Upravu je, niko nije lagan protivnik i jedva čekam da prođe ovo izvlačenje da se momci mogu mirno pripremati za ovaj ludi Decembar
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Eboue: Nije bitno koga izvućemo
Upravu je, niko nije lagan protivnik i jedva čekam da prođe ovo izvlačenje da se momci mogu mirno pripremati za ovaj ludi Decembar
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- -Paja
- Kontakt:
Ti nisi nikakav faktor da odlucujes o cemu Arsenal treba misliti, a vodja uvijek hvali slabasne i daje im sansu on je plemenit covjek koji ce uvijek losijeg pohvaliti on smatra da je Partizan kvalitetna i jaka ekipa. To je nas divni vodja i njegova velicina je sto uvijek hvali protivnike.Romariooo je napisao/la:Evo sta je veliki vodja rekao sinoc o mogucem susretu s Barcom:
"Barcelona is a super favorite right now, but we have what we have," said the Frenchman after his team won on Wednesday 3-1
A kao sto rece gunners, Arsenal nema sta misliti o LP sve tamo do polovine februara, slijedei velika borba u engleskoj ligi, prvi veliki test je protiv uniteda kada cemo vidjeti je li ova ekipa arsenala konacno sazrela za osvajanje tutule.
Dio Arsenala
- -Paja
- Kontakt:
Evo i poredjenja 1AW=1000 SAF a GV je mikrojedinica tesko je to racunati koliko 1AW iznosi tih GV jer to je isto ko da jedan terabajt izrazavas u bitima.
Formula za dominaciju je D=AW+T
Formula za dominaciju je D=AW+T
Dio Arsenala
stvarno neki su nepopravljivi trolovi ... nego gunners-u hocemo pobijediti ili samo izvuci remi???GunnerS je napisao/la:Pročitaj pa se onda pravi pametan![]()
Neznam jarane. Trebali bi osvojit barem bod ako hoče titulu al...
nikad da prestanu ovi problemi sa povredama u arsenalu
- Arsenalisation
- Kontakt:
Za to i sve ostalo tu je tata EBOUE...GunnerS je napisao/la:mah, znam ja šta je. Momci su to, malo jače na njih nasrneš i gotovo. Svi su oni brzaci i tehničari, niko, osim Songa nije krkan i da mu nemožeš ništa. Zato su te povrede česteAl valjda kako pomjeraju starosnu dob onda je i sve manje povreda, tako da se samo možemo nadat tome
Čuj Gibbs se povrijedio i šta fali. Nemožeš tako, šta ako zatreba Clichy-a mjenjat, ko će to ?! Ako treba Clichy-a odmorit, ko će to ?!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Upravu si al on nije ljevak inemože se pravo snaći an toj poziciji, tako da
Može tu igrat protiv osrednjih ekipa al protiv jačih, mislim da to nije opcija 
ovo izvadjeno sa barclays oficijalne stranice, jucer ga citao
Da nije greska u prevoduGunnerS je napisao/la:Theo: Želio bih Barcelonu u 1/8 finala
-PAJA Fan Club!!
I ja ne bi želio barsalonu.A ne znam zašto su svi tako uvjereni da ih možemo proći,ipak kao navijac arsenala mislim da bi bilo pametnije da ih zaobiđemo u 1/8 finala.Nemamo mi još odbranu da se možemo nositi sa njihovim napadima_Bad_boy je napisao/la:Da nije greska u prevoduGunnerS je napisao/la:Theo: Želio bih Barcelonu u 1/8 finalamozda je lik rekao da bi zeljeo da predje u barcelonu do 1/8 polufinala
- United Rule
- Kontakt:
I ja ne bih volio da vi izvucete Barcu
Radje sam da pobijedite jedan salke, sahtar ili slicno pa da onda igrate protiv nas.
Zamisli, pobijediti jedan Arsenal 4 puta zaredom u 1 godini
neprocjenjivo, jos da smo ostali u Carling Cupu uff 
Zamisli, pobijediti jedan Arsenal 4 puta zaredom u 1 godini
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
- armageddon666
- Kontakt:
Ljudi nadam se da ce te pobjediti Manchester...Sretno vam ! Pozzz
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
@ensadek, neznam al svejedno mi ko god da dođe, iskreno. Više me zanima Carling Cup nego sada LP.
Pa to i ja kažem,važnije je sad se koncentrisati na EPL(koju realno mislim da možemo osvojiti ove godine) i kupove,nego na ligu prvaka,koju treba zaboraviti tamo do februara,jer zaista mislim da u ligi prvaka moraš više imati sreće nego pameti,koga god izvucemo igrat se mora,ali samo napomonjem da ne bi volio barsu.GunnerS je napisao/la:@ensadek, neznam al svejedno mi ko god da dođe, iskreno. Više me zanima Carling Cup nego sada LP.
Potvrđeno WEBB sudi protiv junajteda
Tako je, sada se okomit na ovo što imamo, što se može osvojit, jer i dalje smo u igri svugdje tako da
Protiv Man UTD-a će momci igrat svim srcem jer znaju koliko ova utakmica i koliko svaki bod protiv jakih timova znači a još jedan plus je, igraju u gostima
Protiv Man UTD-a će momci igrat svim srcem jer znaju koliko ova utakmica i koliko svaki bod protiv jakih timova znači a još jedan plus je, igraju u gostima
GunnerS-u, moLim Boga da nas izvucete
18+

18+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.