Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Doveli deduku Kikija i kontaju osvajat ce lagano LP ko i Rejal hahahahahah
Ajax i Lyon bokte vidio pa gori ste od nas sto je PODVIG
Jos kad burence spojis u sredini sljedece sezone, ma hajte molim vas
Ajax i Lyon bokte vidio pa gori ste od nas sto je PODVIG
Jos kad burence spojis u sredini sljedece sezone, ma hajte molim vas
27.10.2020
Jbg razocaranje je veliko.
Ne znam odakle bih počeo. Ali ovaj tim treba dosta toga svesti maltene na nulu i opet ispočetka.
Ostaje san opet... jbg
Ne znam odakle bih počeo. Ali ovaj tim treba dosta toga svesti maltene na nulu i opet ispočetka.
Ostaje san opet... jbg
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da sam Ronaldo trazio bih veceras hitni transfer, mada je to trebao i ranije. Covjek od 35 godina ima vecu zelju za necim od citave ekipe.
Nastavljamo projekat, iduce sezone aBd ispadamo u grupnoj fazi LP i gubimo titulu

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
A brada samo gleda i gleda isto da su ga drogirali.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Haj sve ali zabijes drugi gol,imas momentum i pritisak i ti pravis neke izmjene i skroz razbijes ritam svojoj ekipi,kako je ovaj postao trener na ovom nivou izgleda ni njemu nije jasno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
I ok je sto smo ispali jer ovaj je primio 6 komada protiv City prosle godine
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
jedino pravo rjesenje je Valverde i Juve treba takvim trenerima teziti, a ne izmisljati nesto poput Sarria. U svojoj historiji Juve nikada nije igrao lijep i napadacki fudbal, sto bi sad ?
- forza_juve
- Kontakt:
I to nakon Boga pitaj koliko mjeseci od zadnje prave utakmice Lyona.
@Pogba potvrdili su i za Allegria pa je odjednom letio. 1000% sam ubjedjen da ovaj leti jer ako se to ne desi nastaje haos u ekipi. Imas trenera kojeg se nista ne pita, koji nema autoritet. Pa sta onda ocekivati od Ronalda, De Ligta, Rabiota, Dybale i tako dalje, kako da se oni ponasaju ako ostane ova ubleha na klupi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Otkaz za Sarija pa onda otkaz i Nedvedu te onda krenuti u igračku križaljku, 70% tima izmjeniti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JarnoTrulli
Me moze ti o (samo)disciplini i motivaciji srat lik koji 120 minuta tokom tekme ima nikotinsku groznicu. 

Woy
Ligt chielo(demiral)
Rabiot
Ronaldo i dybala
To bi trebalo biti prva postava od ovoga sto sad imamo, ostalo ako se ne nadoknadi iz drugih timova ostasmo mi u kanalu i sljedece godine.
Eh sad nema ni na igrici da mjenjas pola prve postave , sto ce reci da nas ceka jos veca tuga dogodine uz sarria, naravno,on ostaje, sta vam je. Prije ce ronaldo dobiti otkaz nego on, ne radi agneli te stvari.
Znaci tuga u najavi.
Ligt chielo(demiral)
Rabiot
Ronaldo i dybala
To bi trebalo biti prva postava od ovoga sto sad imamo, ostalo ako se ne nadoknadi iz drugih timova ostasmo mi u kanalu i sljedece godine.
Eh sad nema ni na igrici da mjenjas pola prve postave , sto ce reci da nas ceka jos veca tuga dogodine uz sarria, naravno,on ostaje, sta vam je. Prije ce ronaldo dobiti otkaz nego on, ne radi agneli te stvari.
Znaci tuga u najavi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa tražio je već transfer u PSG pa korona poremeti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:10Da sam Ronaldo trazio bih veceras hitni transfer, mada je to trebao i ranije. Covjek od 35 godina ima vecu zelju za necim od citave ekipe.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ako kaze ss.ba mora da je tačno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:23Pa tražio je već transfer u PSG pa korona poremeti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:10Da sam Ronaldo trazio bih veceras hitni transfer, mada je to trebao i ranije. Covjek od 35 godina ima vecu zelju za necim od citave ekipe.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
Tonight we showed that we good have passed. We pushed for 90 minutes, they had 1 shot on goal & it was a goal. With the Scudetto we have hit our goal but this season reaches us a lot.
[Bonucci]
Sramota je da je ovaj covjek nas kapiten. Sramota.
Ronaldo nam nije dosao da se osvajaju Scudetta pic.kice jedna
[Bonucci]
Sramota je da je ovaj covjek nas kapiten. Sramota.
Ronaldo nam nije dosao da se osvajaju Scudetta pic.kice jedna
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Nije Sarri za juventusa, ima mana, ali najmanje se pljuvati treba on. Ostatak ekipe necu komentarisati, ali vezni red je valjda najvaznija linija tima, tu ste ocajni i taj vezni red nije dostojan završnice lige prvaka. Za Italiju je to dosta, prvi konkurent vam eto ne može već dvije-tri godine preći grupu u lp, tako da Serie A nije vam nikakav podvig i nešto na osnovu čega temeljiti ambicije za ligu prvaka. Sarri nije za juventusa, ali uradio je koliko se moglo uraditi, u Londonu takodjer.
embrace the chaos
- IlPrincipino
- Kontakt:
Del Piero: "I haven't seen Juventus superior to Lyon, either physically or in terms of the game. - The main objective, in view of the investments, was the Champions League."
Kapiten je ovo iznad seljacino rasisticka.
Kapiten je ovo iznad seljacino rasisticka.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- Burberry46
- Kontakt:
Ova sezona je bila pravo mucenje, 2 utakmice protiv intera vrhunske i to je to.
Nadam se da ce Agnelli ovo presjeci, otkaz Sarriju a onda novi trener i igracka krizaljka. Puno je posla za upravu u ovom prelaznom roku.
Nadam se da ce Agnelli ovo presjeci, otkaz Sarriju a onda novi trener i igracka krizaljka. Puno je posla za upravu u ovom prelaznom roku.
1946
- JarnoTrulli
IlPrincipino je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:37Tonight we showed that we good have passed. We pushed for 90 minutes, they had 1 shot on goal & it was a goal. With the Scudetto we have hit our goal but this season reaches us a lot.
[Bonucci]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.