FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Veseli u kakvoj je fizickoj formi nije za 5 min da odigra, prno u fenjer a dobar igrac
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Gora stvar od tog sto se mi sprdamo je ta sto je Veseli doso sa 7 kila viska, e to je vec neprofesionalno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
[quote=irfo post_id=7754291 time=1596724857 user_id=1701]
Gora stvar od tog sto se mi sprdamo je ta sto je Veseli doso sa 7 kila viska, e to je vec neprofesionalno
[/quote]
Treba ga po djepu udariti i kazniti da krv propisa i njegova je to sramota i nije samo kilaza....Iskihava on to samo se o tome ne prica.
To je jedna strana i realnost i da mu se s to ovdje nabija na nos, sve ok.
On nam kad je zdrav prvi pik na krilu tj, sefu Amaru a pisati ovdje neukusne komentanije nije prihvatljivo.Bar meni.
A , trenutno nekog stranca ne mozemo dovesti iz administrativnih razloga, tako da je on opcija.
[/quote]
Treba ga po djepu udariti i kazniti da krv propisa i njegova je to sramota i nije samo kilaza....Iskihava on to samo se o tome ne prica.
To je jedna strana i realnost i da mu se s to ovdje nabija na nos, sve ok.
On nam kad je zdrav prvi pik na krilu tj, sefu Amaru a pisati ovdje neukusne komentanije nije prihvatljivo.Bar meni.
A , trenutno nekog stranca ne mozemo dovesti iz administrativnih razloga, tako da je on opcija.
-
- Kontakt:
Sumnjam da ce Veselinovic poceti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Mislim da bi bilo lijepo da minutom sutnje odamo pocast NK Celiku.. Zaduzili su nas..
Pročepit će negdje.
Je l Zec uopste otputovao sa ekipom?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad im je ono obraćanje navijača? Da se slučajno ne podudari termin sa terminom naše utakmice, baš bih bio u dilemiMojaMalenkost je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:12Mislim da bi bilo lijepo da minutom sutnje odamo pocast NK Celiku.. Zaduzili su nas..
Osime da cu ti banku nemoj ruke pruzit Petrovic Slavku. Nemoj ga gledat ni mrko da nebi frajer crko. Uvali mu tricu i poruku picu. Jest dobra ova sljiva narucimu picu od gljiva.
- MocMahale444
Sta to treba da znaci, o cemu ti?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 15:47
. Ali da smo se popravili ovdje na forumu, vjerujem i mislim da jesmo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Isto pitanje,o cemu ti ?MocMahale444 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:19Sta to treba da znaci, o cemu ti?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 15:47
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
delinjo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:21Isto pitanje,o cemu ti ?MocMahale444 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:19Sta to treba da znaci, o cemu ti?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 15:47

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:12Mislim da bi bilo lijepo da minutom sutnje odamo pocast NK Celiku.. Zaduzili su nas..
U jednu ruku mi je krivo al Boga mi u drugu mi je drago.. kad se sjetim koji seljakluk .. kad god dodjemo, nikad nas nisu docekali kako treba.. Ebavali i Amara i Ivicu sto im je ekipa rinaka.. ma Da Bog da se ugasili, nek navijaju za Nemilu
Mislim da bi svi mi voljeli da ovakav Lendrić ostane u Želji, ali ako je ponuda 200+ hiljada eura, onda se ne može zamjeriti ni ljudima iz Kluba ako su to prihvatili.
Mene zanima da li je on otputovao u Bijeljinu, prošle sedmice izbacim Luku iz fantasya, njega ubacim, a sad možda ide, a ja već transfer napravio...
Mene zanima da li je on otputovao u Bijeljinu, prošle sedmice izbacim Luku iz fantasya, njega ubacim, a sad možda ide, a ja već transfer napravio...
- MocMahale444
Nismo mi levati da se radujemo njihovoj nesreci.
Nema potrebe.
Ono ponasali su se pojedini kao najveci seljaci na dunjaluku ali nisu svi isti.
Nema potrebe.
-
- Kontakt:
Ne radujemo se, zao mi je iskreno al kako se ophodis prema drugima, sve ti se vrati..MocMahale444 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:49Nismo mi levati da se radujemo njihovoj nesreci.
Nema potrebe.
-
- Kontakt:
Mozda sam ja supak ali meni je vala drago
Sta sam se naslusao u Zenici nisam nigdje, a obisao sam sve. Oni u Lukavici i Banja Luci su pojam civilizacije za zenicane kada im mi gostujemo..

Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 30 gostiju.