Bit će ako Bog da na kraju sezone. Osvojimo novu titulu, a vratimo se na samo svoj stadion.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2020, 19:18On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Vinko Marinović jedan je od nas![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit će ako Bog da na kraju sezone. Osvojimo novu titulu, a vratimo se na samo svoj stadion.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2020, 19:18On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Vinko Marinović jedan je od nas![]()
Sta ce se to desiti?Da nece i kod nas nesto eksplodirati u 00:00
I ja sam mislio da ne može bolje od Bećiraja, kad ono...
Pa stoji logicki ne, al kod uefe je sve moguceThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 18:50Al basfks74 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 18:37Kako, kada se igra 1 utakmica?Pitaristok je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:53Nije niko odgovorio
Jel vrijedi go na strani
mislim logicki ne, al sta ja znam![]()
Pusti ljude da se radujuamypitar je napisao/la: ↑04 avg 2020, 20:11Kako je kod kona veselo, svaki drugi dan trpaju neke nizeligase, boli ih ona stvar.Euforija opsta, nije im dosadno, svaki dan navijaci pohvale nekog novog igraca, trpaju ga u repku.Ode Lendric, sad zabio neki Harjovic par golova vec u njemu vide novog Dzeku.
Kod nas dosadno zavrsili visegodisnje ugovore svim najboljim igracima,doveli Fanima po mnogim jednog od najboljih igraca premijer lige.
Niti nam odlaze igraci kad dodje bilo kakva finanijska ponuda, nit dovodimo otpisane igrace iz drugih liga regije.
Fakat ozbiljno kod njih se ne zna nit ko pije nit ko placa.Igrac im ode na pocetku sezone, Lendrica u najboljoj formi prodase za sicu.
Ne znam ako oni ove godine osvoje prvenstvo, trebamo se ugasiti.
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, odnosno njene filijale Grafičara, Jug Stanojev, novi je fudbaler TSC iz Bačke Topole.
Pitaj @GospodinIzSarajevaajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:37Nego, imal kakvih kvalitetnih napadača da su im ugovori istekli a da su koliko toliko u našem dometu ?
Nekad je ovdje na forumu bilo par izuzetnih skauta i pratili su to![]()
Koliko si ti prizivao Beqiraja, ja prizivam jos vise bilo kojeg kvalitetnog napadača hahaZundo je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:41Pitaj @GospodinIzSarajevaajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:37Nego, imal kakvih kvalitetnih napadača da su im ugovori istekli a da su koliko toliko u našem dometu ?
![]()
Nadam se da ćeš ti imati više sreće na kraju nego ja u vezi Beqirajaajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:48Koliko si ti prizivao Beqiraja, ja prizivam jos vise bilo kojeg kvalitetnog napadača hahaZundo je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:41Pitaj @GospodinIzSarajevaajdohordas je napisao/la: ↑04 avg 2020, 21:37Nego, imal kakvih kvalitetnih napadača da su im ugovori istekli a da su koliko toliko u našem dometu ?
![]()