http://www.****/artikal/784009/sat-zidni-zeljo/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bolje onda biti drugi,uzeti Kup i babo ruconikad_izvini je napisao/la:Buki, nesposobanFk_zeljo_1921 je napisao/la:Pa rekose da ce organizovati nakav komitet, nadam se da ce ga iskljuciti iz istog. Bolje je sacuvati dio novca za proslavu aBd. 100 godina postojanja nego sada, ne treba sad sve ispucati pa onda ne znati kako dalje. Ono što mi se najvise svidja je simbolicna utakmica sa saškom kao prvi klub protiv koga smo nastupili.Esii TM87 je napisao/la:Mozes misliti kaze Buki...Werder ili Schalke 04 za rodjendan.
Pa ako on bude organizovao,a svi znamo kako je on sposoban.Nemoguće
Lažu vas.
100 godina, khm, valjda 90Ništa to. Samo prepisati šampionsko slavlje
Malo bacimo reklame, Čevljanovići na asfaltu, zovemo Koketa, pustimo Bukija da nam organizuje iće i piće i svi sretni
Ne gumo Cevljanovici,to su komsije zastitile kao brend..nista od toga
1921-2011
-
plavobijeli
- Kontakt:
Željo je institucija koju volim vidjeti kada dođem u Sarajevo,a iza njih je ovaj Šireoki htjeli mi to il ne, a u klubu bih volio vidjeti umjesto onog Lzara koji je nesumljivo dobar igrač onog dečka iz Travnika Džafića koji je mlad i nesumljivo najveća nada,odnosno gol igrač što sam ove godine gledao(taj je već blizu Pule),pa bih volio vidjeti u Želji Stakića i Kikića i Pavića koji je igrao drugo poluvrijeme u prvenstvu iz Rudara,pa onog Purića i Adilovića i golmana iz Čelika ako ode Šehić.Logistika je prava i malo igrački kada bi se to sve popravilo bilo bi dobro,onaj mali Višća il tako nekako je čudo od igrača.
Nermin Jamak, prva prinova !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
eh vako ,moze li mi neko dat link sa ss.ba od utakmice Željo-Olimpik ,prosle sezone ,proljetni dio 2:0 željo dobio ! ako neko nadje samo nek stavi.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-26135.htmtm_ludak je napisao/la:eh vako ,moze li mi neko dat link sa ss.ba od utakmice Željo-Olimpik ,prosle sezone ,proljetni dio 2:0 željo dobio ! ako neko nadje samo nek stavi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Čevljanovići su rezervisani.nikad_izvini je napisao/la:Malo bacimo reklame, Čevljanovići na asfaltu, zovemo Koketa, pustimo Bukija da nam organizuje iće i piće i svi sretni
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jamak je sad za sad jedini koji je dosao. Dolazi li jos neko??
Ja se nadam da Puric nece otici vani. U tom slucaju je jako blizu nama. Nece smetati ni Vukelja, svakako ima problema u Borcu.
Ja se nadam da Puric nece otici vani. U tom slucaju je jako blizu nama. Nece smetati ni Vukelja, svakako ima problema u Borcu.
Ja koliko sam cuo puricu je propao transfer u spartu, mada kaze da ima jos neke ponude inostrani klubova .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Neki Emir Alić iz Gradine, po vokaciji stoper, treba da pređe kod nas. Gradina traži od Želje 5% od Bekrićevog transfera, kao i obeštećenje za ovog mladog stopera. Vukelja dobio slobodne papire. Amare, eto ti centarfora.
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
koliko godina ima taj momak iz gradine ? jeli neki mladi perspektivni fudbaler ili šta ?mavi je napisao/la:Neki Emir Alić iz Gradine, po vokaciji stoper, treba da pređe kod nas. Gradina traži od Želje 5% od Bekrićevog transfera, kao i obeštećenje za ovog mladog stopera. Vukelja dobio slobodne papire. Amare, eto ti centarfora.
-
plavobijeli
- Kontakt:
Ovaj Purić iz Čelika,ako ga puste sigurno ide u Pulu,a to
- nikad_izvini
- Kontakt:
Naše šampionsko slavlje na Grbavici je bilo na nivou Čevljanovića pa vi pričajte šta hoćete
Zaštićeni brend ili ne, grozno je bilo 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- nikad_izvini
- Kontakt:
Što se tiče Jamaka. Baš sam ga gledao kada smo igrali sa Čelikom, odličan je bio. Po meni, Jamak nam može dati novu dimenziju u igri. Zeba ne trči. Savić i Ćulum su spori. Jedino je Svraka kompletan. Al je stalno ozlijeđen.
Jamak ima tehniku a može i da potrči. Igra ofanzivnog veznjaka al se vraća. Sasvim solidna prinova. Koliko sam čuo, njega je Amar zvao da se vrati. Znači, nije to bezveze.
Jamak ima tehniku a može i da potrči. Igra ofanzivnog veznjaka al se vraća. Sasvim solidna prinova. Koliko sam čuo, njega je Amar zvao da se vrati. Znači, nije to bezveze.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Mandžaroš '87 je napisao/la:koliko godina ima taj momak iz gradine ? jeli neki mladi perspektivni fudbaler ili šta ?mavi je napisao/la:Neki Emir Alić iz Gradine, po vokaciji stoper, treba da pređe kod nas. Gradina traži od Želje 5% od Bekrićevog transfera, kao i obeštećenje za ovog mladog stopera. Vukelja dobio slobodne papire. Amare, eto ti centarfora.
jeste mlad, on je dosao vec, bar je trenirao sa zeljom i igrao prijateljsku utakmicu s Bosnom
- Mandžaroš '87
- Kontakt:
ovo mi se sviđa.klub je počeo omladinu dovoditi i to bi nam se moglo isplatiti.bar za mene je bolje dati priliku da igra nekom mladom i perspektivnom momku nego nekom ofucanom prekodrinašuecif je napisao/la:Mandžaroš '87 je napisao/la:koliko godina ima taj momak iz gradine ? jeli neki mladi perspektivni fudbaler ili šta ?mavi je napisao/la:Neki Emir Alić iz Gradine, po vokaciji stoper, treba da pređe kod nas. Gradina traži od Želje 5% od Bekrićevog transfera, kao i obeštećenje za ovog mladog stopera. Vukelja dobio slobodne papire. Amare, eto ti centarfora.
jeste mlad, on je dosao vec, bar je trenirao sa zeljom i igrao prijateljsku utakmicu s Bosnom
[quote="nikad_izvini"]Što se tiče Jamaka. Baš sam ga gledao kada smo igrali sa Čelikom, odličan je bio. Po meni, Jamak nam može dati novu dimenziju u igri. Zeba ne trči. Savić i Ćulum su spori. Jedino je Svraka kompletan. Al je stalno ozlijeđen.
Jamak ima tehniku a može i da potrči. Igra ofanzivnog veznjaka al se vraća. Sasvim solidna prinova. Koliko sam čuo, njega je Amar zvao da se vrati. Znači, nije to bezveze.[/quo
Amar je sa Jamakom uspostavio kontakt prije 6 mjeseci,a sad je vec definitivno da prelazi.Jamak je bio ljut na nacin na koji je otisao iz Zelje haman pa otjeran,ali haj hele nejse uzeo je na ruke 60 000 KM.Ovo je sto posto tacna info.Za platu ne znam koliko su se dogovorili.ali je celik nudio 50000 da ostane da produzi ugovor,on nije htio i sad se vraca ponovo nama.

Jamak ima tehniku a može i da potrči. Igra ofanzivnog veznjaka al se vraća. Sasvim solidna prinova. Koliko sam čuo, njega je Amar zvao da se vrati. Znači, nije to bezveze.[/quo
Amar je sa Jamakom uspostavio kontakt prije 6 mjeseci,a sad je vec definitivno da prelazi.Jamak je bio ljut na nacin na koji je otisao iz Zelje haman pa otjeran,ali haj hele nejse uzeo je na ruke 60 000 KM.Ovo je sto posto tacna info.Za platu ne znam koliko su se dogovorili.ali je celik nudio 50000 da ostane da produzi ugovor,on nije htio i sad se vraca ponovo nama.
PONOSNO I HRABRO
- spielführer_21
- Kontakt:
Igrao je neki Alić i prijateljsku sa krajišnikom, mislim da je to taj.. Dosta je jak za svoje godine i dobro je odigrao svojih pola sata.. Sad koliko je 5% od Bekrićevog transfera, ne znam.. 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Jamak meni licno nikad nije bio drag bas zbog tog burnog zivota. Ali bez sumnje je kvalitetan igrac pogotovo za nase lige i ako nista bice jaka konkurencija u timu. Ja se nadam, da ce se ovog puta smiriti, to jest da ce ga Amar smiriti jer bi on mogao biti i promasaj isto toliko koliko moze biti pojacanje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 32 gosta.