Sheriffa ako upadne medju nosioce no fazon je sto bismo bili rastereceniji, nemamo sta izgubiti a onda je sve moguće, mene je samo strah da mi ne kiksamo to prvo, da ne bude neko zeznuto gostovanje a u jednoj utakmici ne mozes ti biti siguran ni protiv koga, ok San Marino i Andora to se da proci s drugim timom bez podcjenjivanja ali njih ne mozes dobiti jer ce oni ispasti u onim pretkvalifikacijama xD
Pyro is not a crime !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rahmanović se vraća.
Ahmetović je dobio minutažu protiv Krupe, moguće da bude i u prvom planu protiv Mladosti.
Nadam se da je sa Sušićem sve uredu i da će zaigrati u subotu, da konačno uigravamo najbolje igrače za evropu i ono što nas očekuje u ligi.
Šta je sa Dupovcem, zna li neko?
Nećemo imati nikakvih problema protiv Mladosti, rutinska pobjeda sa par golova razlike. Preloši su i da nisu imali probleme sa virosom.
Moja želja: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Miličević, Salčin, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Fanimo, Ahmetović.
Možemo 2-3 gola do poluvremena uvaljati i u drugom bih iskoristio 5 izmjena.
Jukić - Fanimo
Pidro - Salčin
Đokanović - Sušić
Handžić - Ahmetović
Hebibović - Hodžić
Ahmetović je dobio minutažu protiv Krupe, moguće da bude i u prvom planu protiv Mladosti.
Nadam se da je sa Sušićem sve uredu i da će zaigrati u subotu, da konačno uigravamo najbolje igrače za evropu i ono što nas očekuje u ligi.
Šta je sa Dupovcem, zna li neko?
Nećemo imati nikakvih problema protiv Mladosti, rutinska pobjeda sa par golova razlike. Preloši su i da nisu imali probleme sa virosom.
Moja želja: Kovačević, Hodžić, Šerbečić, Miličević, Salčin, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Fanimo, Ahmetović.
Možemo 2-3 gola do poluvremena uvaljati i u drugom bih iskoristio 5 izmjena.
Jukić - Fanimo
Pidro - Salčin
Đokanović - Sušić
Handžić - Ahmetović
Hebibović - Hodžić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja bih bio zadovoljan da prodjemo prvo kolo i u drugom ne izgubimo vise od dva razlike.
Opet neki velik poraz, ne bi nam valjao nikako.
Opet neki velik poraz, ne bi nam valjao nikako.
Astana , Ludogorets , Legia , Qarabag i Molde sa njima već mozemo igrati , ostalo teško. Mada u jednoj tekmi sve je moguce , sto da ne. Ali prvo da odradimo prvo pretkolo , pa korak po korak.
Sve je moguce, narucito zbog ove Korone, mnogi timovi su pali, uz malo srece jer ipak se jedna tekma igra sve se moze. Prvo da mi prvo kolo prodjemo, i male ekipe su nezgodne narucito zbog jedne utakmice.bodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:01Na Koševu je svakako druga priča i ako nas usere da budemo domaćini šanse se drastično povećavaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:57Do CZV se da nekako nositi sa ovim klubovima pogotovo pošto je jedna utakmica. Ne kažem da cemo ih proci jer smo protiv svih autsajderi ali ipak vise sanse imamo protiv Makabija nego protiv Celtica ili Dinama.
Bunkerica, i na kontre preko Fanima i Tatara probat šta. Zvezdu i Dinamo ne vjerujem da ćemo moć izvući jer to UEFA obično razdvoji u ovim početnim kolima.
Al de da mi prođemo prvo kolo, a u svakom slučaju postoji i neka minimalna šansa da naš protivnik ispadne od nekih amatera iz Armenije pa da s njima igramo u 2. kolu, osim ako ne izvučemo Young Boys koji je direktno tamo![]()
Kad se određuje domaćin za 1. pretkolo, u nedjelju ili kasnije?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zadnji je ja mislim Borac strad'o od Izraelaca,Maccabi Haifa,sto je najluđe lijepo djelovali,povedose 1-0 u gostima i onda 5-1 zavrsi,a u Banja Luci ipak Borac dobio,dobra tekma bila,2-1 ili 3-2...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Igrala je i Sloboda sa Beitarom nekim ako se ne varam.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, mosarajvosa83, Sazg, SilaMoc1946 i 105 gostiju.