FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 01:49

Tamo u junu, krenulo se sa Anelom Hadžićem i Gotalom, pa Todorović, pa cirkus oko Beciraja, pa Gnjatić......te prica kako čekamo da se lige završe, da dovedemo kapitalce, jer ne želimo škart poput Ćirjaka i ostalih iz naše lige.Liga počela, do prve evropske utakmice ostalo 12-13 dana, napadaca, zadnjeg veznog, desnog bočnog ni na mapi.Tog Ćirjaka ili recimo Ćavara, ja bi sada na leđima nosio do Sarajeva.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 avg 2020, 01:52

Pantelija je napisao/la:
06 avg 2020, 01:38
Ma pisalo se ovdje i o vecim imenima od muamera 😂😂😂😂
Hoce ljudi Celtic kaze daj da se osvetimo 😁 neki napisa daj Dinamo da se igramo 😁 a imas jednog desnog beka u ekipi ccc 😉

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2020, 01:54

Historicar je napisao/la:
06 avg 2020, 01:49
Tamo u junu, krenulo se sa Anelom Hadžićem i Gotalom, pa Todorović, pa cirkus oko Beciraja, pa Gnjatić......te prica kako čekamo da se lige završe, da dovedemo kapitalce, jer ne želimo škart poput Ćirjaka i ostalih iz naše lige.Liga počela, do prve evropske utakmice ostalo 12-13 dana, napadaca, zadnjeg veznog, desnog bočnog ni na mapi.Tog Ćirjaka ili recimo Ćavara, ja bi sada na leđima nosio do Sarajeva.
Zadnji vezni ti treba za sta? Imas tu oremusa i djokanovica. Imas u vezi tss i imas rahmanovica i imas zinerina. To je 5 igraca a igras 4 2 3 1 .... Sa dva krila. Dakle apsolutno bespotrebno. Iako bi licno volio da anel dodje ali...

Desni bek. Imas hodzica koi je odigrao vrhunski 4 tekme pod marinovicem. Kao i pripremne. Imas oporavljenig hebibovica po potrebi.

Jedino ato nam fakat treba je napadac. Ali ni tu nije frka da se dovede odmah i sad jer se ahmet oporavio i moze se izgurati prvo kolo lp sa njim.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 avg 2020, 01:55

Pa Hajrovic,,pa Suljic pa Tomic 😁 :bow:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 avg 2020, 02:02

Pantelija je napisao/la:
06 avg 2020, 01:54
Zadnji vezni ti treba za sta? Imas tu oremusa i djokanovica. Imas u vezi tss i imas rahmanovica i imas zinerina. To je 5 igraca a igras 4 2 3 1 .... Sa dva krila. Dakle apsolutno bespotrebno. Iako bi licno volio da anel dodje ali...

Desni bek. Imas hodzica koi je odigrao vrhunski 4 tekme pod marinovicem. Kao i pripremne. Imas oporavljenig hebibovica po potrebi.

Jedino ato nam fakat treba je napadac. Ali ni tu nije frka da se dovede odmah i sad jer se ahmet oporavio i moze se izgurati prvo kolo lp sa njim.
:thumbup:
Upravo tako..Bek se treba dovesti samo ako nadjemo nekog toliko **** beka da cemo svi biti sokirani, inace ga ne treba ni dovesti
I sta zakljucujemo?Treba nam samo spic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 02:09

Oremuš nije klasični zadnji vezni, tu poziciju igra od Celtica, a od tad do danas, nije nešto puno utakmica ni odigrao, mislim da nema ni dvocifren broj zvaničnih utakmica.Protiv Krupe je bio ok, ali oni su kandidat za ispadanje, nisu nikakvo mjerilo, a na pripremnim utakmicama se i nije baš pokazao na zadnjem veznom.I Sušić je daleko od zadnjeg veznog, manje - više sam ga redovno pratio, gotovo uvijek je igrao ofanzivnog veznog, na toj poziciji je igrao fudbal života u Hajduku, a i on sam bi sigurno više volio da igra na mjestu Rahmanovića.Đokanović posjeduje kvalitet, pred njim je lijepa karijera, ali nema dovoljno iskustva, još je dijete, a nama se valja klati na tri fronta od septembra, pa je logično da ti treba jedan igrač, tipa Crepulje ili Stanojevića.
Hodžić odigra dvije - tri dobre, pa onda šest - sedam užasnih, a od te četiri pod Marinovićem, dvije je odigrao protiv Mladosti i Krupe, koji, rekao sam, nisu nikakvo mjerilo.Ako hocemo neki iskorak, titulu sa što manje stresa, trebali bi se još pojačati.Kad bi u nedjelju, izvukli Djurgarden ili Dinamo Brest, vidjeli bi panike na forumu, zahtjevali bi se kapitalci na sve strane, Hadžija i Vinko bi bili razapeti, zato što nisu kompletirali ekipu, puno prije Evrope.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 06 avg 2020, 02:19, ukupno mijenjano 2 puta.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 06 avg 2020, 02:10

ćirjak i ćavar ne mogu nikako igrati prije djokanović
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 avg 2020, 02:12

Crepulja je isto sto i Susic u nasoj ekipi..
Previse mi trazimo pojacanja po meni, ali mozda i grijesim..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 06 avg 2020, 02:13

Najbolje dovesti 11 novih igrača :urnebes: :urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2020, 02:51

06 avg 2020, 02:09
Oremuš nije klasični zadnji vezni, tu poziciju igra od Celtica, a od tad do danas, nije nešto puno utakmica ni odigrao, mislim da nema ni dvocifren broj zvaničnih utakmica.Protiv Krupe je bio ok, ali oni su kandidat za ispadanje, nisu nikakvo mjerilo, a na pripremnim utakmicama se i nije baš pokazao na zadnjem veznom.I Sušić je daleko od zadnjeg veznog, manje - više sam ga redovno pratio, gotovo uvijek je igrao ofanzivnog veznog, na toj poziciji je igrao fudbal života u Hajduku, a i on sam bi sigurno više volio da igra na mjestu Rahmanovića.Đokanović posjeduje kvalitet, pred njim je lijepa karijera, ali nema dovoljno iskustva, još je dijete, a nama se valja klati na tri fronta od septembra, pa je logično da ti treba jedan igrač, tipa Crepulje ili Stanojevića.
Hodžić odigra dvije - tri dobre, pa onda šest - sedam užasnih, a od te četiri pod Marinovićem, dvije je odigrao protiv Mladosti i Krupe, koji, rekao sam, nisu nikakvo mjerilo.Ako hocemo neki iskorak, titulu sa što manje stresa, trebali bi se još pojačati.Kad bi u nedjelju, izvukli Djurgarden ili Dinamo Brest, vidjeli bi panike na forumu, zahtjevali bi se kapitalci na sve strane, Hadžija i Vinko bi bili razapeti, zato što nisu kompletirali ekipu, puno prije Evrope.
A šta je po tebi klasični zadnji vezni ? Pitam ozbiljno, nije provokacija...
Meni je to Djokanovic i to bas onaj moderni zadnji vezni, koji igra glavom, i nije sirovina koji trci uprazno. U andreju sve imamo, prava radilica, ogroman radijus kretanja, uvijek je blizu lopte, uz igrača, smeta, klize, ometa napade itd, a ima mozga i da iznese loptu manje vise kad je to potrebno. Takvom igraču, trkaču, radilici uparis Sušića, za kojeg će Andrej trčat i bit taj osigurač i to ti je ta dobitna kombinacija.

Na mjestu Rahmanovića, to jest prednji vezni, Sušić ne može nikako igrat jer je previse mlak. Pisao sam neku noc o tome. Rahman je kao stvoren igrač za tu poziciju. Igrač koji je jak na nogama i koji će sve duele izdrzati, otresti jednog ili dvojicu igrača, na ledjima ih nosit, sačuvat loptu, dobit zračni duel itd.

Kažeš da je Andrej mlad,okej jeste, ali niko nije ni rekao da će igrati cijelu sezonu. Tu je Oremuš koji se vraća u formu polahko i za ne daj Bože tu je i Miličević da uskoči ako zatreba.

Okej razumijem te u neku ruku, ti bi pojačanja, i ja ovaj bi, i svi bi mi pojačanja i klase. Ali ljudi trebate shvatit nije ovo manager, da izaberes igraca ponudis i tjt. Evo pričalo se sa Hadžićem, Suljicem, Beqirajem itd... Svi bi oni dosli ali kad im tamo propadne.
Na kraju krajeva, i da dodju 3 top igraca, ko nam garantuje da ćemo proći prvo pretkolo LP i 2 pretkolo EL ?

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 06 avg 2020, 03:00

Zadnjeg veznog (sto vecina prizeljkuje) dovesti samo u slucaju da dobijemo sedmocifrenu ponudu za Djokanovica.
Bekove imamo, golmane imamo, veznih igraca imamo i viska, krila imamo za izvoza. Na bilo koju od tih pozicija bih doveo nekoga samo ako je 5 klasa iznad ovih koje trenutno imamo.
Treba nam napadac, brz i yebitacan, da postize 0,75 golova po utakmici. Sve ostalo je bacanje para.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2020, 03:05

Napadač, napadač i samo napadač. Suhi kvalitet.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 avg 2020, 03:16

Ne mogu da vjerujem da ljudi tupe jedno te isto iznova i iznova, još im se objasni i opet.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 06 avg 2020, 04:29

Ja se nacugo ko zicagu i slusam ilahije. Yebo pojacanja :mrgreen:

pitarluk
Kontakt:

Post Postao/la pitarluk » 06 avg 2020, 05:16

Ako kurdic odigra dobru sezonu u srbiji, I bude standardan, bas bi dobro bilo vratit njega u prvu postavu, i otkupiti serbi ugovor. Imas naj bolji stoperski par u drzavi na duzi period. Jos mladi momci I moglo bi se fino zaradit.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 avg 2020, 06:57

Ma samo špic nam treba, ostalo nista vise ne bih dovodio

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 avg 2020, 07:13

Nisam upratio kad je ovo dušan odyebao Husaru 😂😂
Al lik je teski bolesnik, svaki klub koji nema njegove igrace popljuva, a od Mribora Real Madrid napravi
slika

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 avg 2020, 07:31

Prodaja mustafica je katastrifalna greska...do kad je sabanovic out?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 07:42

FoSte95 je napisao/la:
06 avg 2020, 07:13
Nisam upratio kad je ovo dušan odyebao Husaru 😂😂
Al lik je teski bolesnik, svaki klub koji nema njegove igrace popljuva, a od Mribora Real Madrid napravi
slika
Ima najdužu listu blokiranih na fb, niko na svijetu mu nije ravan :rol: :rol: "Menadžer" koji javno u komentarima piše, koliko je Mešanović kupio stanova, od ugovora sa Mariborom i koji mrzi Velež, jer imaju petokraku na grbu :facepalm: :facepalm:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2020, 07:54

Odem na Kurir bzv da procitam naslove i vidim clanak o tekmi Novi Pazar - Partizan. Napisali sve ko je dao golove imena i prezimena samo zadnji odlucujuci gol napisali da je dao rezervista Resic.
Pa jesu li toliki nacionalisti da je tesko napisati ime ŠEFKIJAAAAAA!!!! FUUUJ GADE MI SE!!!

I poserem se na ovaj ss.ba koji malo malo napise kako je igrala zvezda..parzizan...dinamo...hajduk.
Nigdje ama bas nigdje u srbiji ni na jednom portalu nema da oni pisu o nama, nasoj ligi, a nasi romane pisu o njima. Glupi bošnjak ostaje vazda glup!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], broj6, Burberry46, Cwirek, Hajdeee, SineTalexy, skoJaa i 104 gosta.