Bit ce fino do prekosutra onda opet standardni crnjak do utorka i onda dalji razvoj situacije zavisi od rezultata te utakmice.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta to govori profa?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:34E kako je dosadan ovaj husarić, Boze sacuvaj. Puna mu usta Zelje. Smeće obicno.
Procitaj proslu stranicu.irfo je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:35Sta to govori profa?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:34E kako je dosadan ovaj husarić, Boze sacuvaj. Puna mu usta Zelje. Smeće obicno.
Pusti ulicu, sredi sa irfom da nam dogovori kakvog Sabana. Kad ovi imaju sasu kovacevica, treba nama jedan boem
Istog sam misljenja. Samo je fazon sto se zna da je pitar zvaljavi pa mu se svaki komentar prati. Ali daleko od toga da je dobar komentator.Raonffa je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:02Ma dobro Šehiću je uputio javno izvinjenje u prenosu, to oko Kovačevića je fakat smiješno bilo![]()
Ne kažem ja da je on neki kvalitet, da me neko pogrešno ne shvati, ali ne vidim da je nešto subjektivan po pitanju Želje.
Npr kod situacije kada je Radnik tražio penal nije ništa rekao, ona situacija kada smo mi tražili penal (u prvom), rekao je da je igrač Radnika igrao rukom. Za naš dosuđeni penal također nije ništa "kontrirao".
Ne znam, meni je bezveze što momka toliko pljujete, hajde ok prcanje za Sašu Kovačevića (i njemu je bilo smiješno šta je rekao), ali je bezveze da se momku izgovaraju neke gnusnije rečenice.
On napisao da je to jucer propalo, a svi haman portali danas objavili da bi to trebalo biti sutra zvanicno. Sumnjam da bi objavili da je tu ista bilo da im je neko rekao da je propalo.Manijakdolopate je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:57Moramo se utaliti ovde, Husara je zaslužio muštuluk ako Lendrin transfer propadne, mislim 100 hiljada je smijurija za jednog igraca njegovog kalibra.