Tesko. On i ima ugovor do maja cini mi se. Pisao sam na nasoj temi on se nigdje vani dokazao nije. I ovo je cudo sto se uspjelo naci nesto da ode nakon poprilicno lose sezone i u Zrinjskom i kod nas. U Sloveniji se nije dokazao, a ne gdje ozbiljnije.miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:56Malo jbt 100 K za Lendrica,pa zar nije bolje im ostaviti ga i kroz rezultat na kraju godine sa njim probati uzeti 10 puta vecu cifru na rezultatu samo(da ne govorim koliko bi mu tad cjena porasla).Neznam eto,nije mi bas logicno vako' da ga daju.Jest da mi je drago zbog forme sto ideali ovako fudbalski tesko da mogu skontat.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To je istina. Realno, nije ga mogla prodat jedna tekma ove sezone, nego ga je prodavala prošla sezona gdje je bio očajan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma znam ali ima do maja jos jedan prelazni rok nije mu sad ugovor pri kraju pa da ti je pod moranjen da uzmes bilo sta.Hajd ono prvo sto se provlacilo pola miliona maraka pa i da razmislis i da kazes hajde ok.U situaciji kad je liga pocela,kad on djeluje na terenu kao nikad realno.Ma mozes se mangup napraviti jbt 100 milja nikakva para,pogotovo kad sve vidim koliko i losiji igraci koji manje znace za klubove idu i za vecu lovu.Serem malo vise,hocu reci prebitan je igrac da ide za tu cifru da se ne lazemo i ne uvijamo,kad kroz sam rezultat njegov za tim mozes vise zaraditi.Nek ti donese eto samo jedan prolaz (jedan gol mozda)u Evropi i prepisas tu cifru hladno.LjoZee je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:00Tesko. On i ima ugovor do maja cini mi se. Pisao sam na nasoj temi on se nigdje vani dokazao nije. I ovo je cudo sto se uspjelo naci nesto da ode nakon poprilicno lose sezone i u Zrinjskom i kod nas. U Sloveniji se nije dokazao, a ne gdje ozbiljnije.miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:56Malo jbt 100 K za Lendrica,pa zar nije bolje im ostaviti ga i kroz rezultat na kraju godine sa njim probati uzeti 10 puta vecu cifru na rezultatu samo(da ne govorim koliko bi mu tad cjena porasla).Neznam eto,nije mi bas logicno vako' da ga daju.Jest da mi je drago zbog forme sto ideali ovako fudbalski tesko da mogu skontat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod nas nece sigurno, nudio se, ali nismo zainteresovani
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakvo ostavljanje, nemaju čovjeku za plate. Bolje uzeti šta bilo love.miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:56Malo jbt 100 K za Lendrica,pa zar nije bolje im ostaviti ga i kroz rezultat na kraju godine sa njim probati uzeti 10 puta vecu cifru na rezultatu samo(da ne govorim koliko bi mu tad cjena porasla).Neznam eto,nije mi bas logicno vako' da ga daju.Jest da mi je drago zbog forme sto ideali ovako fudbalski tesko da mogu skontat.
Sve to bilo tako bolje da nije ova pandemija. Ko klubu, a i samom Ivanu garantuje da ce ovo normalno se igrati svugdje kad oni svi najavljuju da sad period jesen/zime ce biti bas los po pitanju virusa. Ovo je sve neizvjesno. Sigurno da i on ako je dobio ponudu dobru u svakom smislu ima zelju bar da ode pa nek tece ugovor. Igrao ili ne isti mu klinac ionako ima 29 godina. Kad nije do sada napravio nesto ozbiljnije van granica ove lige tesko da ce do kraja karijere.miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:10Ma znam ali ima do maja jos jedan prelazni rok nije mu sad ugovor pri kraju pa da ti je pod moranjen da uzmes bilo sta.Hajd ono prvo sto se provlacilo pola miliona maraka pa i da razmislis i da kazes hajde ok.U situaciji kad je liga pocela,kad on djeluje na terenu kao nikad realno.Ma mozes se mangup napraviti jbt 100 milja nikakva para,pogotovo kad sve vidim koliko i losiji igraci koji manje znace za klubove idu i za vecu lovu.Serem malo vise,hocu reci prebitan je igrac da ide za tu cifru da se ne lazemo i ne uvijamo,kad kroz sam rezultat njegov za tim mozes vise zaraditi.Nek ti donese eto samo jedan prolaz (jedan gol mozda)u Evropi i prepisas tu cifru hladno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Pa za tako mali klub kao zeljescar i nije to mala cifra. A osim toga, kamata raste i pahe su prijeko potrebne da neb dobili i trecu tuzbu.miky_hz je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:56Malo jbt 100 K za Lendrica,pa zar nije bolje im ostaviti ga i kroz rezultat na kraju godine sa njim probati uzeti 10 puta vecu cifru na rezultatu samo(da ne govorim koliko bi mu tad cjena porasla).Neznam eto,nije mi bas logicno vako' da ga daju.Jest da mi je drago zbog forme sto ideali ovako fudbalski tesko da mogu skontat.
Trenutno bi bio 3. izborDenchi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 21:19U zelji bi itekako, a Partizan je grohno...
Nakon dvije sigurne pobjede, doprvak cvrsto drzi svoju poziciju.
-
- Kontakt:
Zna li neko sto zeljescarovi igraci danas igrali u pidzamama?
Jel im to pitar selimovic neda dresove ili im je neko donirao one krpice, pa vele haj da se iskoristi

-
- Kontakt:
Stila ima finu ponudu iz Emirata. Sve je do njega.
-
- Kontakt:
Ako ode, nece mu saigraci vratiti dug. Bolje u zeljkanu zivjeti od kamate, nego se patiti u emiratima.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Smijesni pitarcici, misle da ce nam uzet igraca za kojeg nismo zainteresovani 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.