Ako dobro vidim, za sada nema nikakvog uticaja na ostvareni rezultat. Hajde molim te javi nam ako ti se desi da je u igru usao pogresni igracrodjo1922 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:47Prvo kolo sam klupu postavio redosljedom: Maksimović -- Devedžić -- Radoš, a ovako mi je izgledala kada sam ušao da vidim koliko imam poena:
Za ovo kolo sam postavio sljedeću ekipu, a kada uđem na poene drugog kola, ovako izgleda:
Nadam se da razumiješ
Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Pokusao sam da izvrsim pet transfera.Zanima me da li ce transferi biti izvrseni u vrijeme,bez obzira na gubitak bodova?
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Kako mogu promijeniti naziv ekipe?
Nikako.
Mozes ugasiti ekipu i kreirati novu.
Mozes ugasiti ekipu i kreirati novu.
Bilo je upita oko Fantasy na Android aplikaciji.
Novi update je na Play Store (verzija 3.4.0) i sadrzi potpuno funkcionalan Fantasy, sve isto kao web verzija.
Ovdje primamo primjedbe, zalbe I sugestije I za taj dio. Samo vas molim da uvijek prilikom pisanja naglasite da li se bug odnosi na aplikaciju ili web verziju
Novi update je na Play Store (verzija 3.4.0) i sadrzi potpuno funkcionalan Fantasy, sve isto kao web verzija.
Ovdje primamo primjedbe, zalbe I sugestije I za taj dio. Samo vas molim da uvijek prilikom pisanja naglasite da li se bug odnosi na aplikaciju ili web verziju
Evo da pohvalim jednom i ja tvoj rad.admin je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:16Bilo je upita oko Fantasy na Android aplikaciji.

Meni lično je jednostavnije i lakše preko aplikacije pratiti sve.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako to da mi pise transferi 0 za drugo kolo a nijedan nisam napravio?
Znači nisam jedini, dobro je.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Tek kad uradis transfer upise ti se broj koliki si uradio,ako stoji 0 znaci nista nisi mjenjao,logicno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hvala ali na zalost, ta pohvala namjenjena je programerima, ja nisam pravio aplikaciju.Derdiyok je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:10Evo da pohvalim jednom i ja tvoj rad.admin je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:16Bilo je upita oko Fantasy na Android aplikaciji.
Meni lično je jednostavnije i lakše preko aplikacije pratiti sve.
Mene pohvali sto je forum dobro organizovan pa uopste imas zelju da provodis vrijeme na njemu

Oftopic: upratio sam da si pisao d imas koronu, ali ne vidjeh kako se rijesilo. Kako zdravlje? Sve ok?
A dobro, oni su u sjeni s obzirom da si ti ovde aktivanadmin je napisao/la: ↑06 avg 2020, 08:35
Hvala ali na zalost, ta pohvala namjenjena je programerima, ja nisam pravio aplikaciju.
Mene pohvali sto je forum dobro organizovan pa uopste imas zelju da provodis vrijeme na njemu
Oftopic: upratio sam da si pisao d imas koronu, ali ne vidjeh kako se rijesilo. Kako zdravlje? Sve ok?

Dobro je, fala na pitanju.

Iz Ministarstva mi poslali mailom rješenje o izolaciji pa odoh danas to isprintati i odnijeti doktoru, da ne čekam poštom da mi šalju, jer bih onda bio još 3-4 dana sigurno u kući

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zar nije -2 boda za svaku izmjenu nakon prve koja je besplatna? Pise -4 ?!
Mnogo je s' obzirom da nemamo wild card.
Mnogo je s' obzirom da nemamo wild card.
Pred svako kolo imate jedan besplatan transfer, a svaki naredni će vam oduzeti 4 boda od broja bodova koje budete osvojili to kolo. Ukupan broj transfera nije ograničen, dok god imate bodova kojim ćete ih "platiti".
Admine dragi jel ja mogu praviti izmjenu ili ne s obzirom da mii dalje stoji pored transfera za drugo kolo 0
Pa to znaci da nisi napravio ni jedan transfer.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
U mobilnoj aplikaciji ne radi sortiranje ni po jednom kriteriju kod transfera igrača.
-
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:16Bilo je upita oko Fantasy na Android aplikaciji.
Kako se zove app, nikako je naći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.