Dosadni ste s prevarantom, Tito je za njega pojam u rukometnom svijeti.Covjek samo pare uzima od igraca.
Premijer liga 2019/2020
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2019/2020
Vala Asima ne mogu ocima al ovo je glupost sto si napiso.Za Titu ne zna niko kad izades iz Vakufa i povezan je i uticajan u rukometnom svijetu isto ja u Barceloni.Asim kolki god da je pokvarenjak,lazov i sta sve vec ne on je bar omogucio desetinama momaka da zive od ovog sporta.A poznat je siroj rukometnoj javnosti za razliku od Tite(sad po dobrom ili po losem o tome se da diskutovati hahaha).analfabeta je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:06Dosadni ste s prevarantom, Tito je za njega pojam u rukometnom svijeti.Covjek samo pare uzima od igraca.
Bosna s ce pomrsiti racune Krivaji i Iskri ! jos dva igraca dolaze
-
- Kontakt:
Negdje procita da baraz mogu igrati igraci registrovani do 01.08.
Bosna i Iskra i dalje dovode igrace.
Bosna i Iskra i dalje dovode igrace.
Iskra je sve registrovala sem benje a izgleda da ce i on igrat mislim svakakao iskra je veliki favorit ne znam sta vam nije jasno uz njih krivaja.
Toromanovic, Jankovic u Bosni S pa cemo vidjeti ipak da li Iskra i Krivaja mogu tek tako se prosetati
Ma bitniji je Jankovic ako je onaj sto je u Slogi D. Igrao pored njeganje toromanovic nebitan samo.oce li ih moci registrovati heheh
Sutra 07.08. zasjeda registraciona komisija tako da sve što se uradi do sutra do sastanka može proći, a baraž počinje 19.08 pomjereno za 7 dana. Sve se da napravit kad treba i kome treba

Cickusic igra u barazu
Stigao i desni bek u Iskru
Stigao i desni bek u Iskru
Posjeti me Čičkušić na Šahinovića ovim prelaskom u Iskru 
Bit će burno u baražu, ako se ne pokolju u Iskri sad sa Benjaminatorom do baraža to je već uspjeh
Zna li neko ko pije a ko plaća u ovom cirkusu
Bit će burno u baražu, ako se ne pokolju u Iskri sad sa Benjaminatorom do baraža to je već uspjeh
Zna li neko ko pije a ko plaća u ovom cirkusu
- gradacac10
- Kontakt:
Baš tako, odličan primjer poređenja.
Jedina razlika je u tome što je 'veliki' Bubi znao (ponekad) nekom od 'milion' klubova u kojima je igrao dati konkretniji rezultatski doprinos ma koliko je bio i štetan za svaki taj klub.
Čičkušić je prosječan rukometaš, samoživ kao i 'Bubi', ali i za nijansu slabiji, garantovano!

Bosno moja poharana....
Sta na kraju igraju svi registrovani baraz? Bezveze onaj rok 1.8 dali danas registraciona komisija zasjeda i dozvolit ce nastup svima.
Jedan je Asim
-
- Kontakt:
Ovaj rukomet šega prava.
Trebali igrati baraz s slobodom prosle sezone nisu ga odigrali usli direktno, ove godine trebali ispast igraju baraz. Datumi i pravila se mjenjaju svaki dan. Cirkus, nema ovdje napredka nikad.
Trebali igrati baraz s slobodom prosle sezone nisu ga odigrali usli direktno, ove godine trebali ispast igraju baraz. Datumi i pravila se mjenjaju svaki dan. Cirkus, nema ovdje napredka nikad.
Naknadna registracija vise odgovara Bosni nego Iskri, da je ostalo onako Iskra i Krivaja su bili sigurni, sada ce se umijesati i Bosna jer je dovela kompletnu postavu nako 01.08. , dok je Iskra imala ekipu i prije tog datuma. Mislim da je ovim Krivaja najvise na gubitku, mada mislim da ve opet oni sa Iskrom proci dalje.
-
- Kontakt:
Ne radi se o tome kome sta odgovara, nego da je ovo cirkus sto radi RS BiH posljednje dvije godine. Asim, Umiceevic, Radja, Zadro i ostala banda.amchy je napisao/la: ↑07 avg 2020, 11:35Naknadna registracija vise odgovara Bosni nego Iskri, da je ostalo onako Iskra i Krivaja su bili sigurni, sada ce se umijesati i Bosna jer je dovela kompletnu postavu nako 01.08. , dok je Iskra imala ekipu i prije tog datuma. Mislim da je ovim Krivaja najvise na gubitku, mada mislim da ve opet oni sa Iskrom proci dalje.
Ima bilten komesara u kome su propozicije komesara. Izmedju ostalog je navedeno da pravo imaju igrati registrirani do 01.08. Krivaja i Goražde nebi ni trebali igrati ako se ovo ne ispoštuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.