Mozda otkupe za nasu ligu barem derbi utakmice ŠportTv. Jer hrvatsku ligu oni prenose, dok srbijansku prenosi slovenski SK.tm01hzne je napisao/la: ↑02 avg 2020, 13:21Baš teško između SK i AS. ŠportTV u Sloveniji ima prava na većinu liga kao i Arena, ali to nije slučaj za našuElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:46Nego mene zanima ko je bolje upucen u TV prava, moze li recimo Arena i sportklub prenositi istu tekmu (da united group otkupi prava).
Čitam da je United group unisla u Bugarsku otkupila njihovog glavnog operatera, a do kraja godine idu i u Hrv otkupljuju Tele2.
Recimo u Slo nema Arenasport (sad su dosla dva programa AS ali nema tu nase lige). Sportklub ima pa bi bilo dobro da bi barem oni prenosili nase tekme jer ima dosta raje koja bi gledala![]()
![]()
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ako kojim slucajem niste kuci i niste u mogucnosti gledati utakmicu izmedju FK Krupa - FK Sarajevo, mozete istu pogledati na http://****
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Na razumijem zasto na Areni prenose rade sa kamerom okrenutoj prema suncu (to su radili u Bijeljini prosle godine, sada u Krupi) . Dzaba ti HD kad se lopta u letu ne vidi. Meni ne smeta da umjesto glavne tribine u pozadini gledam žitna polja, ako se igra pri tome bolje vidi.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ima li negdje stream utakmice?
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
I ovu utakmicu izmedju NK Siroki Brijeg - FK Tuzla City mozete pogledati na http://****.Za one koji nisu u mogucnosti da prate kuci ili koji su u dijaspori i nemaju Arena sport paket.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Petak, 7. avgust:
Radnik - Željezničar (17 sati, Arena Sport)
Borac - Sloboda (19 sati, Arena Sport)
Subota, 8. avgust:
Mladost - Sarajevo (17 sati, Arena Sport)
Velež Zrinjski - (19 sati, Arena Sport)
Radnik - Željezničar (17 sati, Arena Sport)
Borac - Sloboda (19 sati, Arena Sport)
Subota, 8. avgust:
Mladost - Sarajevo (17 sati, Arena Sport)
Velež Zrinjski - (19 sati, Arena Sport)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2020, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uzece sigurno i u nedjelju makar jednu utakmicu da prenose.
Zaj.ebah se ja nema u nedelju utakmica nikako.2 tekme su u petak,4 u subotu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Utorak:
19 sati: Željezničar - Borac
21 sat: Široki Brijeg - Velež
Srijeda:
17 sati: Sarajevo - Tuzla City
17.30 sati: Sloboda - Mladost
17.30 sati: Krupa - Olimpik
21 sat: Zrinjski - Radnik
Trece kolo
Krupa-Olimpik i Sloboda-Mladost nece prenositi
19 sati: Željezničar - Borac
21 sat: Široki Brijeg - Velež
Srijeda:
17 sati: Sarajevo - Tuzla City
17.30 sati: Sloboda - Mladost
17.30 sati: Krupa - Olimpik
21 sat: Zrinjski - Radnik
Trece kolo
Krupa-Olimpik i Sloboda-Mladost nece prenositi
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 03 avg 2020, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
3. kolo prijenosi:
utorak:
19h Željezničar - Borac
21h Široki Brijeg - Velež
srijeda:
17h Sarajevo - Tuzla City
21h Zrinjski - Radnik
utorak:
19h Željezničar - Borac
21h Široki Brijeg - Velež
srijeda:
17h Sarajevo - Tuzla City
21h Zrinjski - Radnik
Samo Olimpika nema prva 3 kola na prenosu.Pobit ce ih Mancini 
Ma BlueSEVER svakako ne gleda utakmice, trola samo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Arena ima ekskluzivna TV prava i to znaci da samo oni mogu prenositi, ali i da mogu prodati sublicencu nekome drugom no to se u ovom slucaju nece desiti, iz marketinskih razloga, puno im je veci benefit ovako ekskluziva samo oni, svi sponzori preko njih, nego da nekome prodaju za mnogo, mnogo manje pare (ne mozes dobro prodati pravo prijenosa takozvanog drugog picka, tj onih meceva koje ne prenosi Arena (prvi pick)) ... A pogotovo ne bi prodali konkurenciji odnosno drugoj tematski sportskoj televiziji.ElCartel11 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 12:46Nego mene zanima ko je bolje upucen u TV prava, moze li recimo Arena i sportklub prenositi istu tekmu (da united group otkupi prava).
Čitam da je United group unisla u Bugarsku otkupila njihovog glavnog operatera, a do kraja godine idu i u Hrv otkupljuju Tele2.
Recimo u Slo nema Arenasport (sad su dosla dva programa AS ali nema tu nase lige). Sportklub ima pa bi bilo dobro da bi barem oni prenosili nase tekme jer ima dosta raje koja bi gledala![]()
Oni su s ovim zakucali predmet zvani Premijer liga BIH. Ostaje da uzivamo u minimalno 4 prijenosa po kolu, dovoljno je to. Bit ce svakoga na TV, a naravno moraju i ljudi shvatit da nisu u istom kosu Sarajevo Zeljo Zrinjski i Mladost, Tuzla, Krupa... svugdje je tako, bolji se klubovi vise prenose.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Hocel biti emisija kao na BHT ? Nema vise na BHT a ja gledao vec 20 godina 
Ovo kolo će biti Borac, Željo i mostarski derbi sigurno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hoce, najavili su sinoc nakon SB TC. Uvodna emisija za kolo ce ici petkom a pregled kola nedjeljom. Ocekuju nakon treceg kola da ce to da krene. Sinoc eu nakon sb tc pustili sve golove umjesto pregleda kola i za ocekivati je da ce biti tako dok emisije ne budu gotove.HeraklitMracni je napisao/la: ↑03 avg 2020, 10:43Hocel biti emisija kao na BHT ? Nema vise na BHT a ja gledao vec 20 godina![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
na konto price o prenosima... za vikend krece i 1.l RS i prenosice se utakmica Sloboda - Slavija... najvjerovatnije RTRS ce da preuzme od arene.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tuzla - Krupa puno zanimljivija utakmica od Mladost -Sarajevo..prate li ovi iz Arene uopce nogomet, kakav je ovo glupi izbor prijenosa
Trenutno korisnika/ca: bvsic, svrakino1921, Vanja8 i 27 gostiju.