Uveli bismo odmah nagradnu za prognozu sastava
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo polako, kolo po kolo. Ova dva su odradjena bez greške, svaka čast svima od stručnog štaba do igrača.
Vrijeme je da prestanete svake sedmice tjerati igrace jednom zauvijek. Kakve su vam to price zahvalit se, otjerat, daleko od grbavice i sranja. De ba isto ko da ste iz obdanista izasli.
Veseli nije na nivou kojem treba biti zato ne igra. Kad bude spremniji igrac sigurno ce biti u prvih 11.. Kakva vise tjeranja smor ste
Veseli nije na nivou kojem treba biti zato ne igra. Kad bude spremniji igrac sigurno ce biti u prvih 11.. Kakva vise tjeranja smor ste
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Treba mu se zahvaliti i nabiti nogomBezideja je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:10Vrijeme je da prestanete svake sedmice tjerati igrace jednom zauvijek. Kakve su vam to price zahvalit se, otjerat, daleko od grbavice i sranja. De ba isto ko da ste iz obdanista izasli.
Ma jarane koga zaboli sta ti mislis, nego ruzno citati da nasi navijaci svake sedmice nekoga od igraca tjeraju. Presmijesno.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:14Treba mu se zahvaliti i nabiti nogomBezideja je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:10Vrijeme je da prestanete svake sedmice tjerati igrace jednom zauvijek. Kakve su vam to price zahvalit se, otjerat, daleko od grbavice i sranja. De ba isto ko da ste iz obdanista izasli.
Veseli nije na nivou kojem treba biti zato ne igra. Kad bude spremniji igrac sigurno ce biti u prvih 11.. Kakva vise tjeranja smor ste![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
To kad budemo na radiju igrali.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma pustite više tu priču, ne treba bezveze pričati o tome i trošiti vrijeme na to.
Svi kao jedan za Želju, titula da se slavi aBd.
Znam ja da vi mislite da ste fudbalski strucnjaci to je lijepa osobina al se pokazalo da blage nemate o zivotu.
Imaju ljudi u klubu koji su s igracima po 12 h. Evo da neko slusa fudbalske magove Eric bi otjerali, proslu extra branio. Ne treba vracati Acu kakav on, Bekrica, Jamaka. Sinisa dva kola, odlican po desnoj strani,ovdje ga predstavili ko najgoreg beka zamisli idiotizma. Tjerali Sinisu, Mustafu, sad tjeraju Veselog. De se malo dozovite strucnjaci. Cekam jos analizu brke, on je strucan da nam objasni kako je Sinisa igrao?
Imaju ljudi u klubu koji su s igracima po 12 h. Evo da neko slusa fudbalske magove Eric bi otjerali, proslu extra branio. Ne treba vracati Acu kakav on, Bekrica, Jamaka. Sinisa dva kola, odlican po desnoj strani,ovdje ga predstavili ko najgoreg beka zamisli idiotizma. Tjerali Sinisu, Mustafu, sad tjeraju Veselog. De se malo dozovite strucnjaci. Cekam jos analizu brke, on je strucan da nam objasni kako je Sinisa igrao?
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Neki dan dosao na forum, i odmah bi da tjera.
Strašno Boga mi. Jedan Barba, ikona foruma, vrati se na forum i fino kaze: "Ja cu na klupu, postovat' cemo hijerarhiju i stalne forumase," ovaj dodje i odmah hoce da tjera.
Nemamo mi taj komoditet da se olahko rjesavamo kvalitetnih igraca za ovu ligu. Igra se na 3 fronta...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo je i Macron ispostovao maksimalno. Jedan dres, drugi, jedna, druga trening oprema, jedna pa druga dukserica za ulazak na teren. Vrhunski.
A najbolje tek dolazi!
A najbolje tek dolazi!
Ona boja dukseva od danas pri izlasku je pravo lijepa. Mozda razmisliti nekad kao treci dres da bude one boje uz bijele sorceve.
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Ne znam slazete li se vi da treba Veselog nabiti nogom
debeli napusti nas, nece li nas i bezideja napustiti
Napusti nas ti, nisi vala trebo ni dolazitNewgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:49Ne znam slazete li se vi da treba Veselog nabiti nogomdebeli napusti nas, nece li nas i bezideja napustiti
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
HongKong je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:52Napusti nas ti, nisi vala trebo ni dolazitNewgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:49Ne znam slazete li se vi da treba Veselog nabiti nogomdebeli napusti nas, nece li nas i bezideja napustiti
Lijep pocetak prvenstva,sigurno sa puno trke i vidi se da su motivisani.Ako nas zrijeb malo pomazi mogli bi proci do 3.pretkola sto bi nam dalo finansijsku sigurnost.Sehic ce iz utakmicu u utakmicu biti sve bolji i time bi konacno na duzi period rijesili problem lijevog bocnog.U sredinu terena nisam sumnjao ali me odbrana prijatno iznenadila,dopustili su samo dvije sanse u dvije utakmice sa ekipama iz gornjeg dijela lige.Na Juricicu se vidi da je skolovan igrac i ako ga povrede zaobidu mogao bi hladno do15 golova u sezoni.
njesra mi je dan bio nisam uspio zbog privatnih poteškoća gledati tekmu al kad procitah ove sve stranice srce mi kao trebevic 

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Anpa, BosnianLevi, delinjo, ExBlueone, Ferroviere1987, GangEvil, Giba87, Helemnejse, Ramirez i 132 gosta.