Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Militao je cak odigrao prilicno dobro iako se od njega ocekivalo da kiksa, pogotovo sto je igrao lijevog stopera koji mu zbog slabe lijeve noge nikako ne odgovara. Na kraju lik najbolje ocijenjeni igrac Reala. On Benzema i Rodrygo jedini igraci koji su nesto odigrali veceras. Luki i Kroosu se moze progledati kros prste jer su se morali konstantno spustati u odbranu da se ista iznese zbog Varanea koji nije imao hrabrosti povuc loptu. Caso horor utakmica isto, citavu sezonu brutalan i onda veceras em usporen em ko amater par pasova. Da je bar bio neki aman presing na njega pa ajd covjek bi i shvatio.
Al kakva je ovo igracina. Najbolji bek svijeta zadnjih 4-5 godina.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ako ti je Arthur rumeni imbecil, on je svoje završio, neće više igrati za Barcu.SiamoNoi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:21Najviše volim otić na temu Jomaša nakon ispadanja u LP i čitat komentare.Jedini je problem je što posebno za tu priliku moram otvarat post svakog imbya posebno.Lijepa nogometna večer je iza nas.Sutra smo uz Napoli pošto nitko normalan ne moze biti uz klub u kojem igra Rumeni Imbecil.Ona druga je računam riješena.
Sad možeš opet navijati za GOAT-a i ekipu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zidane se večeras dobro osramotio. Najveći krivac za ispadanje. Farsa osvaja LŠ.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Benz me baš iznenadio, sila je. Napast prava i jedini igrač u Realu od kojeg si večeras strahovao da čim primi loptu ide opasnost za City.Epidaurus je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:32Militao je cak odigrao prilicno dobro iako se od njega ocekivalo da kiksa, pogotovo sto je igrao lijevog stopera koji mu zbog slabe lijeve noge nikako ne odgovara. Na kraju lik najbolje ocijenjeni igrac Reala. On Benzema i Rodrygo jedini igraci koji su nesto odigrali veceras. Luki i Kroosu se moze progledati kros prste jer su se morali konstantno spustati u odbranu da se ista iznese zbog Varanea koji nije imao hrabrosti povuc loptu. Caso horor utakmica isto, citavu sezonu brutalan i onda veceras em usporen em ko amater par pasova. Da je bar bio neki aman presing na njega pa ajd covjek bi i shvatio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kazem ja da je CAsemiro karna od igrača, evo i epi konacno progledao, Fabinho ga jede za dorucak
Gomez je svašta nešto mlad uspio. Taman da se porede, tu je to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Biće nezgodan Atletico na jednu utakmicu, biće to Maginotova linija u režiji Simeonea.Ali ne treba zaboraviti da je treći reich pregazio tu liniju.

Teško je dati progonoze na jednu utakmicu, možeš ispasti zbog loše sudijske odluke ili napraviš jedan kiks i nema vremena za popravni.
Jedino mogu reći da Atalanta i Lyon završavaju svoj put u 1/4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bodi čestitke na prolazu prvo.

Ma nezahvalna je situacija oko Cancela iz više razloga. Čovjek je poprilično defanzivno limitiran, neću reći rupa ali ono klasičan primjer beka kojem bi bolje ležao sistem 3-5-2 nego ovo sada. Još igra na neprirodnoj poziciji jer se krpi taj lijevi bek.

U Interu je polusezonu 17/18 odradio brutalno, Rafinha i on digli Inter na nivo dostojnog kvalifikacije u LP. I Inter ne iskoristi tada bagatelu od 40 miliona za takvog beka. Mislim da bi brutalan bio kod Contea, ali Hakimi je tu svakako.

"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno iza Lewe vjerovatno najbolja devetka svijeta. Od nastavka sezone igra strasno. Ova ekipa bez Ramosa je za klasu losija. Em nesigurni em niko mu.da nema lopte iznjet.bodi123 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:34Benz me baš iznenadio, sila je. Napast prava i jedini igrač u Realu od kojeg si večeras strahovao da čim primi loptu ide opasnost za City.Epidaurus je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:32Militao je cak odigrao prilicno dobro iako se od njega ocekivalo da kiksa, pogotovo sto je igrao lijevog stopera koji mu zbog slabe lijeve noge nikako ne odgovara. Na kraju lik najbolje ocijenjeni igrac Reala. On Benzema i Rodrygo jedini igraci koji su nesto odigrali veceras. Luki i Kroosu se moze progledati kros prste jer su se morali konstantno spustati u odbranu da se ista iznese zbog Varanea koji nije imao hrabrosti povuc loptu. Caso horor utakmica isto, citavu sezonu brutalan i onda veceras em usporen em ko amater par pasova. Da je bar bio neki aman presing na njega pa ajd covjek bi i shvatio.
Dzero ti svojim idiotizmima uvijek uspijes oraspolozit covjeka. Steta sto neces jos dugo al neka moze s novog profila, nije ti strano svakako.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 07 avg 2020, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zizu je morao bolje, lose izmjene i prekasno, na 1-1 oko pocetkom drugog poluvremena je morao ubaciti Valverdea umjesto Modrica i malo kasnije izbaciti Hazarda a on vadi Rodryga. Luka se vukao isto mrtav do kraja, De Bryune i Rodri im pojeli sredinu, guzonja Gundogan bolje da nije ni igrao. Real je morao vise stisnuti odbranu Citya.
Sterling mogao tricu zabiti da nije skrt bio, pretjeruje bas i komplicira pred golom. Na kraju City i Pep zasluzeno.
Sterling mogao tricu zabiti da nije skrt bio, pretjeruje bas i komplicira pred golom. Na kraju City i Pep zasluzeno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel bilo ovakvih postova na RMB veceras ili jos gore

Raul je napisao/la: ↑16 jul 2020, 19:45Real Madrid...you'll always walk alone.
Nemojte zaboravit.Citavog zivota je bilo ovako.Svaki navijac Reala je osjetio to neki put.
Njegova ekipa nikad nije osvojila zbog vlastitih zasluga.Nikad se nece priznati nijedno cisto osvajanje.Sve ce uprljati.Da prvaci su al. al treba ubacit crv sumnje u sve sto nosi bijeli dres.To je fabula koja se ispisala u zadnjim decenijima sve od civilnog rata i potpisa Di Stefana.Sta imas od toga sto ekipa rezima je bio Atletiko Avicion,danasnji Atletiko Madrid.Sta vise da,Madrid je uvijek bio ekipa koja je bila nagradjena od sistema,bilo kojeg sistema,od strane sudija i od strane VAR-a koji ispravlje odluke sudija.Franco,Guruceta,Asi Gana Madrid,uvijek krade,titule prvaka evrope u crno i bijelom,titule u boji,sreca u zrijebu,gol u ofsajdu,golovi iz kontre Josea,sreca Ramosa i neznalice Zidana.Karius sa ostecenjem mozga i judo u samom finalu.I sada VAR,koji je konacno dosao da podjeli pravu je njihov saveznik.
Jer ovo je liga VAR-a.Prethodna koju je osvojila Barcelona takodje sa VAR-om je bila liga Messia.Jer ova liga,ako je osvoji Madrid,osvojit ce jer Barcelona nije bila dobra.Kada je osvoji Barcelona ili Atletika onda je Madrid dostojan protivnik.Nemojte se puno uvrijedit,ovako je uvijek bilo.Madridu uvijek pripada ruzna uloga u filmu koji stvaraju drugi.Ako postize puno golova,ne valja.Ako prima malo kao sad,treba postizat vise i dosadno je.Ako dobije 1:0 malo je,no ako remizira gore je i ako izgubi smak je svijeta.Kada dobije,traze igru.Kada izgubi i igra dobro,traze pobjedu.Ako ne igra Bejl,da igra.Ako igra Bejl,zasto igra.Za Madrid je prakticno crni oblak oko bilo cega sto rade.
Madrid nema znanja i rada.Samo kritike.Njihovi navijaci nece plakati kada izgube,plakat ce drugi.Madrid nije osjecaj vec je nesto drugo,mehanicki i prosto.Ne mogu samo dobiti,trebaju igrati dobro.Al ako igraju dobro to ne mozes kopirati jer nepripadaju nijednoj prestiznoj skoli fudbala.Kritikovati tacne odluke sudija.Jer ne moze se dobit 1:0 i sa penalom koji je bio.Za Madrid vrijede druga pravila.Na Madrid se isplati kukati,kada istom rivalu Messi nagazi Yeraja gledamo na drugu stranu.I ako Setien prizna da je bolje igrati prije nego poslije sto su radili u svakoj tekmi nakon pauze osim jedne,gospodo iz Madrida,ne valja kukati,tako je kako je.Nemojte se umoriti.Uzivajte u svojoj ekipi.Sa dobrim i losim stranama.Uzivajte u tim pobjedama kojima se pati a u kojima jos vise pate drugi.I nije lako biti navijac Madrida nemoj da vas prevare.
Jer Madrid uvijek hoda sam.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A u kojem formatu Juventus moze osvojiti? Kako god okrenes vece sanse od stare strace imaju..
Ma Juve mora u totalni remont. Stara ekipa, istrosena a plate velike. Za Seriu A im ne treba puno al bgm za Ligu prvaka im treba dobrih pojacanja. Neko ce reci doveli su ovog onog besplatno al su isti ti su prosli peak i karijere su im u padu. Higuain, Ramsey, Rabiot itd. O Ronaldovoj plati i da ne pricam. Fulili su sa Ligtom. Ogromne pare su dali za mladog stopera, sto za transfer sto za platu a mogli su dovesti i dobrog iskusnijeg stopera i Jorginha kao tip igraca koji im je bio daleko potrebniji
Mokes je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:33Ako ti je Arthur rumeni imbecil, on je svoje završio, neće više igrati za Barcu.SiamoNoi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:21Najviše volim otić na temu Jomaša nakon ispadanja u LP i čitat komentare.Jedini je problem je što posebno za tu priliku moram otvarat post svakog imbya posebno.Lijepa nogometna večer je iza nas.Sutra smo uz Napoli pošto nitko normalan ne moze biti uz klub u kojem igra Rumeni Imbecil.Ona druga je računam riješena.
Sad možeš opet navijati za GOAT-a i ekipu.

Fakat ko je Rumeni i mene zanima.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako ne znaš odgovor, pa sljedeće godine osvajamo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ostali treneri nemaju epitet najboljeg na svijetu jer jelte takav moze biti samo jedan, i ostali treneri otkako je pep u cityu nisu ni priblizno potrosili para ko on.. ne znam sto ga pokusavate opravdati, ja prvi kazem da je top3 trenera na svijetu, al realnost je da bi tu ostao red je da posle dugo godina digne klempulet3 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:59Dakle, samo Pep mora osvojiti LPQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:57
najjaci su ovi sto prozivaju nekog ako je pepa nazvao ublehomsinovi tuge ako ne osvoji ove godine njegov boravak u cityu je neuspjesan, pare koje je potrosio moraju donijeti ligu prvaka
ako ne osvoji - ubleha je.
Ostali treneri ne moraju. Ima logike![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Juve nek se pripazi Intera seljdeće sezone.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.