FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Gasal bi mogao biti pravi igrac. Sto jucer neko rece, lijeva noga i nisko težište. Asistencija i go, fantazija. Ne znas sta je ljepse. Samo tako nastavi momak!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja bih ga odma pustio za te pare, Juricic i Hajric i vise nego dobre zamjene
FKŽ !
Ja bih, ipak, volio da dodje jos jedan jer krila haman i nemamo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
AKO je istina da je stigla ponuda, ja ga ne bih pustio. Jedan od najboljih napadača lige nam je potreban za osvajanje titule koja bi donijela puno više od navodnih 250.000 eura. TItula se mora uzeti za stotu godišnjicu i samim tim nema smisla puštati najbolje igrače pogotovo sad kad je počela liga, počinja europa, a Lendrić u strašnoj formi. Osvajanjem titule i plasmanom u LP ćemo svakako dobiti puno veće novce od 250k eura.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ali bi imao sredstava da dovedes trojicu koju hoces. I da ti jos ostane za 2 mjeseca troskovabraco je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:25AKO je istina da je stigla ponuda, ja ga ne bih pustio. Jedan od najboljih napadača lige nam je potreban za osvajanje titule koja bi donijela puno više od navodnih 250.000 eura. TItula se mora uzeti za stotu godišnjicu i samim tim nema smisla puštati najbolje igrače pogotovo sad kad je počela liga, počinja europa, a Lendrić u strašnoj formi. Osvajanjem titule i plasmanom u LP ćemo svakako dobiti puno veće novce od 250k eura.

100k je bila smijesna cifra, ovo je vec za dumanje.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 05 avg 2020, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Slažem se od riječi do riječibraco je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:25AKO je istina da je stigla ponuda, ja ga ne bih pustio. Jedan od najboljih napadača lige nam je potreban za osvajanje titule koja bi donijela puno više od navodnih 250.000 eura. TItula se mora uzeti za stotu godišnjicu i samim tim nema smisla puštati najbolje igrače pogotovo sad kad je počela liga, počinja europa, a Lendrić u strašnoj formi. Osvajanjem titule i plasmanom u LP ćemo svakako dobiti puno veće novce od 250k eura.
Samim tim mislim da ga Amar neće pustiti svaka čast Juričiću i Hajriću ali Lendrić je na pripremama bio strašan što je pokazala i prva utakmica
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne pita se tu samo Amar. On ako je dobiti za sebe dobru ponudu jedino ga mozes sacuvati da vezes negdje.
Cifra je dobra pogotovo jer je kokuzluk zbog korone svuda. Lendrić je igrač koji poznaje ekipu, ligu, 2 put najbolji strijelac, uigran s ekipom i ušao je u strašnu formu. Mi moramo sačuvati takvog igrača ukoliko želimo da budemo konkurentni, jednostavno je neozbiljno sad kad je počela sezona prodavat jednog od najboljih igrača lige. Titula za stotu godišnjicu mora se uzeti, a klase poput njega su bitan kotačić u tome. A tu trojicu dok nađeš, ispregovaraš, čekaš odluku, pa dok se uklope u ekipu, fizička forma i šta sve još, prođe nekoliko kola u kojem ti se opet mogu desit kiksevi ala Sloboda na Grbavici prošle sezone. Plus dolazi europa, valjda nam je i tu cilj da što dalje doguramo.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:27Ali bi imao sredstava da dovedes trojicu koju hoces. I da ti jos ostane za 2 mjeseca troskovabraco je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:25AKO je istina da je stigla ponuda, ja ga ne bih pustio. Jedan od najboljih napadača lige nam je potreban za osvajanje titule koja bi donijela puno više od navodnih 250.000 eura. TItula se mora uzeti za stotu godišnjicu i samim tim nema smisla puštati najbolje igrače pogotovo sad kad je počela liga, počinja europa, a Lendrić u strašnoj formi. Osvajanjem titule i plasmanom u LP ćemo svakako dobiti puno veće novce od 250k eura.
100k je bila smijesna cifra, ovo je vec za dumanje.
Fan shop tanak s veličinama artikala.
Veri tanak.
Veri tanak.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Da mi je ko u aprilu rekao da cemo ovako “razbijat” glavu oko ponuda za igrace rekao bih mu da lud. 

Ako Irfo kaze da postoji onda ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Malo nerealno zvuci 250k al eto nije prvi put da ispane da lazu i da nije istina

mosa lošmi stićko tit-ula!
Volio bih @UBIPITAR da se oglasi povom ovog. On sta kaze tako je.
Ma nema sanse da klub iz 2 lige ima toliko love

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, drzgemboadislic, Kajkutenjoyer, Lokomotifa i 69 gostiju.