Ko jos od juniora redovno trenira sa prvim timom? Durak ovic beca drina?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muftic, Durakovic, Beca, Gasal, Mujic i Subasic
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nas brko je trener po zanatu njemu nije zao potrositi platu. On voli Grbavici svoju i redovno taslaci bordo boju. On je prava cigra kod njega cak i amater proigra. Pun je golova i fazona neda nikom pardona. Pitarima ce bit kuka titula ide na Grbavicu za 100 kuka. Nemojmo vise srati brko ce nam titulu dati.
Sretan rodjendan brkooooAlipasino je napisao/la: ↑05 avg 2020, 09:03Nas brko je trener po zanatu njemu nije zao potrositi platu. On voli Grbavici svoju i redovno taslaci bordo boju. On je prava cigra kod njega cak i amater proigra. Pun je golova i fazona neda nikom pardona. Pitarima ce bit kuka titula ide na Grbavicu za 100 kuka. Nemojmo vise srati brko ce nam titulu dati.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Drugo kolo će biti otvoreno mečem u Bijeljini između Radnika i Željezničara. Susret koji se igra u petak od 17 sati će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trebali su odmah poslije dzumaja staviti stoka nesposobna
-
- Kontakt:
Dobro je rekao onaj kartoteka trener koji ce nam klinac reflektori kad pocinjes u 17:00 u mjesecu augustu.
Zato cemo protiv Borca igrati u 21:00 ne radi nas naravno, pazi koga su oni vratili na sudijske liste i ko im sudi protiv strasne Slobode.
Sve je to ciljano nije da su nesposobni, ali ove picke ucjenjene u Radniku ne smiju zucnuiti nego ce i oni crkavati po vrucini u 17h.
Sve je to ciljano nije da su nesposobni, ali ove picke ucjenjene u Radniku ne smiju zucnuiti nego ce i oni crkavati po vrucini u 17h.
Mjau !
Kakva vrucina, najavljuju kisu jutarnja 16
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da vas pozdravim sve. Manijak sam iz Kiseljaka. Svaku tekmu smo tu.
Naravno, i famozna rečenica pratim dugo forum, evo 10 godina. Bilo je dosta komšija na forumu ali haman pa svi se odseliše u Njemačku i ostade manji broj navijača u Kiseljaku, a ni na forumu vidim nisu aktivni.
Još jednom pozdrav svima od Franeta.
Naravno, i famozna rečenica pratim dugo forum, evo 10 godina. Bilo je dosta komšija na forumu ali haman pa svi se odseliše u Njemačku i ostade manji broj navijača u Kiseljaku, a ni na forumu vidim nisu aktivni.
Idemo FraneFrane2020 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:13Da vas pozdravim sve. Manijak sam iz Kiseljaka. Svaku tekmu smo tu.
pozdrav frane i dobrodošao samo jedno pitanje inicijacije za forum jesi li ili nisi fan veselogFrane2020 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:13Da vas pozdravim sve. Manijak sam iz Kiseljaka. Svaku tekmu smo tu.

Bio sam sa Bojom nedavno u Sarajevu i baš smo sa "lepim" pili kafuRobust je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:15pozdrav frane i dobrodošao samo jedno pitanje inicijacije za forum jesi li ili nisi fan veselogFrane2020 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:13Da vas pozdravim sve. Manijak sam iz Kiseljaka. Svaku tekmu smo tu.
Još jednom pozdrav svima od Franeta.![]()

Frane2020 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:13Da vas pozdravim sve. Manijak sam iz Kiseljaka. Svaku tekmu smo tu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Zec i Lemdric bivsi. Senad Midimovic se vrac u BiH fudbal
De banuj seanalfabeta je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:25Zec i Lemdric bivsi. Senad Midimovic se vrac u BiH fudbal
-
- Kontakt:
Insajderska informacija, vices kroz 7 dana jesam li upravu, svako dobro.Drzava Zeljo !!!Bezideja je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:28De banuj seanalfabeta je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:25Zec i Lemdric bivsi. Senad Midimovic se vrac u BiH fudbal
Kakvih sedam dana, ti si danas vec u pravuanalfabeta je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:30Insajderska informacija, vices kroz 7 dana jesam li upravu, svako dobro.Drzava Zeljo !!!Bezideja je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:28De banuj seanalfabeta je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:25Zec i Lemdric bivsi. Senad Midimovic se vrac u BiH fudbal
- PravacPlavo
- Kontakt:
Glavna nekako moja spoznaja ovih dana je da nije proslo. Imam nekako osjecaj da su godine prošle isti bi bio. Zanos, uzbuđenje trema, ko pred prvu utakmicu, kao dijete. Ni prazne tribine ne smetaju, ni to sto ja nisam na njima, samo neka Želje. Ni ovi polupismeni atentatori, ovce što same sebi prave torove, pokušaji unošenja nemira il cega vec oni kontaju, ne smetaju. Neka i njih. Željo igra, mašina se zahuktava i kroz njen dim idu nova sjećanja, priče... Sve ono što mi jesmo. I za kraj nije me bilo dugo, pa da se izjasnim o gorucim pitanjima. Za pulena uzimam Subašića, a i vatreni sam pobornik Veselog.