Astra nije dobila licencu, Botosani ide u ELWhiteredangel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 07:15Evo sad je opet medju nositeljima,a nista od toga navedenog se nije dogodilo
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
#SuningOUT
-
- Kontakt:
HvalaJericho je napisao/la: ↑23 jul 2020, 12:49Astra nije dobila licencu, Botosani ide u ELWhiteredangel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 07:15Evo sad je opet medju nositeljima,a nista od toga navedenog se nije dogodilo
Na prvo mjesto stani i ostani!
Imam osjecaj da ce u drugom kolu EL neki nas naletit na Wolfsburg
-
- Kontakt:
Ove godine ce bit iznenađenja nadam se da ce neko nas ucestvovat u tome,na jednu utakmicu svasta se moze desit.
Sad su liste manje-više formirane.
Borac i Željo u prvom pretkolu mogu dobiti baš širok dijapazon protivnika, od laganih do teških. Ukoliko utakmice budu igrali kuću, sve postaje moguće. Nažalost, većina slabijih ekipa je sa sjevera i vjerovatno ih neće ni moći dobiti. Zbog toga, mislim da je prilično bitno da se utakmice igraju kući. Ako onda bude i neka ekipa tipa Beitar, Neftchi, Honved, CSKA Sofija, Olimpija - šanse su ok. Generalno, kao najlakše varijante mi se čine Lincoln, Santa Coloma, Progres, Nomme Kalju, litvanski predstavnici, Alashkert, Ventspils, pa čak i Sutjeska, Shkendija, Kukesi, TNS. U drugom pretkolu je ista priča na levelu više. Rijetki od ovih nabrojanih protivnika ostaju. Ako već ne bude lagano, onda ima i atraktivnih. Recimo, ja bih volio da to onda bude nešto tipa Borac-Rangers, Željezničar-Maribor, jer vjerujem da ne bi to bilo tako lagano, a mogli bi puno toga dobiti.
Zrinjskom je situacija baš dosta lakša sada. U prvom pretkolu samo treba neke nagazne mine izbjeći. Lokomotiva Plovdiv, Slavia Sofija, Botosani, Piast, Lechia, Dunajska Streda, Ruzomberok, Zilina, Puskas Academia i sl. Mada, i ovo bi Zrinjski sve lagano tukao kući. Na strani je već gadnije. I u drugom pretkolu, Zrinjski je favorit protiv svih protivniha u Mostaru. Međutim, tu baš zavise od žrijeba, jer između utakmice Vojvodina-Zrinjski i Zrinjski-Nomme Kalju je ogromna razlika, a da ne pričam recimo Anorthosis/Maccabi Haifa-Zrinjski i Zrinjski-Santa Coloma/Lincoln. Najbolje od svega je što i u trećem pretkolu fakat ima protivnika s kojima se može igrati, jer kući i protiv Apollona, Rosenborga, Malmoa, Maribora, Rangersa, BATE i sl., Zrinjski ima sasvim ok šanse.
I kako ovo gledam, vidim da Milan nije nosilac u Play offu EL i da su iznad APOEL, BATE, Partizan, Standard

Borac i Željo u prvom pretkolu mogu dobiti baš širok dijapazon protivnika, od laganih do teških. Ukoliko utakmice budu igrali kuću, sve postaje moguće. Nažalost, većina slabijih ekipa je sa sjevera i vjerovatno ih neće ni moći dobiti. Zbog toga, mislim da je prilično bitno da se utakmice igraju kući. Ako onda bude i neka ekipa tipa Beitar, Neftchi, Honved, CSKA Sofija, Olimpija - šanse su ok. Generalno, kao najlakše varijante mi se čine Lincoln, Santa Coloma, Progres, Nomme Kalju, litvanski predstavnici, Alashkert, Ventspils, pa čak i Sutjeska, Shkendija, Kukesi, TNS. U drugom pretkolu je ista priča na levelu više. Rijetki od ovih nabrojanih protivnika ostaju. Ako već ne bude lagano, onda ima i atraktivnih. Recimo, ja bih volio da to onda bude nešto tipa Borac-Rangers, Željezničar-Maribor, jer vjerujem da ne bi to bilo tako lagano, a mogli bi puno toga dobiti.
Zrinjskom je situacija baš dosta lakša sada. U prvom pretkolu samo treba neke nagazne mine izbjeći. Lokomotiva Plovdiv, Slavia Sofija, Botosani, Piast, Lechia, Dunajska Streda, Ruzomberok, Zilina, Puskas Academia i sl. Mada, i ovo bi Zrinjski sve lagano tukao kući. Na strani je već gadnije. I u drugom pretkolu, Zrinjski je favorit protiv svih protivniha u Mostaru. Međutim, tu baš zavise od žrijeba, jer između utakmice Vojvodina-Zrinjski i Zrinjski-Nomme Kalju je ogromna razlika, a da ne pričam recimo Anorthosis/Maccabi Haifa-Zrinjski i Zrinjski-Santa Coloma/Lincoln. Najbolje od svega je što i u trećem pretkolu fakat ima protivnika s kojima se može igrati, jer kući i protiv Apollona, Rosenborga, Malmoa, Maribora, Rangersa, BATE i sl., Zrinjski ima sasvim ok šanse.
I kako ovo gledam, vidim da Milan nije nosilac u Play offu EL i da su iznad APOEL, BATE, Partizan, Standard

Zrinja nosioc znaci ocekujem bar dva kluba u trecem kolu EL. Borac i Željo bi trece kolo mogli izgurati ako budu imali srece sa zrijebom u prvom kolu, da izvuju neki tim koji bi bio nosilac i u drugom kolu a da s njim mogu igrati (Dinamo Minsk, TNS, Skhendija, Hajduk, Maribor...)
- kontrasviju
- Kontakt:
Pisao sam već na našoj temi, TNS ili Skhendija na Grbavici bi bili idealni.FoSte95 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:14Zrinja nosioc znaci ocekujem bar dva kluba u trecem kolu EL. Borac i Željo bi trece kolo mogli izgurati ako budu imali srece sa zrijebom u prvom kolu, da izvuju neki tim koji bi bio nosilac i u drugom kolu a da s njim mogu igrati (Dinamo Minsk, TNS, Skhendija, Hajduk, Maribor...)

1921
Da u prva 2 pretkola...FoSte95 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:14Zrinja nosioc znaci ocekujem bar dva kluba u trecem kolu EL. Borac i Željo bi trece kolo mogli izgurati ako budu imali srece sa zrijebom u prvom kolu, da izvuju neki tim koji bi bio nosilac i u drugom kolu a da s njim mogu igrati (Dinamo Minsk, TNS, Skhendija, Hajduk, Maribor...)
HŠKZ
Ocekujem od Zrinjskog minimalno 3 pretkolo , bitno je drzati status nosioca i sadasnji koeficijent koliko se moze.Pa u 3 pretkolu opet neki protivnik po mjeri da se dobije (Rosenborg,Hapoel Beer Sheva,Maribor itd) pa nek se potuku ko prosle godine sa Malmeom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Izgleda da bi Zrinjski trebao biti nosioc u drugom pretkolu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kad su ova izvlacenja ?
Radi I preko mobitela, samo možda nema one microsoftove programe da bi učitao.SarajevoForza je napisao/la: ↑22 jul 2020, 09:39To je jedini link, ako si pokušao preko mobitela ne mogu ni ja tako otvoriti već samo preko računaraKlivlend je napisao/la: ↑21 jul 2020, 21:06SarajevoForza je napisao/la: ↑20 jul 2020, 17:38
Trenutno je prvi ispod crte, možeš ovdje pratiti
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... drPjJ1UdUc
Mozeš poslati neki drugi link nece taj bar menii
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dobro je znaci ipak o Zrinja nosilac. Sad cekamo deveti i deseti 

-
- Kontakt:
-
Za novinara A.Čauševića-Zrinjski ima uefa koeficijent 6.250 a ne 6.000
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Kako zeljo nije nosilac u drugom pretkolu a 2 puta pobijedili sampione?
Uefa mafija
Uefa mafija
Jos 4 dana 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fola Esch(Lux) od njih imam blagi strah. Koliko god mi potcjenjivački gledali na njihovo prvenstvo istina je da su imali predstavnika u EL prije nas. Njihovi klubovi su izbacivali i Salzburg ako se ne varam, ali utakmica kod kuće bi nam otvorila vrata. Prema transfermarktu su procijenjeni na manje od 2 mil ali imaju nekoliko reprezentativaca. Sinani, Bensi, Hym sigurno ne znače mnogo ali kroz igricu FM sam ih malo upratio i znam da vrijede. Također tamo igra i Veldin Muharemović, bivši igrač Sarajeva. Prvenstvo im počinje 23.08.
Djurgardens(Swe) skoro podjednako procijenjeni na TM, ali obzirom da mi imamo Zuku to i ne pije vode

Budućnost(CG) prvenstvo počinje 15.08. Lani prvenstvo prekinuto poslije 31 kola a bili ubjedljivo prvi sa 18 bodova više. Protivnik po mjeri mislim. Nekako mi je i za njih karakteristično da se promijeni veći dio ekipe između dvije sezone, ali trenutno nisam upućen u situaciju kod njih. Ako ih izvučemo i kod kuće i na strani bi bili favoriti.
Flora(Est) ekipa sastavljena 100% od Estonaca. Također mislim da imena Sapinena, Milera, Jagera ne znače mnogo ali su reprezentativci. Također tamo igra i naš bivši igrač Livak. Prvenstvo u toku, prvoplasirani su sa 11 bodova više od prvog pratioca nakon 15 kola. Lani završili sa 12 bodova ispred Levadie. Ekipa ima kontinuitet, mislim da ne prave neke posebne rezultate u Europi i bili bi protivnik po mjeri.
Dinamo Brest(Bje) začudo u Bjelorusiji neki drugi prvak izuzev Batea. Obzirom da nisu prekidali prvenstvo za vrijeme korone moglo se ispratit nešto utakmica njihovog prvenstva i baš baš izgledaju loše. Korak iznad Flore i Estonaca, ali nije to neki klub koga se trebamo plašit. Da smo nenosioci bilo bi super da ih izvučemo za prvu rundu gdje smo nosioci i ne baš toliko. Doduše procijenjeni na cca 10 mil, skoro kao i mi. Sigurno da imaju kvaliteta i u moru lošijih ekipa bila bi šteta njih izvuć. Trenutno peti u njihovom prvenstvu nakon 20 kola sa deset bodova zaostatka u odnosu na prvog.
Ako neko čita mogu nastavit

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, fks74, kogmagie46 i 17 gostiju.