NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 avg 2020, 12:15

:)
nebeskasila je napisao/la:
05 avg 2020, 08:33
InatSilniBosanski je napisao/la:
05 avg 2020, 00:26
Bosnausrcu9 je napisao/la:
04 avg 2020, 23:21
Od 2:17 premotajte :P

Bilo je klanja 2014., al tako je kad se bori za 1. mjesto bilo koje lige. Uglavnom od srca vam želim da nam se vratite u PL, pa da se koljemo i u PL :P
I da opet pjevamo: dobro nam došli!
jedan od najrespektabilnijih momenata u nasem fudbalu sve je ispalo gospodski a usijane glave sa obadvije strane Sloboda nas je bas fino docekala i uvalila tricu nase curice se upisale i kpd kuce samo sto je ta bila prije dobijena
2 0 je bilo. Fukare su nas docekale jer smo i mi njih docekali u Bihacu kad je bilo druzenje na betonu sa njihovima. Zato su nam i uzvratili jer cuje se na cideu kad njihov vodja govori hajmo im dati dobrodoslicu i oni su je nama dali. A cule su se price da je Kahri prodao ovu utakmicu da je uzeo 10000 a on se i okliznuo kod gola ali to je proslo vec. Sad idemo u borbu sa Goskom. Barem navijace jace od goska imamo hahah
cijela sezona ti je bila prodana saznao sam sve slucajno od jednog igraca iz Mostara
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 avg 2020, 12:59

:bih:
Vanja8 je napisao/la:
04 avg 2020, 23:10
04 avg 2020, 22:20
Vanja8 je napisao/la:
04 avg 2020, 21:16
Halalite na upad, ali ima li kakve sanse za nesto vise ove godine Jedinstvo...???
bujrum stari nemas se sta izvinjavati, bice aBd nesto vratio se Hamdo Tigar u klub igracki fino stojimo, trener nam jest malo klimav al eto nadamo se liga je bas slaba najozbiljniji pored nas je GOSK i po meni jedini mjerodavan rival mada liga je dosta mutna i teska trebat ce nam puno srece :pray:

ziv bio, svako dobro :salut: :bih:
Želim vam svako dobro i da se pofajtate, pa aBgda i da se borite za ulazak u PL...Odavno vas nije bilo, a Bihac je grad koji je zaslužio da ima klub u PL...
Sa vama smo uvijek imali dobre odnose i nadam se da cemo nastaviti i dalje na sportskom planu...
Sretno SILO NEBESKA... :salut:
i vama sve najbolje izborite europu i stavite BiH na fudbalsku mapu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2020, 13:11

05 avg 2020, 12:59
:bih:
Vanja8 je napisao/la:
04 avg 2020, 23:10
04 avg 2020, 22:20

bujrum stari nemas se sta izvinjavati, bice aBd nesto vratio se Hamdo Tigar u klub igracki fino stojimo, trener nam jest malo klimav al eto nadamo se liga je bas slaba najozbiljniji pored nas je GOSK i po meni jedini mjerodavan rival mada liga je dosta mutna i teska trebat ce nam puno srece :pray:

ziv bio, svako dobro :salut: :bih:
Želim vam svako dobro i da se pofajtate, pa aBgda i da se borite za ulazak u PL...Odavno vas nije bilo, a Bihac je grad koji je zaslužio da ima klub u PL...
Sa vama smo uvijek imali dobre odnose i nadam se da cemo nastaviti i dalje na sportskom planu...
Sretno SILO NEBESKA... :salut:
i vama sve najbolje izborite europu i stavite BiH na fudbalsku mapu
ABgda iz tvojih usta u Božije usi...Hvala brat moj i sretno krajišnici nasi... :salut: :bih:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 14:40

sto smo se uspavali crveno-bijela nacijo?
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 avg 2020, 15:02

Da li je neko kupovao ove ulaznice za prenos?

Inače trebalo bi da se klub pozabavi malo raznim FB grupama koje prenose vijesti o klubu. Nisam protiv toga da neko piđe o klubu.

li evo gledam danas neko na FB stranici Jedinstvo 1937 prenosi vijest s nekakvog portala Sportske novosti o dolasku Borovčanina u klub.. i inače prenosi vjesti koje su na zvaničnoj stranici bjavljene prije deset dana

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2020, 15:03

Da navijaci mogu na stadion ja mislim u subotu da bi najmanje 5000 bilo. I ovaj spot sto su napravili stambi ko je vec ne.znam.svaka cast. Gledao sam sad i ja USK najezio sam se svaka cast

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2020, 15:06

BihacSN je napisao/la:
06 avg 2020, 15:02
Da li je neko kupovao ove ulaznice za prenos?

Inače trebalo bi da se klub pozabavi malo raznim FB grupama koje prenose vijesti o klubu. Nisam protiv toga da neko piđe o klubu.

li evo gledam danas neko na FB stranici Jedinstvo 1937 prenosi vijest s nekakvog portala Sportske novosti o dolasku Borovčanina u klub.. i inače prenosi vjesti koje su na zvaničnoj stranici bjavljene prije deset dana

Ma zna se koja je glavna stranica a pored toga ima jos 10 stranica i grupa obicne gluposti

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 avg 2020, 15:12

06 avg 2020, 15:03
Da navijaci mogu na stadion ja mislim u subotu da bi najmanje 5000 bilo. I ovaj spot sto su napravili stambi ko je vec ne.znam.svaka cast. Gledao sam sad i ja USK najezio sam se svaka cast
Šta je bilo na USK?

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 06 avg 2020, 15:17

Dečki zna li ko u kakvom je trenutno fizičkom stanju Fajić i za koliko ce biti fizicki 100 posto otprilike spreman.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 avg 2020, 15:34

dacco je napisao/la:
06 avg 2020, 15:17
Dečki zna li ko u kakvom je trenutno fizičkom stanju Fajić i za koliko ce biti fizicki 100 posto otprilike spreman.
Bit ce spreman za drugo ili trece kolo.

Kupio sam ja kupon danas.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 16:20

ma nema nikakva grupa ili insajderska stranica ako na to mislis, jedino ces na forumu cuti nesto i tjt, npr ja sto saznam ili neko drugi nebitno prenesemo ovdje i tjt svi ostali portali i stranice prenose vijesti koje su vise svakom ko malo bolje prati Jedinstvo stare,

P.S ja sam cuo da je Fajic spreman za dobrih 20 minuta, ako bude igrao zna se sta mu je posao, po meni bi bilo bolje napasti odmah sa Fajicem i ofanzivnim Ojedom povesti i zatvoriti igru sa Kremenovicem... sta vi mislite :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 16:23

da nas mogu pustiti na 10 min izgorio bi stadion ja sam se bas pripremao, siguran sam da bi atmosfera potopila mali GOSK toliko da bi se i u Gabeli treslo, ne treba zaboraviti izjave Luje Ilica . . .
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2020, 17:40

BihacSN je napisao/la:
06 avg 2020, 15:12
06 avg 2020, 15:03
Šta je bilo na USK?

Neka reklama za Jedinstvo spot uz navijanje pjesme bas super

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 06 avg 2020, 20:08

Upravo stigao s danasnjeg treninga Jedinstva, blago receno razocaran. Daj boze da grijesim i da se sve poslozi kako treba, ali Berber je ziva katastrofa od trenera. Od 30 min igranja na dva gola on je 20 presjedio na klupi, bez ikakvih savjeta, bez trunka zaintresiranosti, Ani sepajuci izasao s terena i legao pored gola, ovaj nije udostojio se pitati je li sve u redu. Miksa sastave, 5 igraca ne igra na svojim pozicijama, od 30 minuta igranja 5-6 suteva na gol, svodi se sve na individualni kvalitet (hvala Bogu, pa ove godine imamo dobre igrace), Muji se trazi pozicija (cijeli trening odigrao kao vezni igrac), Ojeda tri puta govori da mu ne pase pozicija.. Danasnji trening smiješan. Trening Vlade Jagodica, Janjosa... institucija za ovo danas, razlika ogromna.

Ibrisimovic definitivno odlican ove sezone, samo da nastavi ovako prekucace ligu kroz godinu, dvije, tri..
Besagic nas najbolji vezni igrac!
Kremenovic uigrava se na stoperskoj poziciji. Vjerovatno pocinje protiv Goska, jer Kladar ima povredu, a Davedzica danas nije bilo na treningu.
Galin otisao u Novi igrati. Licno, zao mi je sto je otisao.
Muris pokazuje kvalitet, zadnjih 30 min da ulazi mislim da moze dosta uraditi.
Ani samo je pitanje vremena kad ce proigrati, zabio gol danas
Fajic odskace s kvalitetom, a lijepo je za vidjeti da se trudi i trci okolo
Makic nema kvalitet za prvih 11
Olic, Tankuljic, Borovcanin solidni danas
Koprivica stub odbrane

Najvece rupe i nedostatci ekipe: Berberovic, Mujo (ako bude u prvih 11), zamjena za Borovcanina, nedostatak jednog vrhunskog veznog igraca, zamjena ili cak bolji golman od Vilija, onaj Murat nije bas nesto

Ovo je neko moje misljenje, pa se nemojte uzimati prozvani :*

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 20:15

Jedinstvo37 je napisao/la:
06 avg 2020, 20:08
Upravo stigao s danasnjeg treninga Jedinstva, blago receno razocaran. Daj boze da grijesim i da se sve poslozi kako treba, ali Berber je ziva katastrofa od trenera. Od 30 min igranja na dva gola on je 20 presjedio na klupi, bez ikakvih savjeta, bez trunka zaintresiranosti, Ani sepajuci izasao s terena i legao pored gola, ovaj nije udostojio se pitati je li sve u redu. Miksa sastave, 5 igraca ne igra na svojim pozicijama, od 30 minuta igranja 5-6 suteva na gol, svodi se sve na individualni kvalitet (hvala Bogu, pa ove godine imamo dobre igrace), Muji se trazi pozicija (cijeli trening odigrao kao vezni igrac), Ojeda tri puta govori da mu ne pase pozicija.. Danasnji trening smiješan. Trening Vlade Jagodica, Janjosa... institucija za ovo danas, razlika ogromna.

Ibrisimovic definitivno odlican ove sezone, samo da nastavi ovako prekucace ligu kroz godinu, dvije, tri..
Kremenovic uigrava se na stoperskoj poziciji. Vjerovatno pocinje protiv Goska, jer Kladar ima povredu, a Davedzica danas nije bilo na treningu.
Koprivica stub odbrane

Najvece rupe i nedostatci ekipe: Berberovic, Mujo (ako bude u prvih 11), zamjena za Borovcanina, nedostatak jednog vrhunskog veznog igraca, zamjena ili cak bolji golman od Vilija, onaj Murat nije bas nesto

trening Jagodica je bas bio institucija, samo sto ga niko nije mogao u fullu odraditi sjecam se onog crnca Besta Azua jadniku niko nije javio da postoji ofsajd, da je teren bio do zegara u zegaru bi stajao...

ja sam za Berberovica rekao davno da cemo ga tjerati nakon prvih pet kola, daj Boze da nisam upravu!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 20:17

Jedinstvo37 je napisao/la:
06 avg 2020, 20:08

Koprivica stub odbrane

jel Fajic sta gurnuo u mrezu, jel to ta masina il je malo zahrdala? :kafa:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 06 avg 2020, 20:21

Fajic, zabio gol, i stvorio dvije prilike 1 na 1 za mislim Tankuljica i jos nekog, ali nisu uspjeli zabiti. Jos uvijek je klasa iznad ove lige.

I zaboravio sam dodati, danas se treniralo na glavnom, pa ocekujte u subotu katastrofa teren

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2020, 20:43

Trener je jedina mana trenutnog Jedinstva. Ko je njega doveo i zasto? Ima sve. Ovakvo stanje niko.od trenera nije a imali smo velikih imena. Sad nam je trebao janjos

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 avg 2020, 20:59

Čovjeku treba dati šansu ali napisao sam nakon jedne od prijateljskih utakmica da se bojim da ćemo mjenjati trenera nakon nekoliko kola. Za ovakvu ekipu i ambicije za PL treba nam mnogo iskusniji trener.

Daj bože da griješimo, ali vrijeme je pred nama.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 avg 2020, 21:00

@Jedinstvo37 drago mi je cuti da je Fajic na nivou potreban je itekako, a za trenera je problem sto nama nista ne odgovara kada je bio Jagodic i imao 5 000KM platu pricalo se kako je preskup, onda je doveden Repuh koji je bio puno jeftiniji, ali nam nije odgovaralo to sto je on stranac, i onda kada je doveden domaci trener pricamo da ne valja, sto realno i jeste tako.

moramo mi skontati jednom da sve sto valja ima cjenu a da su se u fudbalu davno pomjerile granice i da u Premier Ligi ima igraca sa po 30-ak hiljada maraka mjesecnim primanjima(Tino-Sven Susic) iz Sarajeva...
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.