FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 09 dec 2010, 21:11

ponovo se aktualizira dolazak glena johnsona iz liverpoola za poziciju beka...a sve vise je vruca prica vezana za shaqirija iz basela koji ne bi odbio bayerna kako je sam izjavio...spominjaolo se prije da je bayern za njega zainteresovan i mislim da bi bilo super da ga dovedemo...ono sto sam gledao u 2-3 utakmice kod njega je stvarno bilo fantasticno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 09 dec 2010, 21:18

neznam samo gdje bi koristitli shakirija,da bude zlatna zamjena ili nesto slicno,,normalno da bi on volio doci u bayern ako se i ne pokaze bolje ce se dalje prodati nego iz bazela :mrgreen:
VOLIM BAYERN

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 09 dec 2010, 21:24

Ja bi volio da se u zimskom prelaznom roku dovede samo jedan igrac tj stoper i to Heitingu,ostalo nista nebi dovodio,bekom se moze krpiti Pranjicem i Contentom do ljeta...jer sada malo igraca mozes dovesti da mogu igrati ligu prvaka i odma su sanse da se dovede neki extra bek manje...a ne sad kupe opet nekog levata ko beka i opet se muci...a nako na ljeto imas pare imas vise igraca na raspolaganju pa biraj...ne treba ocekivati puno od ove sezone,izboriti 2 mjesto i proci jos jedu rundu ligi prvaka i onda na ljeto s parama krenuti u shoping i vecim brojem dobrih igraca...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 dec 2010, 23:36

van gall je napisao/la:Ja bi volio da se u zimskom prelaznom roku dovede samo jedan igrac tj stoper i to Heitingu,ostalo nista nebi dovodio,bekom se moze krpiti Pranjicem i Contentom do ljeta...jer sada malo igraca mozes dovesti da mogu igrati ligu prvaka i odma su sanse da se dovede neki extra bek manje...a ne sad kupe opet nekog levata ko beka i opet se muci...a nako na ljeto imas pare imas vise igraca na raspolaganju pa biraj...ne treba ocekivati puno od ove sezone,izboriti 2 mjesto i proci jos jedu rundu ligi prvaka i onda na ljeto s parama krenuti u shoping i vecim brojem dobrih igraca...
ja bi volio i beka i stopera, oboje je potrebno...u nekim okolnostima ono se moze krpit...pa et cesto smo prosle sezone govorili kako je badstuber los na beku puno bolji na stoperskoj poziciji..jest da covjek i jest bolji stoper al bolje je i on krpio tu poziciju neg sad contento, pranjic (prije svega ovaj drugi je bolji u ofanzivi)...sve bi se moglo krpit nekako, al prosle sezone je ofanziva sve te praznine krpila nadoknadjujuci sve golovima...sad bi dobro dosla 2 nova odbrambena, ali i da jedan barem dodje bio bi zadovoljan...mogao bi heitinga, njega smatram dobrim igracem a moze jos i johnson ili tremoulinas
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 09 dec 2010, 23:50

effe_sa je napisao/la:
van gall je napisao/la:Ja bi volio da se u zimskom prelaznom roku dovede samo jedan igrac tj stoper i to Heitingu,ostalo nista nebi dovodio,bekom se moze krpiti Pranjicem i Contentom do ljeta...jer sada malo igraca mozes dovesti da mogu igrati ligu prvaka i odma su sanse da se dovede neki extra bek manje...a ne sad kupe opet nekog levata ko beka i opet se muci...a nako na ljeto imas pare imas vise igraca na raspolaganju pa biraj...ne treba ocekivati puno od ove sezone,izboriti 2 mjesto i proci jos jedu rundu ligi prvaka i onda na ljeto s parama krenuti u shoping i vecim brojem dobrih igraca...
ja bi volio i beka i stopera, oboje je potrebno...u nekim okolnostima ono se moze krpit...pa et cesto smo prosle sezone govorili kako je badstuber los na beku puno bolji na stoperskoj poziciji..jest da covjek i jest bolji stoper al bolje je i on krpio tu poziciju neg sad contento, pranjic (prije svega ovaj drugi je bolji u ofanzivi)...sve bi se moglo krpit nekako, al prosle sezone je ofanziva sve te praznine krpila nadoknadjujuci sve golovima...sad bi dobro dosla 2 nova odbrambena, ali i da jedan barem dodje bio bi zadovoljan...mogao bi heitinga, njega smatram dobrim igracem a moze jos i johnson ili tremoulinas
Nemam neko misljenje o Tremoulinasu i zbog toga nebi volio da dovedu beka,jer opet dovedu osrednjeg nekog i opet se pati,a nako na ljeto dovedes klasu i rjesen si narednih 6=7 god,sad je izbor dosta los i ako sad sve nase supljine popunimo to ce opet biti igraci koji nisu puno bolji od nasih trenutnih koji igraju na toj pozciji,zat kazem samo jendog stopera jer je svaki bolji od Van Buytena i Demichelisa a ostalo i ako se dovede nece biti bas pojacanje..
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2010, 00:06

Slažem se sa zadnjim postovima @van galla. Kad ti jedan Francuz, bivši igrač Bayerna kaže da taj Tremo nije za Bayerna, stvar je jasna.
Bayern niti je kad (niti će) dovodite ekstra igrače preko zime. Ako će dovoditi prolazno rješenje (ala Brafonja) onda bolje pričekati kraj sezone i dovesti prave igrače.
Zacrtati cilj plasman u Ligu prvaka, u kupu ćemo uskoro vidjeti može li se VfB preskočiti, a u Ligi prvaka mnogo toga zavisi. Što je najvažnije, do februara možemo računati na Robbena i Klosea i ako ne bude drugih povreda biće to sasvim dovoljno za nove uspjehe.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 dec 2010, 01:22

Ja cu biti malo zahtjevniji i traziti pojacanja sad na zimu, a da li ce se pokazati hoce sigurno, jer ne mogu biti gori od pojedinih koji trenutno igraju.

Johnson bi nekako bio vrlo dobro rjesenje, jedini problem predstavlja sto je desni bek. U tom slucaju se zna ko ide na lijevu stranu. Prednsot je sto bi mogao igrati LP.

Stoper. :roll: Moze sto se mene tice, ali samo u slucaju da ce Buytena uvrsiti u pri tim, a ako ostavi Brena i Trubu, u tom slucaju igrac na ovoj poziciji nije neophodan.

Ono sto bih ja volio je da u januaru dovedu Saqirija. Iskreno, momak me sinoc zadivio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2010, 01:30

torrenteS je napisao/la: mislis li da van haala dzabe nosa onoliku glavu
Nije ba on toliko glavat, nego uska mu ramena pa glOva dođe do izražaja. :lol:
Boga mi, tebe lagano moramo ozbiljnije shvatati. :? Veliš da Gaal na vrijeme montira Krosonju, jer će tu uskoro propuh biti. :mrgreen:
torrenteS je napisao/la: nisi ti tol´ko lud, ne ne 8-) :lol:
mozda bi riberi bio jos bolji na poziciju ´desetke´. gladajuci sinosnju partiju vjerujem da bi se nadavao golova 8-)
Nisi ni ti, ni sekunde. :lol:
A pošto si objelodanio svoju želju na lijevom boku (Bale), Uli & Co nisu dugo oklijevali. Pored Johnsona, aktuelizirano je (?) ime ovog sjajnog igrača Totenhama.

Složio bih se sa @moustapha-om, Ribery nije ni izbliza onaj stari (možda smo požurili ili previše očekujemo).
Uprkos golovima, imao je previše izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja...
Nije još ni fizički topfit, pa je i to razlog svemu onome što je prikazao.

Kraft me oduševljava, bila je neka zezancija između njega i Švajnija u kojoj ovaj kaže da su namjerno ( :mrgreen: ) nekoliko puta puštali igrače Basela da dođu do gola, ne bi li ovaj došao do izražaja. :D
Danas je ponovo istakao da ako Neuer dođe, on neće produžiti ugovor koji ističe na ljeto.

Ne treba nam Neuer :!:
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 dec 2010, 02:32

nije ni Kraft ostao duzan i suzdrzan glede dolaska Noera te je izjavio da ce napustiti Bayern ukoliko ovaj dodje jer nevidi tu sebe zeli da igra i gradi karijeru,,nema sta momak ima m*da. :mrgreen:
VOLIM BAYERN

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 10 dec 2010, 07:53

geronimo je napisao/la:Nije ba on toliko glavat, nego uska mu ramena pa glOva dođe do izražaja. :lol:
:mrgreen:
Boga mi, tebe lagano moramo ozbiljnije shvatati. :? Veliš da Gaal na vrijeme montira Krosonju, jer će tu uskoro propuh biti. :mrgreen:
kao sto rekoh, ne mora znaciti da ce biti propuh, al´ mu se stavlja do znanja da nije nezamjenjiv.
Nisi ni ti, ni sekunde. :lol:
A pošto si objelodanio svoju želju na lijevom boku (Bale), Uli & Co nisu dugo oklijevali. Pored Johnsona, aktuelizirano je (?) ime ovog sjajnog igrača Totenhama.
naravno da planiraju dovesti balea koji bi igrao riberijevu poziciju dok bi ribi presao u sredinu!
osim njega, u planu je dovodjenje torresa ! tacnije, planira se zamjena gdje bi gomez, altintop i malo sice krenuli put engleske dok bi torres kikao za bavarskog diva.
lahko bi bilo nagovoriti altintopa i gomeza da predju u liverpul jer ipak je to gigant. vjerujem da bi i njima dobro dosla svjeza krv. ovo sam procitao tamo gdje si i ti procitao tekst u kojem se spominje mladi velsanin :mrgreen:
ako bi se izjalovio dolazak bejla, onda bi kroso uletio a igrao bi na svajnijevoj poziciji.
---------------torrrrres---------------
----------------------muler------------
bale------------ribery-----------robben
-----------------timoscuk---------------
coe.------badst.-----hovedes------lam
----------------buttko(kraft)------------
Složio bih se sa @moustapha-om, Ribery nije ni izbliza onaj stari (možda smo požurili ili previše očekujemo).
Uprkos golovima, imao je previše izgubljenih lopti, pogrešnih dodavanja...
Nije još ni fizički topfit, pa je i to razlog svemu onome što je prikazao.
dobro, treba mu jos vremena.
Kraft me oduševljava, bila je neka zezancija između njega i Švajnija u kojoj ovaj kaže da su namjerno ( :mrgreen: ) nekoliko puta puštali igrače Basela da dođu do gola, ne bi li ovaj došao do izražaja. :D
Danas je ponovo istakao da ako Neuer dođe, on neće produžiti ugovor koji ističe na ljeto.

Ne treba nam Neuer :!:
rekoh ja tebi da imam nos za mlade igrace :lol:
kraft je novi kahn :!: samo ga sto cesce ubacivati u igru da stice iskustvo i to je to.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 dec 2010, 08:57

torrenteS je napisao/la: naravno da planiraju dovesti balea koji bi igrao riberijevu poziciju dok bi ribi presao u sredinu!
osim njega, u planu je dovodjenje torresa ! tacnije, planira se zamjena gdje bi gomez, altintop i malo sice krenuli put engleske dok bi torres kikao za bavarskog diva.
lahko bi bilo nagovoriti altintopa i gomeza da predju u liverpul jer ipak je to gigant. vjerujem da bi i njima dobro dosla svjeza krv. ovo sam procitao tamo gdje si i ti procitao tekst u kojem se spominje mladi velsanin :mrgreen:
ako bi se izjalovio dolazak bejla, onda bi kroso uletio a igrao bi na svajnijevoj poziciji.
---------------torrrrres---------------
----------------------muler------------
bale------------ribery-----------robben
-----------------timoscuk---------------
coe.------badst.-----hovedes------lam
----------------buttko(kraft)------------
.

A ma daj ti meni reci čim se ti hraniš da dolaziš do ovakvih zaključaka kad pročitaš negdje ovakve vijesti. kakav mrtvi Bale i Torres. to su dva igrača o kojim anavijač Bayerna može samo sanjati i da se moram kladiti reako bih da mi njih dvojicu nikada nećemo gledati u Bayernovom dresu! ;)

Inaće Pranjić se ozlijedio i neće ga biti do kraja ovog djela sezone neajvjerojatnije...reklo bi se u pravi tren jer se Contento taman vratio... :roll:

Kaj se tiće kupovine na zimu, ja mislim da ćemo mi pogriješiti i dopeljati beka, a problem nije toliko u beku koliko je na štoperskoj poziciji. Ok možda nam i treba bek, ali sigurno nam je potrebniji bolji štoper! nebi se čudio da dopeljamo Cristica jer on može igrati i beka i štopera, ali će večinu vremena provesti na bekovskoj poziciji. na taj način imat ćemo Cristica i Badstubera za lijevog štopera i Brenu i Buytena za desnog štopera..Kaj se tiće g. johnsona, ne znam kaj bi reko za taj transfer osim kaj nevjerujem da mi njega uopće želimo...Pa nije vrag da bi nam ga Pool dao za 10 milja i kaj bi mi onda sa njim, na klupu?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 10 dec 2010, 10:59

koji napor :roll:
stisni damu pa pitaj geronima ;) on mi je dao link :lol:
ti da imalo pratis fudbal, tacnije bayern, znam bi koja ugledna stranica prenosi ovu vijest ;)
el ima ko zivi???

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 dec 2010, 14:47

ja bi volio kad bi ovaj mali iz genoe prešao u bajern al čisto sumnjam jer je nedavno izjavi da sotaje u đenovi tako da .imal kakih svježih inforamation za moguće transfere toliko. :D

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 10 dec 2010, 16:05

Gomez ne igra protiv ST.Paulija ima gripu ili tako nesto , eto prilike za Mullera da da pokoji gol ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 dec 2010, 16:07

Ima "galonja" svježih informacija, samo se malo vrneš unatrag i vidiš sve. Doduše, ima i bobmi. :lol:

Lipi Mario otpao za meč protiv St.Paulija (gripa) tako da ćemo Muliju ponovo gledati u vrhu napada.
PS: bio si brži. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 dec 2010, 16:28

sto se tremoulinasa tice smatram ga dobrim fudbalerom, a to sto je sagnol izjavio moze se uzeti relativno...sagnol je jedan lik kojeg cijenim i zna dati dosta pametnih izjava, ali bas odmjeravat beka jednog po visini je po malo cudno....izjava je bila ozbiljna, a kad je onako cujes izgleda ko sprdancija

po neko nam pojacanje u zimskom roku treba jer inace bi ova sezona mogla biti sunovrat....iako ja jos vjerujem u nasu ofanzivu, al ako se na nju oslonimo moze se desit da uspijemo (npr posebno u ligi prvaka i kupu) a ako krene bas naopako propade sezona
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 10 dec 2010, 17:17

Cuj Tores u Bayern. Kladim se da bi taj prije presao u United ili Real Madrid nego u Bayern. A sto se tice Balea taj ce ostati na otoku samo pitanje u kojem klubu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2010, 17:50

Neznam Seco gdje si pokupio ovu dezInformaciju za Torresa i Balea nijedna eminentna stranica ovo nije spomenula..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 dec 2010, 17:52

drug nista osobno ali brate kad procita roy keane odmah se sjeti najodvratnijeg igraca koji je u historiji igrao a pored njega su tu josh i tedy seringem i olegumar solsker
VOLIM BAYERN

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 10 dec 2010, 17:57

ljudi, zasto mene mucite kad znate da mi je geronimo dao link :(
eto vam geronimo pa njega opsjedajte ;)

mene cudi da niko nije postao intervju legendarnog hicfelda dat bildu :?
jedan dio 8-)

Trauen Sie ihnen den Champions-League-Sieg zu?

Hitzfeld: „Natürlich. Ich bin davon überzeugt, dass Bayern gute Chancen auf den Titel hat. Es ist ähnlich wie 2001. Da hatten wir in der Liga Probleme, haben einige Spiele verloren. Dafür haben wir uns in der Champions League durchgebissen.”

BILD: Ist die Schale weg?

Hitzfeld: „Nein. So lange theoretisch eine Chance besteht, bin ich überzeugt, dass man es schaffen kann.”

GERONIMO: Ist Ribéry wieder der Alte?

Hitzfeld: „Er ist auf dem besten Weg dahin.”
el ima ko zivi???

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Godfather i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []