FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi kad doveli jos jedno krilo, i igrali sa tri na jednoj tekmi, mi bi totalno zbunili sve protivnike... Uz kvalitet i zbunjenost protivnika, pobjeda je jako blizu svaku utakmicu 

Nema istine i pravih informacija bez Sinana i HusareHistoricar je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:33Također, Husara neki dan napisa, da je Vinko u Talu sa Zinedinom. Period Ješića i Hurtića je mila majka, za ovo danas.feniksptica je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:20Kakva lijepa vremena i teme.
Legenda nam otjerana uplakan bez igdje ista, doveli Srbina da nam bude trener sramota. Placaju se pare za tudju djecu koju nece u ceskoj a nasa ne igraj. Talovi neki, samo se spominju Hadzici da bi dosli. Ne dovode se pojacanja a komsije dovele 245 igraca Djeca nam se salju na posudbe, nemaju kod nas mjesta. Na pripremama uzasno, zna se koliko su to ozbiljne tekme. Nemamo stadiona, DJ SU PARE. Dali nam dobri ljudi stadion a mi nista nismo poceli radit na njemu, ma hajte molim vas i da pisemo pozitivno. I na sve to jos nam zensko glavno u klubu..
Ali to nije sve..Safet nam ubacio bratica u klub da nam sise pare i da glumi povredu, a uprava nam od igraca uzima svaki mjesec 1000 e da bi ovaj igro za SA
Nisam ja rekao da Hare ne valja, ali on je dzoker s klupe i nista vise, nazalost. Komazec je svemirski brod za Hareta, a dokazao je to u ono malo vremena sto je proveo kod nas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Komazec pravio prevagu na terenu.. Donosio bodove i kad smo loše igrali.. Ali davno je to bilo, i ne vjerujem da je sada istih kvaliteta i mogućnosti..
A sigurno bi nam valjao neko kao što je on bio tada...
Realno, Handza rijetko pokaze nesta kad od prve minute igra...
Kao da je drugi igrac kad udje sa klupe, stoga se ne mozes pouzdati u njega da ce praviti razliku na terenu od prve minute.
Kao da je drugi igrac kad udje sa klupe, stoga se ne mozes pouzdati u njega da ce praviti razliku na terenu od prve minute.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
e to jeste, nekako sagori za pola sata i nidje ga vise
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kad nam treba gol zadnjih pola sata, onda se i protivnik povuce a mi bas napadamo i onda on tu dodje do izrazaja, jer vecina lopti ide prema njemu...AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:27e to jeste, nekako sagori za pola sata i nidje ga vise
A kad krene od prve minute, i mi kao ekipa lagano napdamo, nema zurbe... onda dodje umor kod hareta, i nije vise skoncentrisan niti svjez da bi dao maksimum kao kad bi usao s klupe...
To nekako vidim, mozda pogresno gledam...
Najjači igrač: Vinnie Jones.
Najbolji: blizanci Amidžić.
Najbolji: blizanci Amidžić.
- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Možda imaju reumu hahaahhaSanchez1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 00:14Gdje ces duks u avgustu ejhamsik je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:57Au jest lijep ispaoTheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 23:55Konacno![]()
![]()
Zvanicno predstavljanje veceras u 2:00, ali sve je vec zavrseno![]()
![]()
![]()
![]()
Hoćel mi ko srediti autogram?![]()
FKS
Lijepo ako je istinito
FKS
Al daleko najbolji kojeg sam gledao protiv Sarajeva je Papu Gomez. Onako lagano nas niko nije rasturio kao on. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma vjeruj da bi se sigurni pokazao Komazec ponovo. Ja ga peozivam svako malo da se vrati..jbg.. Lik jako donro igra u Hong Kongu ak se ne varam.. Mozda i Kina.. Jest da je to ta neka "šklj" liga al brate mislim da bi jako dobar bio kod nas.. U ono.pola godine sto je igro..mislim da je u nekih 20ak meceva zabio 13-14 golova bubam sad.. Mozda vise manje meceva golova.. U svakom slucaju polsuzio bi kako god.. On je i sam govorio da bi se volio vratiti u SA..damir_82 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 08:42Komazec pravio prevagu na terenu.. Donosio bodove i kad smo loše igrali.. Ali davno je to bilo, i ne vjerujem da je sada istih kvaliteta i mogućnosti..
A sigurno bi nam valjao neko kao što je on bio tada...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Igrao 2013.
Danas druga polovina 2020.
Uozbiljite se.
Danas druga polovina 2020.
Uozbiljite se.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma Barrow je samo trpao što mu na tanjiru posluže.

I Kweuke nas je baš rasturio u onom dvomeču sa Spartom, al kad se sjetim Atalante i kad Papu uzme loptu... Kako jednostavno je čovjek igrao, nevjerovatno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Slažem se brale. Papu Gomez je baš virtuoz,malo je onakvih igrača.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, GalileoGalilei, Google Adsense [Bot], miguelramos, Proximic, Rajvosa4ever, sarajevo19461987, senad82, Vanja8 i 88 gostiju.