NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kakav Vlado i njegovi treninzi i analize, dajte molim vas... da ih nisam gledao pa OK, lik je majstor za bacati suplju i izgovore.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
haj eto za suplju i neka stoji al ne znam sta mu se na treninzima ima zamjerit, tu je lik nedodirljiv pratio sam pripreme Borca i ritam koji im je nametnuo i u prvom kolu su dobili 6:0, za rezultat ti treba materijal i tjt, nisam ja neki njegov fan ili opcenito fan defanzivnijeg nogometa pricam realno po sebi, a ja bi za trenera najvise volio GOSPODINA MEHMEDA JANJOSA on ima sve rezultat, pricu a motivator extra sa ovom ekipom bi se setao ligom.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nece Janjos doci po osmi put ovdje pa da ga tjeraju da pusti utakmicu opet u sred sezone. A da je gospodin, jeste, i ja ga volim. Malo koji trener ima odnos sa igracima kao on.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 avg 2020, 21:57haj eto za suplju i neka stoji al ne znam sta mu se na treninzima ima zamjerit, tu je lik nedodirljiv pratio sam pripreme Borca i ritam koji im je nametnuo i u prvom kolu su dobili 6:0, za rezultat ti treba materijal i tjt, nisam ja neki njegov fan ili opcenito fan defanzivnijeg nogometa pricam realno po sebi, a ja bi za trenera najvise volio GOSPODINA MEHMEDA JANJOSA on ima sve rezultat, pricu a motivator extra sa ovom ekipom bi se setao ligom.
Dobili 6-0 Mladost koja je odradila 7 treninga prije te utakmice i koji su sigurno najlosija ekipa lige trenutno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jagodicu plata je bila manja, a na polusezoni (zavrsili 5 bodova manje od veleza) kad mu se raspao igracki kadar pristao je na platu 2000. A prica video snimak, analiza to objesi macku od rep. Covjek ima znanje.
Katalinic je imao 5000
Repuh 3000
Hrana i smjestaj placeni
A kad smo kod domaćih trenera, Nadar je pokazao znanje i motivaciju, samo ima problem sto nema licence za trenera.
Karac u zadnjem mandatu pokazao nekulturu i nepostovanje, a realno i ne znanje. A pottazivanja od kluba, auh..
Irfo krava najposteniji od njih svih, odrekao se svojih para u korist jedinstva...
Ima toga jos, al et
Kazem, opet, daj boze da sam u krivu i da Berber napravi uspjeh!
Katalinic je imao 5000
Repuh 3000
Hrana i smjestaj placeni
A kad smo kod domaćih trenera, Nadar je pokazao znanje i motivaciju, samo ima problem sto nema licence za trenera.
Karac u zadnjem mandatu pokazao nekulturu i nepostovanje, a realno i ne znanje. A pottazivanja od kluba, auh..
Irfo krava najposteniji od njih svih, odrekao se svojih para u korist jedinstva...
Ima toga jos, al et
Zadnja izmjena: Jedinstvo37, dana/u 06 avg 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i Janjos kad dodje ima 3000 3500 plus smjestaj i to, tako je sa svim strancima.
Nedzad Zeric je meni najvise pokazao od domacih.
Nedzad Zeric je meni najvise pokazao od domacih.
-
- Kontakt:
Zerica sam zaboravio, tako je!
Koliko je samo trenera proslo kroz jedinstvo od ispadanja, pa to je nevjerovatno..
Kljucanin je tu bio isto...
Koliko je samo trenera proslo kroz jedinstvo od ispadanja, pa to je nevjerovatno..
Kljucanin je tu bio isto...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
katalinic imao 8000 znam sigurno i dobijo dogovorene utakmice, za sve se slazem sto si rekao bio je tu i Kljucanin, Kare uhhhh kad se sjetimJedinstvo37 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:01Jagodicu plata je bila manja, a na polusezoni (zavrsili 5 bodova manje od veleza) kad mu se raspao igracki kadar pristao je na platu 2000. A prica video snimak, analiza to objesi macku od rep. Covjek ima znanje.
Katalinic je imao 5000
Repuh 3000
Hrana i smjestaj placeni
Ima toga jos, al et
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
I ona cuvena sa tribina "Smajicu odlaziiiii"
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Karac je u svakom mandatu pokazao (ne)kulturu i (ne)postovanje, a i svoje raskosno znanje.
-
- Kontakt:
Ma proslo je puno losih trenera. Dzaba znanje ako nema volje. Nadarevic je po meni bio super ali eto nema.licence. a i ovog trenera necemo crniti dobio je priliku vidjecemo hoce li znati. Nadam se da mu se niko ne mijesa u njegov rad. A po meni da izgubi prve 2 odmah moze ici
-
- Kontakt:
Za mene najbolji trener sto je ikad bio je Ibrahimovic.
Gledao sam skoro sve treninge. Kad on zagalami muk i tisina. Nikakve zajebancije nije bilo inace odmah frcas sa treninga. Ja sam se licno nagledao svakakvih scena ..mire je bio malo loooooddd
Gledao sam skoro sve treninge. Kad on zagalami muk i tisina. Nikakve zajebancije nije bilo inace odmah frcas sa treninga. Ja sam se licno nagledao svakakvih scena ..mire je bio malo loooooddd
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Ako ne bi halalio 50KM u subotu za kartu samo da se moze gledati. Toliko me euforija neka puca da ne mogu docekati. Ne treba trener ni imati autoritet ima ga Hamdo. Igrace oni ko tetkice
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
i mene isto puca euforija ko djete pred ekskurziju, razmisljam vise o utakmici nego Berberovic 

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Isti sam raja, nadam se da Berberovic drzi sve konce, vidjet cemo sad sve u subotu aBd 

Nikako nisam optimistican pred sutrašnju utakmicu .. Mislim da ćemo Zvijezdu hladno uzeti , ali sutra nek nam je bog na pomoći... Kakvi smo sa napadom sutra uopšte ima li kakvih informacija ....
Od kad radi stand sa kartma kod sata, sad sam prosao nema ga?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
imas u aleji kod Sude karte mislim nisam siguran, a mora nam biti jasno da se kuci bodovi ne smiju gubit, pa Velez je odigrao jednu utakmicu remi i jednu kiksao pa se lomilo do predzadnjeg kola...
da nam Real dode bodovi moraju ostati znamo svi mi nazalost kakva je ovo liga i da je puna malverzacija i krupnih prevara jos na terenu ako zakazes nigdje te nema
da nam Real dode bodovi moraju ostati znamo svi mi nazalost kakva je ovo liga i da je puna malverzacija i krupnih prevara jos na terenu ako zakazes nigdje te nema
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Pa.pogledajte unazad par sezona kad smo mi pobijedili prvu kod kuce. Prva utakmica nam je svaki put zavrsila X . A pogotovo sad nam.dolazi Gosk. Imamo ekipu ali opet ja se nekako bojim. A sa 2 pobjede mi idemo u nebesa tad bi tek krenula.euforija
Najvjerovatnije Tankuljic lijevo krilo, Ibrisimovic desno, i gore Haracic i Midzic, ako ne bi iznenadio sa Fajicem u prvih 11 umjesto Midzica, ali sumnjam, uci ce Fajic pola sata sigurno u drugom.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.