Prouci sta za pusaca da ga dragi Allah uputi na pravi put, mozda ga krene i ne dobije otkaz
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- forza_juve
- Kontakt:
Re: Juventus FC
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Žali Bože potrošenih para na dres sa tim imenom.
Dybala od postojećih igrača. Sada šanse imaju u budućnosti da se naruči dres sa imenom De Ligt i Demiral i Bentacur. Ostalo ništa.

Dybala od postojećih igrača. Sada šanse imaju u budućnosti da se naruči dres sa imenom De Ligt i Demiral i Bentacur. Ostalo ništa.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- JarnoTrulli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti trebas napisati na ledjima Retardeschi 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
LB19, gospodski.
Ostaje do kraja karijere, Il Capitano!
Oprosten mu je Milan.

Ostaje do kraja karijere, Il Capitano!
Oprosten mu je Milan.

- JarnoTrulli
- JarnoTrulli
Rjesava se konkurencije 

- IlPrincipino
- Kontakt:
L'Équipe lists Juventus, Arsenal & Manchester City as the clubs that are interested in signing Houssem Aouar this summer - claims that all clubs are waiting until the end of the Champions' League to make a move. 
Jest da u igri sa Citijem nemamo sta da radimo ali nadam se da ce oni vise letiti za vecim imenima

Jest da u igri sa Citijem nemamo sta da radimo ali nadam se da ce oni vise letiti za vecim imenima
- forza_juve
- Kontakt:
Otvara se flasa nekog kork vina lagano, taman do 9 da se narokam i onda bez stresa da ispratim mec
❤️1946❤️
- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Nema sanse da ce utakmica zavrsiti 1:1... Mislim da ce biti 3-0 ili slican neki rezultat. Juventus je tri koplja ispred Lyona u svakom slucaju i ocekujem nocas motiviranu i nabrijanu ekipu i lagano razbijanje. Prosle godine nam niko nije davao grama sanse protiv Atletica koji je pet puta bolja ekipa realno od Lyona pa smo to lako rijesili. Tako ce biti i nocas. Malo misici, malo kvalitet , malo znanje i lagan prolaz 

- Burberry46
- Kontakt:
Prosle godine sam u momentu dok je Simeone imao onaj gest prema navijačima napisao da ćemo ih razbiti kao beba zvečku i da centra neće preći s onim fudbalom i pogodio.kladionicar30 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:23Nema sanse da ce utakmica zavrsiti 1:1... Mislim da ce biti 3-0 ili slican neki rezultat. Juventus je tri koplja ispred Lyona u svakom slucaju i ocekujem nocas motiviranu i nabrijanu ekipu i lagano razbijanje. Prosle godine nam niko nije davao grama sanse protiv Atletica koji je pet puta bolja ekipa realno od Lyona pa smo to lako rijesili. Tako ce biti i nocas. Malo misici, malo kvalitet , malo znanje i lagan prolaz![]()
Ovaj Juventus ne može razbiti Lyon po mom nekom razmišljanju, ne kažem da ne možemo proći, ali u ovom trenutku je to jako teško po svemu prikazanom. Pored toga, tada je bio mart/april, a sada smo u augustu i energije su nikakve.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ja sam gledao ovaj Lyon protiv PSG znaci ekipa bezveze stoje nazad i to je to. Nista specijalno. Ako ne mozemo izbaciti sedmu ekipu Francuskog prventstva onda nidje veze. Vjerujem da je svim igracim LP veliki motiv i da ce nocas biti 300% nabrijani sto znaci laganica. Nece to biti lijep nogomet jer mi godinama ne znamo sta je lijep nogomet, ali da cemo proci hocemo ubjedjen sam 

Ili 2-1 neki mrljavi i ispadanje ili cemo ih rasformirati u reziji CR
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GIBRA, Google Adsense [Bot], J1897 i 12 gostiju.