Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Willian is leaving Chelsea for Arsenal. Three-year contract, £100,000-a-week.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nije velik ugovor
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kakav je ESPN kao izvor? Vidim niko drugi nije objavio nego oni 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Veoma diskutabilan, ma jedno je sigurno on je nas igrac ali ceka se Orny
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gotovo je.
Raul i Edu su uspijeli namjestit otkaz Francisu Cagigau.Navodi se zbog korona krize ali pravi razlozi su vjv otvoreno protivljenje menadzerima i njihovim poslovima u Arsenalu,najglasniji je bio protiv Mustafija i Pereza.
Raul i Edu su uspijeli namjestit otkaz Francisu Cagigau.Navodi se zbog korona krize ali pravi razlozi su vjv otvoreno protivljenje menadzerima i njihovim poslovima u Arsenalu,najglasniji je bio protiv Mustafija i Pereza.
Ruku na srce skauti su nam bili toliki qurac zadnjih 10 godina da mi nije nimalo žao.
23 godine je u klubu i pogledaj njegove poslove i predložene poslove.
Drugo je što se čekalo sa igracima tipa Hazard,Mane itd koje je on na vrijeme predlagao upravi ali nisi jedini
Drugo je što se čekalo sa igracima tipa Hazard,Mane itd koje je on na vrijeme predlagao upravi ali nisi jedini
- IlPrincipino
- Kontakt:
3 months ago, Mesut Özil asked for more clarity regarding wage cuts. He offered to take a larger cut than the standard 12.5% if it was utilized effectively.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Samo budala može reći nešto protiv Mesuta. Svi igrači su uzeli paycut da bi se spriječila situacija od jučer, i opet se na kraju desila. Uprava je izigrala naivne budale koje nisu preispitale situaciju ni 1%IlPrincipino je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:303 months ago, Mesut Özil asked for more clarity regarding wage cuts. He offered to take a larger cut than the standard 12.5% if it was utilized effectively.
Ozilu treba yebat sve zivo i mrtvo,
Diktator mu omiljena persona.
Diktator mu omiljena persona.
Ja ne znam otkud vam ideja da pisete na onoj temi za transfere sa debilom
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne svidja mi se ovaj ciganski potez uprave, zanima me samo da li su sebi smanjili plate, cisto sumnjam u to.. igraci se s razlogom bune, obecano im je da niko nece otkaz dobiti a evo 55 ljudi ce izgleda da leti iz kluba sto je sramotno za klub ovakvog renomea.. da je wenga ekonomicar tu ovo se ne bi desilo 
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ozil kvalitetom igre nije za Arsenal. Odigrao je pola sezone na visokom nivou i hvala mu na tome. Sve ostalo je bilo ispod svakog prosjeka.
Ovakvom Arsenalu Willian će biti odlično pojačanje. Možda ne za prve postave (za mene su Pepe, Aubameyang i Lacazette jedan od najboljih napada lige) koliko time da on donosi širinu i iskustvo.
Ovaj Gabriel... meh. Nisam ga gledao ali mislim da Arsenalu ne treba štoper koji će trebati sezonu adaptacije a on mi upravo na to liči. Bude li došao po meni najbolje je da neko vrijeme bude rezerva.
Ovakvom Arsenalu Willian će biti odlično pojačanje. Možda ne za prve postave (za mene su Pepe, Aubameyang i Lacazette jedan od najboljih napada lige) koliko time da on donosi širinu i iskustvo.
Ovaj Gabriel... meh. Nisam ga gledao ali mislim da Arsenalu ne treba štoper koji će trebati sezonu adaptacije a on mi upravo na to liči. Bude li došao po meni najbolje je da neko vrijeme bude rezerva.
Pa 90% da ce i bit rezerva. Uz Parteya, i nekog kvalitetnog rjesenja za kreativnost na sredini moze se top4 izborit
Prodajemo Genduzija za 45 miliona. PSG zagrizao. Pored njih tu su Barca i Villareal.
Ako ga uvaljamo za te pare ice za Parteya.
Ma da, ima i ta opcija od danas sto se pise. Lacazette plus pare
Ako ga uvaljamo za te pare ice za Parteya.
Ma da, ima i ta opcija od danas sto se pise. Lacazette plus pare
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.