Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Valjda Arena obavi transfer Velida Spahe. Nedostaješ!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- forza_juve
- Kontakt:
Dobar je i na Pecari, moze se i na Kosevu lijepo igrati. Ne daj Boze da je onaj Gosk usaoGrbavica786 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 18:54Savez zapeo toliko za reflektore, a tereni širom Bosne u katastrofalnom stanju, izuzev na BP, Grbavici i u BL
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Znaci moze se rec da se sad ipak opredjelio za igru na kontre potpuno...
Mozda malo cudno s obzirom na manjak krila, tj. samo Veselog, ali evo danas je tu koristio i gasala i stilu i ovog treceg....a nesumnjivo ce dovest jos par sa odlaskom Lendrica i Sadikovica....znaci povratak one igre koja ga je obiljezila skoro deceniju prije...a i majstor prekida je tu...
Mozda malo cudno s obzirom na manjak krila, tj. samo Veselog, ali evo danas je tu koristio i gasala i stilu i ovog treceg....a nesumnjivo ce dovest jos par sa odlaskom Lendrica i Sadikovica....znaci povratak one igre koja ga je obiljezila skoro deceniju prije...a i majstor prekida je tu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uvest ce aBd Fejsal nekom nemir ubrzo

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Bolje bi bilo da savez ulozi silne milione sto su nabrali i da pruzi klubovima 50% sredstava za teren, a oni koji imaju dobre travnate podloge nek dobiju isti iznos za neke druge infrastrukturne projekte.
velez bi prvi pristao na 50% savez 50% klub da se uradi teren kako valja. Dzaba i u 21h da je tekma kad je oranica ko u bijeljini
velez bi prvi pristao na 50% savez 50% klub da se uradi teren kako valja. Dzaba i u 21h da je tekma kad je oranica ko u bijeljini
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Fin start komsija. Credit where credit is due.
Jos vec motiv za petardu protiv Mladosti, i preskociti ih.
Jos vec motiv za petardu protiv Mladosti, i preskociti ih.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Joj zaboravio sam Pecaru! Ma tamo je teren extra, a pogledas onu kaljugu u Mostaru kod Zrinje i smuci ti se fudbal. A Savez navalio na reflektore radi nocni termina, umjesto da forsiraju terene k’o Hrvati. I oni igraci koji nesto znaju sa loptom ne mogu nista pokazati kad su primorani da igraju na oranicamaforza_juve je napisao/la: ↑07 avg 2020, 18:58Dobar je i na Pecari, moze se i na Kosevu lijepo igrati. Ne daj Boze da je onaj Gosk usaoGrbavica786 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 18:54Savez zapeo toliko za reflektore, a tereni širom Bosne u katastrofalnom stanju, izuzev na BP, Grbavici i u BL
Hoće, Rođenim, kao i na Grbavici.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gol gol gol gol
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Jok oprijedjelit ce se svi u napad a vodisDenchi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 18:58Znaci moze se rec da se sad ipak opredjelio za igru na kontre potpuno...

Cuva Bog Zelju svog!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ova Sloboda zrela za 2 komada vec nakon 5 min igre
Zadnja izmjena: ZaNjuBoriSe, dana/u 07 avg 2020, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Od pocetka do kraja igra i posjed je bio na strani Radnika...
Svaki napad zelje je pocinjao greskom/izgubljenom loptom Radnika...i dobro su to radili...lezi im...posebno na ovakvom terenu....
Isto je bilo protiv Veleza...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nemojte ga citirati molim vas, ni njega ni Djipketa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Pa ne mozes poceti napad dok protivnik ne izgubi loptu

Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Nesto najjace ikad
Polako... ti s Grbavice ce doci u Vrapcice a nece biti vise onih stopera. Fejsal ce doci do svoje rijeci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.