Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Chat
Najveći
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Neki ljudi nemaju obraza. Samo ignorisi.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:12Hvala mu za sve, borio se za nas koji danas hodamo. Nažalost, neki pljuju po svemu tome.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Glupi balavac stavlja u istu rečenicu heroja i gaziju Nanića sa krimimalcem i ratnim zločincem Naserom. Jadno da jadnije biti ne može, smrad balavi priglupi.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Vec sam poceo da stavljam pojedine na ignore listu.Justin je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:37Neki ljudi nemaju obraza. Samo ignorisi.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:12Hvala mu za sve, borio se za nas koji danas hodamo. Nažalost, neki pljuju po svemu tome.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Nećeš naći nijednog patriotu da blati lik rahmetli Izeta Nanića. Čovjek je poštovan od strane pripadnika VRS, kod Marića na Happyu je bio onaj član Arkanove jedinice, za Nanića i 505. brigadu je sve pohvalno rekao. Školovan, disciplinovan, patriota i heroj.
Legende tipa Nanić, Vikić, Kljuić, Šehović, Divjak, Šiber, Zajko, Čegar i ostatak časnih generala i komadanata koji su se borili i koji se još bore za multinacionalnu BiH na svaki mogući način ne mogu biti popljuvani od strane poštenog patriote.
Legende tipa Nanić, Vikić, Kljuić, Šehović, Divjak, Šiber, Zajko, Čegar i ostatak časnih generala i komadanata koji su se borili i koji se još bore za multinacionalnu BiH na svaki mogući način ne mogu biti popljuvani od strane poštenog patriote.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bukvalno citam danima i nakon što je Imran shvatio da Nasera niko ne voli zbog 101 razloga poceo je da piše da neko piše loše o Nanicu što je toliko ortodoksna laž da me cak i malo iznervirao preko foruma.
Prestani pisati gluposti lazi.
Prestani pisati gluposti lazi.
- PovratakKralja
- Kontakt:
I ti se prikljucio coporu ??? Kud svi k.urci tu i mali mujo. Došo vakat poltrona i ulizica.
Zato što se ponašaš kao djecak koji je tek napunio 17tu, nije bitno mozes ti dizati Nasera dokle god hoces samo pisati da neko pljuje po Nanicu je bespotrebno i samo pokazuje tvoje godine.
Ako se neces sad uozbiljiti na pragu 18te ne znam kad ces?
Ako se neces sad uozbiljiti na pragu 18te ne znam kad ces?
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ja sam haman samostalan i ti meni pricaš o ozbiljnosti
Ljudi pricaju nešto o cemu nemaju pojma. Pljuju po covjeku koji je zrtva politike i kojeg ta ista politika blati po novinama. Vjeruju u smrdsku stranu price. Nema to veze sa ozbiljnošcu nego sa zdravim razumom kojeg pojedinci nemaju.
Imaš slike mrtvih deda i nana koje su pobile jedinice kojim je on komandovao dakle ljudi koji nisu veze imali s bilo cim ratnim to su cinjenice.PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 03:17Ja sam haman samostalan i ti meni pricaš o ozbiljnosti![]()
Ljudi pricaju nešto o cemu nemaju pojma. Pljuju po covjeku koji je zrtva politike i kojeg ta ista politika blati po novinama. Vjeruju u smrdsku stranu price. Nema to veze sa ozbiljnošcu nego sa zdravim razumom kojeg pojedinci nemaju.
Sve je on to mogao sprijeciti, a nije.
Kakva crna žrtva politike o cemu ti pricas da srbi s pravom dizu hajku na nasera jer niko nije dan danas osuđen za te mrtve ljude pojedini su imali i preko 80.
Razumijem ja tebe ti njega vidio tebi on velik u ocima, nemoj zaboraviti da se poslije rata s najvecim šljamom druzio i bio u dilovima s istim.
Nisam ni ja znao ove stvari kad sam bio u tvojim godinama, al' eto odrastao bolje sagledao situaciju vidio slike mrtvih.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Gdje su slike, od koga si cuo to što pricaš ? Zašto evropski sud nije osudio Nasera ako je kriv ? Da li onda dovodiš u pitanje integritet Haškog suda i slažeš se sa srpskim politicarima koji misle da je Ratko Mladic nevin ?
Naci ces ih vrlo lagano samo se malo potrudi.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Pa i Karadžić je oslobođen za genocid u 7 općina tokom agresije pred Haškim sudom. Baš Radovan nije znao za svaki korak odavno kreiranog sistema i etničkog čišćenja.
Kao komadant vojske koja je ušla u selo Kravice tokom početka 93. godine, vjerovatno je našao desetine leševa civila jer su ih Srbi pri povlačenju rokali. Ko što su i Alijini gađali po Predsjedništvu i Baščaršiji.
Kao komadant vojske koja je ušla u selo Kravice tokom početka 93. godine, vjerovatno je našao desetine leševa civila jer su ih Srbi pri povlačenju rokali. Ko što su i Alijini gađali po Predsjedništvu i Baščaršiji.
"We need to suffer. And we need to fight."
20tak čistih civila nije bilo više.Captain4 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:00Pa i Karadžić je oslobođen za genocid u 7 općina tokom agresije pred Haškim sudom. Baš Radovan nije znao za svaki korak odavno kreiranog sistema i etničkog čišćenja.![]()
Kao komadant vojske koja je ušla u selo Kravice tokom početka 93. godine, vjerovatno je našao desetine leševa civila jer su ih Srbi pri povlačenju rokali. Ko što su i Alijini gađali po Predsjedništvu i Baščaršiji.![]()
- PovratakKralja
- Kontakt:
Glupan ne zna definiciju genocida i pravi se pametan. Da je bilo osnova, radovan bi bio osuđen i zlocine koje si naveo.
A dobro nekad ces da odrasteš shvatit ces sad je to nemoguce.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Danas svaka budala ima pravo na svoje mišljenje i vi ste produkti takvog sistema. Da je sad 1970-ta, vi bi tucali kamen po golom otoku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.