U pravu si
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad spomenu Djurica ,sad kad je Radnik bio na pripremama na Zlatiboru na glavnom dijelu priprema,ja vidim njega on po Vogosci hoda ,kontam sta je ,kad on dosao na seminar ovaj za licencu trenersku sta ganja kakve pripreme kakvi folovi.To samo kod nas ima ,i onda on takav treba da bude najbolji igrac te ekipe sa svojih 36 kolko vec ima.Amaterizam
Bolja od Radnika sigurno nije, u rangu je sa Krupom, a Mladost je za trece lige
Ma daj ba irfo ti vazda nerealan... Cuj ovaj radnik bolji od slobode pa ovaj radnik nema nista sem napada... Odbrana je drugoligaska. Niti prave linije niti izlaze. Nista..
Pa na istom je i Ahmetovic bio...i on je nas najbolji igrac...miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:51Kad spomenu Djurica ,sad kad je Radnik bio na pripremama na Zlatiboru na glavnom dijelu priprema,ja vidim njega on po Vogosci hoda ,kontam sta je ,kad on dosao na seminar ovaj za licencu trenersku sta ganja kakve pripreme kakvi folovi.To samo kod nas ima ,i onda on takav treba da bude najbolji igrac te ekipe sa svojih 36 kolko vec ima.Amaterizam
Jesu li igrali prosle sedmice protiv Slobode? Jedva izvukla Sloboda bod nekim ubacajem slucajnim.
Subert je bio solidan do penala, ovaj lijevi bek isto, ako se jos pojacaju do oktobra npr. Tuhnu Pecu nedje...mogu bit fina ekipica, igraju fino na posjed, brzi naprijed, utegnuce to Slavko jos....
Nisu oni isti "razred"Denchi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:57Pa na istom je i Ahmetovic bio...i on je nas najbolji igrac...miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:51Kad spomenu Djurica ,sad kad je Radnik bio na pripremama na Zlatiboru na glavnom dijelu priprema,ja vidim njega on po Vogosci hoda ,kontam sta je ,kad on dosao na seminar ovaj za licencu trenersku sta ganja kakve pripreme kakvi folovi.To samo kod nas ima ,i onda on takav treba da bude najbolji igrac te ekipe sa svojih 36 kolko vec ima.Amaterizam
Djuric je majstor, malo kondiciju da sredi, rano je , stariji igraci malo sporije ulaze u kondiciju, teze im svaki put sto su stariji...
Bolje prilike je imala sloboda, dobro rade kontre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.