FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sljedecih 14 dana je kljucno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo Mladost DK pa izvlačenje pa sve ostalobordobijeli je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:38Prvo kolo je kljucno za drugo cemo lahko. Korak po korak

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda bude i nekih prinovaMortemHz je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:40Prvo Mladost DK pa izvlačenje pa sve ostalobordobijeli je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:38Prvo kolo je kljucno za drugo cemo lahko. Korak po korak![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Džasmin slobodan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oni Poljaci cini mi se

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kurdic u prvih 11 protiv Partizana,Resic klupa. U 17:00 tekma pocinje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
AS1
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
jedini navijaci koji su usli prakticno u centar grada su Mariborovi ali sva ta njihova hrabrost i muda su pali u vodu kad ih je rastjeralo par likova
Pyro is not a crime !
Zna li neko koliko vrijedi ova nasa zgrada ako je vec uknjizena na klub?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kod Katedrale bilo
-
- Kontakt:
Da je onaj Jurković čini mi se, ostao na klupi Dinama, ja bi ih sad ovog momenta potpisao kao protovnike, u slučaju da se prođe prvo pretkolo naravno, ali ovako sa Mamićem su bas opasni, ne kao sa Bjelicom ali su def po svemu bolji od nas.
I Zvezde što se tiče, oni dole po ligi uzimaju sve jer nemaju adekvatne konkurencije osim Partizana, kojeg ne mogu uzeti tek tako a koji je igrački dosta slabiji od njih.
Stanković koristi jedno 35% njihovog punog potencijala, igra ni na što ne liči koliko sam ja vidio, i nije to ni blizu Milojevićeve Zvezde koja je bila atomska bomba za nas, bas kao i Bjelicin Dinamo.
Ne kažem da nisu favoriti i jedni i drugi protiv nas, ali mi je glupost pisati " pitanje je samo sa koliko razlike bi nas dobili " ili nešto na taj fazon. Nisu Juventus ni jedni ni drugi.
Mi u jednoj tekmi izvukli 2:2 sa Atalantom, 2:2 sa Besiktasom, 1:1 sa Clujom, 0:0 sa Bateom, i ko zna kako bi zavrsilo da se otislo u produzetke, a eto treba drhtat nad Zvezdom i Dinamom.
Popišam s' karamuta i jedne i druge.
I Zvezde što se tiče, oni dole po ligi uzimaju sve jer nemaju adekvatne konkurencije osim Partizana, kojeg ne mogu uzeti tek tako a koji je igrački dosta slabiji od njih.
Stanković koristi jedno 35% njihovog punog potencijala, igra ni na što ne liči koliko sam ja vidio, i nije to ni blizu Milojevićeve Zvezde koja je bila atomska bomba za nas, bas kao i Bjelicin Dinamo.
Ne kažem da nisu favoriti i jedni i drugi protiv nas, ali mi je glupost pisati " pitanje je samo sa koliko razlike bi nas dobili " ili nešto na taj fazon. Nisu Juventus ni jedni ni drugi.
Mi u jednoj tekmi izvukli 2:2 sa Atalantom, 2:2 sa Besiktasom, 1:1 sa Clujom, 0:0 sa Bateom, i ko zna kako bi zavrsilo da se otislo u produzetke, a eto treba drhtat nad Zvezdom i Dinamom.
Piletili pitari opet? Nagrdili bi nas i jedni i drugi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
nagrdio bi i njih Liverpool 10/10 puta, ali jedna je tekma i svašta se može desiti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
+1ajdohordas je napisao/la: ↑05 avg 2020, 16:38Da je onaj Jurković čini mi se, ostao na klupi Dinama, ja bi ih sad ovog momenta potpisao kao protovnike, u slučaju da se prođe prvo pretkolo naravno, ali ovako sa Mamićem su bas opasni, ne kao sa Bjelicom ali su def po svemu bolji od nas.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 36 gostiju.