Veliki pljusak danas je pogodio Bijeljinu u popodnevnim časovima, a sada se vrijeme stabilizovalo. Teren je natopljen vodom, ali za sada u sasvim solidnom stanju, pa vidjećemo kako će izgledati kada počne utakmice.

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Veliki pljusak danas je pogodio Bijeljinu u popodnevnim časovima, a sada se vrijeme stabilizovalo. Teren je natopljen vodom, ali za sada u sasvim solidnom stanju, pa vidjećemo kako će izgledati kada počne utakmice.

mohikanac12 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:12Naprijed Željo ljubavi moja!
Šal, tu! Pive, tu! Cigare, tu! Žena, out!
Jurišššš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovdje pretpostavljam nedostaje Veselinovic jer fali jedan. Yebo li vas svak zaboravili mi pulena
mohikanac12 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:12Naprijed Željo ljubavi moja!
Jurišššš!![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar si, moja ceka da pocne zajedno samnom, samo sto nema pivu ispred sebe al zato ima sprizer
Forza ZELJO
Joj Faraone od juče 712 novoregistrovanih insajdera došlo i prošlo i ti sad pitaš
braco je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:14mohikanac12 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:12Naprijed Željo ljubavi moja!
Jurišššš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače 5 igrača u prvih 11 iz našeg OP-a. Šehić, Hajdarević, Gasal plus Dado i Štila od iskusnijih.
braco je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:14mohikanac12 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:12Naprijed Željo ljubavi moja!
Jurišššš!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Inače 5 igrača u prvih 11 iz našeg OP-a. Šehić, Hajdarević, Gasal plus Dado i Štila od iskusnijih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.