FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 avg 2020, 23:06

Danas je Gasal ubiljezio asistenciju i dao gol, Mujic dao gol. Potencijala imaju pa vidjet cemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 04 avg 2020, 23:12

Novinar: "Evo gospodine Osim, jedno filozofsko pitanje za vas, inace ste vi filozof isto kao i ja, mozda i malo vise od mene " :facepalm: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zanima me ime i prezime doticnog "novinara" ? Zar je moguce da je lik ovako zatucan? Prvo je izvalio mrtav hladan "Ulica prica" vezano za potencijalno pojacanje, pa je sad nastavio sa ovim "filozofskim pitanjem."

Bas me zanima sta je sljedece, mozda nesto u fazonu: Gospodine Osim sta mislite o Herbertu Marcuseu, njemačkom neomarksističkom filozofu, sociologu i političkom teoretičaru koji je bio povezan s Frankfurtskom školom kritičke teorije..

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 04 avg 2020, 23:27

Brkooo je napisao/la:
04 avg 2020, 23:12
Novinar: "Evo gospodine Osim, jedno filozofsko pitanje za vas, inace ste vi filozof isto kao i ja, mozda i malo vise od mene " :facepalm: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zanima me ime i prezime doticnog "novinara" ? Zar je moguce da je lik ovako zatucan? Prvo je izvalio mrtav hladan "Ulica prica" vezano za potencijalno pojacanje, pa je sad nastavio sa ovim "filozofskim pitanjem."

Bas me zanima sta je sljedece, mozda nesto u fazonu: Gospodine Osim sta mislite o Herbertu Marcuseu, njemačkom neomarksističkom filozofu, sociologu i političkom teoretičaru koji je bio povezan s Frankfurtskom školom kritičke teorije..
Zlaja Hasanagic

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 04 avg 2020, 23:54

Jao bezideja majmune

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 04 avg 2020, 23:55

KapitenK je napisao/la:
04 avg 2020, 23:27
Brkooo je napisao/la:
04 avg 2020, 23:12

Zlaja Hasanagic
Nase sportsko novinarstvo je dno dna(cast bas rijetkim izuzecima) ali neki ljudi poput tog doticnog, pa onog Culica sto je pisao kolumne za ovaj portal, Sinana i slicnih tzv. "novinara", pomjerili su granicu seljakluka, primitivizma i debilizma. Taman pomislis ne moze gore, oni te demantuju i pokazu da moze.. :damn: :facepalm:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 04 avg 2020, 23:59

Ja sve kontam da se ovaj zlaja zajebaje :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 04 avg 2020, 23:59

Bez zafkrancije, 1921 ovo moze iskoristiti fenomenalno, jedan dan našeg igrača 0-24, neki inserti sa kafe, kad su igrači opušteni, intervju, kviz neki, pitalice, trka prvotimaca na 100 metara po 2 u paru, pa izabrati najbolje vrijeme, mogu i Sinišu u specijal nahvatati i pitati kako je jedini on uspio preživjeti sve uprave, trenere, prankovi neki itd itd.
Karting ili tako nešto, zabavili bi se svi ujedno, sat vremena editovanja maks, a ocuvat ce kanal.
Ako ima neko da čita, mislim da bi ova trka bila bum za početak sa vremenom, jedna kamera na start, jedna na sredinu i zadnja na cilj, uključiti cijeli roster, a i stručni štab odvojeno, mislim da bi senzacija bilo.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 05 avg 2020, 00:00

LjoZee je napisao/la:
04 avg 2020, 23:06
Danas je Gasal ubiljezio asistenciju i dao gol, Mujic dao gol. Potencijala imaju pa vidjet cemo.
Mujic sa ovim tijelom ce moci samo igrat u Olimpiku. Za njega i Subasic izgleda kao bodybuilder. Ima talenta, ali ce morati dosta raditi na sebi. Sto je suprotno kod Gasala koji i ako dvije godine mladji od obadvojice ima pravo fudbalsko tijelo a la Tevez, samo da se dotjera.. a vidim po nekim komentarima da radi dosta na sebi i da je smrsao, sto me raduje jer je malo izgledao bucmasto.
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2020, 00:02

Manijakdolopate je napisao/la:
04 avg 2020, 23:59
Bez zafkrancije, 1921 ovo moze iskoristiti fenomenalno, jedan dan našeg igrača 0-24, neki inserti sa kafe, kad su igrači opušteni, intervju, kviz neki, pitalice, trka prvotimaca na 100 metara po 2 u paru, pa izabrati najbolje vrijeme, mogu i Sinišu u specijal nahvatati i pitati kako je jedini on uspio preživjeti sve uprave, trenere, prankovi neki itd itd.
Karting ili tako nešto, zabavili bi se svi ujedno, sat vremena editovanja maks, a ocuvat ce kanal.
Ako ima neko da čita, mislim da bi ova trka bila bum za početak sa vremenom, jedna kamera na start, jedna na sredinu i zadnja na cilj, uključiti cijeli roster, a i stručni štab odvojeno, mislim da bi senzacija bilo.
:rol: :rol:

Neki igraci su dijelili po storiju ovu sliku 1921 gdje najavljuju novi projekat. I ja fakat mislim da momci mogu ovim projektom zamijeniti pa mozda cak i nadmasiti izvjestaje sa utakmica PL. Ne mora ovo biti jedini projekat. Sto da ne neki i podcast da budu svake sedmice drugi gosti. Neki momci iz 1921 idu na faks za novinara cini mi se sto to ne iskoristiti pa da budu voditelji, mozda dobiju posao u klubu. Nedim npr. odlicno radi intervjue.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2020, 00:04

LjoZee je napisao/la:
05 avg 2020, 00:02
Manijakdolopate je napisao/la:
04 avg 2020, 23:59
:rol: :rol:

Neki igraci su dijelili po storiju ovu sliku 1921 gdje najavljuju novi projekat. I ja fakat mislim da momci mogu ovim projektom zamijeniti pa mozda cak i nadmasiti izvjestaje sa utakmica PL. Ne mora ovo biti jedini projekat. Sto da ne neki i podcast da budu svake sedmice drugi gosti. Neki momci iz 1921 idu na faks za novinara cini mi se sto to ne iskoristiti pa da budu voditelji, mozda dobiju posao u klubu. Nedim npr. odlicno radi intervjue.
Treba i forume ukljuciti. Recimo zamagliti glavu i mutirati glas. Pa da raja slusaju nasa sranja :rol: :rol: :rol: :rol:

PS mislim da je ovo za trku na 100m i slicne zezancije odlicna stvar. Gadjanje precke, posljednje stvari na instagramu, kviz znanja iz fudbala itd itd

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2020, 00:11

kerimatomic1921 je napisao/la:
05 avg 2020, 00:04
Treba i forume ukljuciti. Recimo zamagliti glavu i mutirati glas. Pa da raja slusaju nasa sranja :rol: :rol: :rol: :rol:

PS mislim da je ovo za trku na 100m i slicne zezancije odlicna stvar. Gadjanje precke, posljednje stvari na instagramu, kviz znanja iz fudbala itd itd
“Ja sam pisao da je on ubleha, ali mi niko nije vjerovao” :mrgreen:

Da, ima tih igrica po yt bruku. A moze se napraviti i miks. Jednu sedmicu kviz, drugu intervju, trecu igrica neka...
Volio bih uskoro da bude taj prvi video da vidimo sta je u pitanju. :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2020, 00:15

LjoZee je napisao/la:
05 avg 2020, 00:11
05 avg 2020, 00:04

“Ja sam pisao da je on ubleha, ali mi niko nije vjerovao” :mrgreen:

Da, ima tih igrica po yt bruku. A moze se napraviti i miks. Jednu sedmicu kviz, drugu intervju, trecu igrica neka...
Volio bih uskoro da bude taj prvi video da vidimo sta je u pitanju. :D
Rubrika: Pitamo forumaše :rol:

E kakav bi to show bio. Dovedu @delinja i @robusta. Jednom glas ko vin dizelu a drugom ko veselom naprave. :urnebes: :urnebes:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2020, 00:17

05 avg 2020, 00:15

E kakav bi to show bio. Dovedu @delinja i @robusta. Jednom glas ko vin dizelu a drugom ko veselom naprave. :urnebes: :urnebes:
Zamisli neki fazon igrac i jedan forumas kao neki intervju.

Okrsaj Brko-Sinisa, Dela-Veseli. Milionski pregledi :rol:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2020, 00:19

LjoZee je napisao/la:
05 avg 2020, 00:17

Hahahaha :urnebes:
Rubrika "Forum vs. Pulen"

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 05 avg 2020, 00:25

bjez ba zamisli ja i veseli pa lik bi došao sa palicom na intervju ja kakva sam budala donio bih 20 deka vispak kafe i njihove supe da mu kazem haj da te vidim uzivo kakav bi bio u reklami :urnebes:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 05 avg 2020, 00:28

Ovako laički, ko je po vama najbrži igrač u našem rosteru.

PS, Ermin Zec oslobođen utrke zbog opasnosti od povređivanja.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2020, 00:28

Ima onaj americki show Jimmy Kimmel live. I na kraju svake emisije ima rubrika pod imenom "Mean Tweets", gdje poznate licnosti citaju one najgore komentare i prozivke o njima.

E jadna ti majka kad bi Sinisa i Veseli poceli citati. Oblio bi ih hladan znoj. :urnebes:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 avg 2020, 00:29

Ja mislim da su Blazevic i Sehic najbrži.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 05 avg 2020, 00:30

05 avg 2020, 00:19
LjoZee je napisao/la:
05 avg 2020, 00:17

Hahahaha :urnebes:
Rubrika "Forum vs. Pulen"
:urnebes: :urnebes:

I to da bude "intervju" u ringu, podijele nam one bokserske rukavice, i onda pitanja: Kad ides iz Zelje, on odgovori ko kaze da idem, los si fudbaler, nisam, jesi, nisam, sta cemo sa 500 miliona neprijavljenih kineza, kakvih ba kineza ne skreci sa teme, malo se jos popickeramo i udri :mrgreen: :opaopa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 avg 2020, 00:32

Rubrika “Sinisa cita Brkine postove o njemu”

Sljedeci dan naslov “Siniša Stevanović objavio kraj karijere”

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, GIBRA, jasmin10, Mamba21, Vanja8 i 61 gost.