Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
retardarius samo nemoj kmečati 

- JarnoTrulli
Ove godine smo zakinuti za mart, ali zato slijedece... 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus je u ozbiljnim problemima. Baš nezdravo izgledaju što se godina tiče, a vala i kvaliteta u sredini. Ne naprave li par pravih pojačanja, desit će im se situacija kao mnogim velikanima. Dogodine će biti konkurentni opet za ligu i prvi favorit, ali one tamo uz promašaje sa transferima su u qurcu ako ne podmlade ekipu ili izbace nekog iz akademije. Mada mislim da će se održati pri vrhu, samo što jači Inter dolazi kao jedina dostojna konkurencija u zadnjih 7-8 godina.
"We need to suffer. And we need to fight."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Liverpool doživljava potop sljedeće sezone, eto da znaš.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Eno našli već probleme u ekipi i milion nekih mana. Do prije samo 15 dana su bili najbolja ekipa svijeta.BosniaBoston je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Jel bilo ovakvih postova na RMB veceras ili jos gore![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Captain4 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Bodi čestitke na prolazu prvo.![]()
Ma nezahvalna je situacija oko Cancela iz više razloga. Čovjek je poprilično defanzivno limitiran, neću reći rupa ali ono klasičan primjer beka kojem bi bolje ležao sistem 3-5-2 nego ovo sada. Još igra na neprirodnoj poziciji jer se krpi taj lijevi bek.![]()
U Interu je polusezonu 17/18 odradio brutalno, Rafinha i on digli Inter na nivo dostojnog kvalifikacije u LP. I Inter ne iskoristi tada bagatelu od 40 miliona za takvog beka. Mislim da bi brutalan bio kod Contea, ali Hakimi je tu svakako.![]()

A vidi, ni prvi ni zadnji koji se nije snašao u ovom specifičnom sistemu. Cancelo je pimpler, odličan tehničar i on treba loptu u noge jer samo tako može bit koristan, a to ovdje neće dobit. Nije trkač, nije dobar defanzivac nažalost. A iz razloga što si već imao izuzetno dobrog igrača na toj istoj poziciji, dovođenje Cancela nije imalo nikakvog smisla. Danilo je limitiran, al barem zna da je zamjena i neće ti se bunit.
A ovo s lijevim bekom mu ništa i ne prigovaram, nije on kriv što prvi bek ekipe Mendy ne ulijeva povjerenje i u ovakvim utakmicama te uvijek može zajebat kao Varane večeras. Cancelo nije napravio neki veći kiks nazad, što je pozitivno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nadam se samo da necemo ispasti dva put zaredom u osmini finala kao nekiDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:46Liverpool doživljava potop sljedeće sezone, eto da znaš.

- Nail for Real
- Kontakt:
Je li mozes jedanput u zivotu biti covjekBosniaBoston je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Jel bilo ovakvih postova na RMB veceras ili jos gore![]()

Napravi ti forum i pisi strastveno kao sto mi radimo, ne krijemo se i pisemo ono sto nam je na srcu. Nije nam jedina svrha postojanja kopirati tudje postove

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- JarnoTrulli
Vraca se Khedira slijedece sezone, a Khedira je svjetski sampion. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije Arthur,nego Miro Pjanke Pjankić Rumeni Imby,inače najodvratniji igrač u ovom dijelu galaksije.Mokes je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:33Ako ti je Arthur rumeni imbecil, on je svoje završio, neće više igrati za Barcu.SiamoNoi je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:21Najviše volim otić na temu Jomaša nakon ispadanja u LP i čitat komentare.Jedini je problem je što posebno za tu priliku moram otvarat post svakog imbya posebno.Lijepa nogometna večer je iza nas.Sutra smo uz Napoli pošto nitko normalan ne moze biti uz klub u kojem igra Rumeni Imbecil.Ona druga je računam riješena.
Sad možeš opet navijati za GOAT-a i ekipu.
Šteta GOAT-a,ali ipak Napoli.Zamisli prođu oba Talijana u Europi dalje od Jome,a Agnelli prije koji mjesec komentirao šta koji ku*ac Atalanta,nije fer da idu direktno u grupe LP kad nemaju nikakvu povijest

Nisi ti tacan drug nikako
Nije nista do Zizua. Jednostavno je ispao od kvalitetnije ekipe koja ima najboljeg igraca na svijetu i odlicno je pokrivena na svim pozicijama.harden je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Zizu je morao bolje, lose izmjene i prekasno, na 1-1 oko pocetkom drugog poluvremena je morao ubaciti Valverdea umjesto Modrica i malo kasnije izbaciti Hazarda a on vadi Rodryga. Luka se vukao isto mrtav do kraja, De Bryune i Rodri im pojeli sredinu, guzonja Gundogan bolje da nije ni igrao. Real je morao vise stisnuti odbranu Citya.
Sterling mogao tricu zabiti da nije skrt bio, pretjeruje bas i komplicira pred golom. Na kraju City i Pep zasluzeno.
Protiv koga Bayern ima vece sanse za prolaz sta mislis? Napoli ili Barcelona?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zahtjevam ban zbog indirektnog udara na Bošnjake.

Helem, osvajamo li ono fildžan takmičenje. Slabo zalazim na naš pdf, vidim ista raja još obitava.

"We need to suffer. And we need to fight."
Cuj Pjanic najodvratniji igrac hahaha, pa lik je totalno beskrvan i pojavom nepostojec igrac kojeg je nemoguce gotiviti ili mrziti, nikakav utisak ne ostavlja niti smrdi niti mirise.
Svejedno jeJustin je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:50Nije nista do Zizua. Jednostavno je ispao od kvalitetnije ekipe koja ima najboljeg igraca na svijetu i odlicno je pokrivena na svim pozicijama.harden je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Zizu je morao bolje, lose izmjene i prekasno, na 1-1 oko pocetkom drugog poluvremena je morao ubaciti Valverdea umjesto Modrica i malo kasnije izbaciti Hazarda a on vadi Rodryga. Luka se vukao isto mrtav do kraja, De Bryune i Rodri im pojeli sredinu, guzonja Gundogan bolje da nije ni igrao. Real je morao vise stisnuti odbranu Citya.
Sterling mogao tricu zabiti da nije skrt bio, pretjeruje bas i komplicira pred golom. Na kraju City i Pep zasluzeno.
Protiv koga Bayern ima vece sanse za prolaz sta mislis? Napoli ili Barcelona?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:48Je li mozes jedanput u zivotu biti covjekBosniaBoston je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:39Jel bilo ovakvih postova na RMB veceras ili jos gore![]()
?
Napravi ti forum i pisi strastveno kao sto mi radimo, ne krijemo se i pisemo ono sto nam je na srcu. Nije nam jedina svrha postojanja kopirati tudje postove.

Ja sam samo strastven prema Želji ako te baš zanima, iskreno ne vidim poentu podržavanja stranih klubova ako živim u gradu sa historijski značajnim klubom. Tebe razumijem što si se pronašao u Realu jer dolaziš iz sredine čiji su klubovi oduvijek bili beznačajni u regionalnom fudbalu. Ovo ostalo (Boston, Red Bull, Barca, Federer) gotivim i želim da uspiju ali nije mi baš toliko stalo.
Pa ona proljev Barca iz prosle godine je imala space shuttle sezonu za ovogodisnji Real. A usporedi sta smo mi pisali o Barci a kakve oni hvalospjeve pisu o Realu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:47
Eno našli već probleme u ekipi i milion nekih mana. Do prije samo 15 dana su bili najbolja ekipa svijeta.![]()
Dovoljan dokaz ko je postavio vece standarde zadnjih 20-30 godina
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 07 avg 2020, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Minuta sutnje za anketu na Juventusovoj temi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.