Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Hajde Husika opusti se 'ebi mi mrtvu familiju nemoj mi 'ebati tako stidljivo, hajde!Husika je napisao/la: ↑07 avg 2020, 01:02Ne vjeruj osobi koja laže!90minut je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:31Evo sad mi 'ebe husika i sve žensko u familiji došli smo i do toga, dakle moje provociranje je apsolutno uspjelo sad prepuštam palicu na druge..Husika je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:26
I to tako predjes preko konstrukcije, hebes sta je istina, ono ma to je noramalno, sta ima veze sto mu podmecemo lazi itd
E vidi mozda je to tebi normalno kroz tvoj kucni odgoj ali kroz moj nije a nadam se i vecine nije...?
Ono slagat i napit se vode kao da nista nije bilo...![]()
![]()
![]()
Kazu da se taj gen povlaci po zenskoj liniji...
Svi ste pisali kilomentarske postove s njim evo vec mjesec i nešto i niste uspjeli postici da vam 'ebe sve žensko po krvi što imate ja uspio nakon samo par postova.![]()

- PovratakKralja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
samo da nije on koji je s Bobanom, a možda je onaj Jura koji je s onom Lili
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nadam se da ce opet bit od admina kakav dres za kantu godine. Leorey husika i produkt kamiondzije i romkinje daju sve od sebe.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Poslaće Helćo majicu sa flekama od svinjetine i pive ako je do nagrade. Od mene će neki xbon biti.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nakon današnjeg dana Husika definitivno preuzeo vodstvo u utrci za kantu. Vidjećemo da li leorey tempira formu za sami finiš godine ili je ipak dao najbolje što može.
Očekujem da Gefufna objavi apdejtovane kvote da vidimo da li se promijenilo stanje na kladionicama.
Očekujem da Gefufna objavi apdejtovane kvote da vidimo da li se promijenilo stanje na kladionicama.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- PovratakKralja
- Kontakt:
A tebe je cetnik napravio preko ograde.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 avg 2020, 02:08Nadam se da ce opet bit od admina kakav dres za kantu godine. Leorey husika i produkt kamiondzije i romkinje daju sve od sebe.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Sarmelinjo, ne znaju ovi što udaraju na čopor za tvoju historiju na ovom forumu. To nam je i najjače oružje. 

- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Lijep avatarMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 avg 2020, 02:08Nadam se da ce opet bit od admina kakav dres za kantu godine. Leorey husika i produkt kamiondzije i romkinje daju sve od sebe.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Imam i za tebe jedan ako zelis.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 02:39Lijep avatarMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 avg 2020, 02:08Nadam se da ce opet bit od admina kakav dres za kantu godine. Leorey husika i produkt kamiondzije i romkinje daju sve od sebe.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Jebla vas ona.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Dva bivša moderatora, kjafir, 'dostavljač četnicima municije', 'pljuvač heroja'.
Spoj nespojivog.
Spoj nespojivog.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ministar finansija i trezora - Gefufna
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.