ma da nije korone ja bi to probavio nekako, ali...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Evo sad mi 'ebe husika i sve žensko u familiji došli smo i do toga, dakle moje provociranje je apsolutno uspjelo sad prepuštam palicu na druge..Husika je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:26I to tako predjes preko konstrukcije, hebes sta je istina, ono ma to je noramalno, sta ima veze sto mu podmecemo lazi itd
E vidi mozda je to tebi normalno kroz tvoj kucni odgoj ali kroz moj nije a nadam se i vecine nije...?
Ono slagat i napit se vode kao da nista nije bilo...![]()
![]()
![]()
Kazu da se taj gen povlaci po zenskoj liniji...
Svi ste pisali kilomentarske postove s njim evo vec mjesec i nešto i niste uspjeli postici da vam 'ebe sve žensko po krvi što imate ja uspio nakon samo par postova.

-
- Kontakt:

evo vam jedna s alien facom
Nemojte misliti da nećete odvesti SSBA forum u pakao, a čopor možda u nestanak. Jer čopor ne može da se odbrani ako ovdje bude rata. - Husika.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
a di ste vi gospodo gaćevaditelji
Ne diraj mi Daliju past ce glava hehe
Bilo do kraja SP sto je zavrsilo vec sredinom jula. A od sredine jula sad ce mjesec dana.feniksptica je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:11Bilo je prije 2 godine kad je bilo prvenstvo u Rusiji, 2 dana bez kise se uvezat nisu mogla..
27.10.2020
E ne bi tamo mogao da zivim, kamenjara, prevruce, ne volim ni to. Da imaju more, moglo bi se nekako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:06Pa preseli u hercegovinu, uhvatio si se Barcelone i excel tablica i ne mičeš iz Sarajeva.![]()

27.10.2020
Takvih nam treba.
Srpski - Helćo, hrvatski - Rosicky, bošnjački - Captain4
Ministrar vanjskih poslova - Epidaurus
Ministar za ljudska prava i izbjeglice/prikolice - Osim13
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Leo hoce li se skoknuti do Parizaleorey je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:51E ne bi tamo mogao da zivim, kamenjara, prevruce, ne volim ni to. Da imaju more, moglo bi se nekako.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:06Pa preseli u hercegovinu, uhvatio si se Barcelone i excel tablica i ne mičeš iz Sarajeva.![]()
![]()

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Cuj neuki balavi seljacic i priuceni monter razglasa sklon teorijama zavjere da budu neki izazov 

Ne vjeruj osobi koja laže!90minut je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:31Evo sad mi 'ebe husika i sve žensko u familiji došli smo i do toga, dakle moje provociranje je apsolutno uspjelo sad prepuštam palicu na druge..Husika je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:26I to tako predjes preko konstrukcije, hebes sta je istina, ono ma to je noramalno, sta ima veze sto mu podmecemo lazi itd
E vidi mozda je to tebi normalno kroz tvoj kucni odgoj ali kroz moj nije a nadam se i vecine nije...?
Ono slagat i napit se vode kao da nista nije bilo...![]()
![]()
![]()
Kazu da se taj gen povlaci po zenskoj liniji...
Svi ste pisali kilomentarske postove s njim evo vec mjesec i nešto i niste uspjeli postici da vam 'ebe sve žensko po krvi što imate ja uspio nakon samo par postova.![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
evo dvanaest mozgova idu u Cimmer fraj, pa se tamo raspravljaju
Husika brt idi gledaj esmeraldu
@Alex, eeeh trebalo se davno, izgleda da ce prije Ney u Barcelonu nego ja tamo. Steta, ali otice se sljedece godine abd
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb, Saurman i 6 gostiju.