Oprosti prijatelju ali ne stavljaj nas u isti koš sa raznoraznim profiterima , menagerima i sličnim. Imaš stormove, pilad, tm i ostale pa ih traži i njima to piši. Da sam htio da pišem sa megamixovcima ne bih ni registrovao se ovdje.
Lijep pozdrav.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Oprosti prijatelju ali ne stavljaj nas u isti koš sa raznoraznim profiterima , menagerima i sličnim. Imaš stormove, pilad, tm i ostale pa ih traži i njima to piši. Da sam htio da pišem sa megamixovcima ne bih ni registrovao se ovdje.
+1deno_TM87 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 00:51E cuj , " ne igra nikakav football 'Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:49Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.. Frajer je nas najspremniji igrac, gol i asistencija protiv crvenih , a da ne govorim na zalaganju protiv istih.
![]()
Jest druze slazem se ,al sad i kod nas,a sad je 2020 godina.Lendric od perioda ljeta 2017 pa do ljeta 2020 nije odigrao tri dobre utakmice,to hocu da kazem,lutao je po inostranstvu, pa se vratio u zrinju i bio nikakav.I ja sam zestoko protiv njegove prodaje,zato i navodim ove cinjenice nadajuci se da ga niko nece htjetiti kupiti,prosto brate mili.deno_TM87 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 00:51E cuj , " ne igra nikakav football 'Zeljovac95 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:49Lendra ne igra nikakav fudbal jos od odlaska od nas u prvom mandatu,tako da se ja cudim kako neko za njega moze ista dati,realno,i ne znam na osnovu cega ga neko zeli uzeti,na osnovnu igara iz 2017. al eto,sad kad je uhvatio neku formu odmah daj da ide.. Frajer je nas najspremniji igrac, gol i asistencija protiv crvenih , a da ne govorim na zalaganju protiv istih.
![]()
Pa ako ode za ovih 250.000 eura skoro da postaje igrač koji nam je donio najveću zaradu poslije Džeke i Bajića. A došao kod nas sa 24 godine.
Bucko mali