Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:41Znaci napusta nas?? Ja bi dodao i nazalost...zeljovac21 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:38Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:35
Ima li naznaka postave protiv Radnika,ima li Lendrica?
Vidjet cemo sve,mozda nigdje ni ne ide,mozda samo iz taktickih razloga nece poceti protiv Radnika.Protiv ovih drvosjeca treba nam sredina trkaca,zato mislim i pocinju mujezinovic i hajdarevic,mislim da je to razlog cim ni alispahic nece poceti.HongKong je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:56Ma vala ako je preko 200k eura nema se sta razmisljati. Posebno u ovakvoj situaciji. 2 puta je vec bio najbolji strijelac ove lige, realno volio bih licno da osvoji ovdje titulu zbog one zajebancije, ali vjerujem da se i njemu ide dalje. Za te pare mozes dovesti dva krila koja prave razliku na terenu, pored toga imas Stilica, Dadu, Mesu, Juricic moze zamijeniti Lendrica posebno uz dobre saigrace koji ce mu stvarati sanse.
Iskoristiti dio novca da se dugorocno vezu ugovorima ova talentovana djeca i da opet Amar kao prije 6-7 godina stvori jednu super generaciju, ali ovaj put da ostane tu i dovede do kraja ciklus, bez nekih indijanaca koji ce rastjerati sve da bi dovodili neke polovnjake.
Imamo vec Sehica, Subasica, evo i Gasala, pa i Durakovica, Becu...
Tesko da ce poceti bez Alispahica to je moje misljenjeZeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:06Vidjet cemo sve,mozda nigdje ni ne ide,mozda samo iz taktickih razloga nece poceti protiv Radnika.Protiv ovih drvosjeca treba nam sredina trkaca,zato mislim i pocinju mujezinovic i hajdarevic,mislim da je to razlog cim ni alispahic nece poceti.HongKong je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:56Ma vala ako je preko 200k eura nema se sta razmisljati. Posebno u ovakvoj situaciji. 2 puta je vec bio najbolji strijelac ove lige, realno volio bih licno da osvoji ovdje titulu zbog one zajebancije, ali vjerujem da se i njemu ide dalje. Za te pare mozes dovesti dva krila koja prave razliku na terenu, pored toga imas Stilica, Dadu, Mesu, Juricic moze zamijeniti Lendrica posebno uz dobre saigrace koji ce mu stvarati sanse.
Iskoristiti dio novca da se dugorocno vezu ugovorima ova talentovana djeca i da opet Amar kao prije 6-7 godina stvori jednu super generaciju, ali ovaj put da ostane tu i dovede do kraja ciklus, bez nekih indijanaca koji ce rastjerati sve da bi dovodili neke polovnjake.
Imamo vec Sehica, Subasica, evo i Gasala, pa i Durakovica, Becu...
Pa da, nekih 90+ minutica. Sitno, ali ok.
Ovaj portal samo s foruma prepisuje1921boy je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:11https://dm-fudbal.com/prioritet-inostra ... -grbavicu/
Evo opet @irfo sa svojim sajtom baca bombe
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, Google Adsense [Bot], OdbrambeniOP, WeekendOffender i 101 gost.