FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Vidio sam maloprije zeca u njegovoj nargilhani dakle nije u bijeljini valjda udje protiv borca ako zatreba, zna li neko sta je sa blazevicem i kad se vraca
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
0:2 Juricic i Stilic
edit: tek vidim da ima tema za prognoze
Danas samo jako i cvrsto, oni ce sigurno udarati i probati nesto na silu i horuk, moramo istom mjerom odgovoriti, u kost svih 90 minuta, pokazimo debelom majmunu sta znaci biti Željo
edit: tek vidim da ima tema za prognoze
Danas samo jako i cvrsto, oni ce sigurno udarati i probati nesto na silu i horuk, moramo istom mjerom odgovoriti, u kost svih 90 minuta, pokazimo debelom majmunu sta znaci biti Željo
FKŽ !
Zivim za dan kad cemo biti kompletni bez bilo kakve povrede. Nece se desiti vjerovatno nikad taj dan, ali treba se nadati. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prejaki bi bili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
imali iko predstavu kojih jedanaest ce poceti ?
Fejzic,stevanovic,Kosoric,Ikic,Sehic,Sadikovic,Alispahic,Mujezinovic, Stilic,Lendric i Juricic
Fejzic,stevanovic,Kosoric,Ikic,Sehic,Sadikovic,Alispahic,Mujezinovic, Stilic,Lendric i Juricic
Sto si nestrpljiv, Kana? 
Pricekaj jos malo i bit ce se zvanicno

Pricekaj jos malo i bit ce se zvanicno

- PravacPlavo
- Kontakt:
Morati cemo nagradu igru i za prvih 11 hahaha ko pogodi asistira Tucetu sljedeću utakmicu 

Volite se vas dvojica kockati sa forumskim zivotom opasno

Mozda budemo igrali 2 napadaca, mozda sa jednim moj Kana
ma ne **** Berkic zivu siluPravacPlavo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 14:41Morati cemo nagradu igru i za prvih 11 hahaha ko pogodi asistira Tucetu sljedeću utakmicu![]()

Nadam se da ce nam na poluvremenu cestitati i oslovljavati nas sa ZNALCI !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Razbudi se, Dela, vidis koja su doba.
Toliko je odan Ljoze.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- mohikanac12
- Kontakt:
Sad baš gledam. Kad je Veselog ovako zaboravio, kako bi nas sutra.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Stavio sam jer mi izgleda mocno maska i oprema nasa zajedno.

- PravacPlavo
- Kontakt:
Ne znam, moramo mu pronaći neku slabost, neku žicu da ga mozemo odobrovoljit, kontrolisat malo. Ima ovdje zavodnika kako sam skonto. Valjda postoji kakva rodica, svastika, nešto ženskog roda kroz koje mozemo dejstvovat hahahaKANA je napisao/la: ↑07 avg 2020, 14:45ma ne **** Berkic zivu siluPravacPlavo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 14:41Morati cemo nagradu igru i za prvih 11 hahaha ko pogodi asistira Tucetu sljedeću utakmicu![]()
vidio si proslu tekmu najboljeg igraca klupirao Stilu ( igralo mu se protiv Veleza) danas nece da igra nevalja mu teren,Zeca nije poveo ( **** i tebe i platu) ma da bog sacuva
Ima Bekrija i zenu i dijete. Ocigledno taktika “zena” ne pali kod njega.PravacPlavo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 14:57Ne znam, moramo mu pronaći neku slabost, neku žicu da ga mozemo odobrovoljit, kontrolisat malo. Ima ovdje zavodnika kako sam skonto. Valjda postoji kakva rodica, svastika, nešto ženskog roda kroz koje mozemo dejstvovat hahaha

Trpite ovu sezonu jbg.