Nije loš, bio sam na koncertu tamo 2011. u Zetri. Mada ima i boljih realno, al et.
O gde si Jelenaaaa da mi srce smiiiriiiš
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije loš, bio sam na koncertu tamo 2011. u Zetri. Mada ima i boljih realno, al et.
Po meni je Lazić najbolji fudbaler među pjevačima i najbolji pjevač među fudbalerima(ne računajući Elvira Baljića)feniksptica je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:51Zadnji pjevac koji je bio kod ans pokazo se dobro, jest malo ispo pakas na kraju al nema veze.
Ja sam malkice starijiJavierBosnia je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:03
Smirio sam ja, al napravili su ti sprdnju od teme u zadnje vrijeme. Niti se ima o cemu normalno diskutovati, raspravljati, smijati, zabaviti.
Dojam je da djecurlija od 14 god takmice se ko ce bolju izmisljotinu napraviti.
Toliko tema, utakmica za 2 dana, Kosevo nam se vraca, evropa se blizi, izvlacenja uskoro, fan shop obogacen, ovdje se izmislja toliko da pojedinci vrijedjaju neciju inteligenciju.
Volim vas sve.. za bordo bijele!![]()
Al fakat... 31. Godina ide, slabi klubovi do sada ...ako bi i dovodili tu igraca onsa bar dovedi klasu neku pa da mi nije zao
Ima 29 god..
Čemu vrijeđanje...JavierBosnia je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:16Klasican primjer idiota, bezposlicara i retarda koji na transfermarktu trazi slobodne igrace i pise po fejsu i forumima praveci se vazan da ima neke informacije koje niko drugi nema.
E pa ni ti, ni ovdje ovi sto pisu, a pronaci ce se, nemate nikakve informacije
Jao pa zar se on još uvijek može pominjati u kontekstu FKS..
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, mnon46 i 29 gostiju.