Ma ona je smorila vec, ubrzo ce joj onaj sklepati dijete i cao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
viewtopic.php?f=163&p=7756485#p7756485Bajramovic1999 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 02:40Zasto mi se poeni u fantasyu ne ubacuju? Imam tim napravljen i spasen. Jel treba prije svakog kola nesto aktivirati?
Pisi tu pa ces dobiti neku pomoc.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nisam SDA , ali ...
Jesam SDA , ali ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- tikatakaboy
- Kontakt:
Inače je to zakonom zabranjeno prije 10+ godina.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U Busovači već mjesec stoji šleper pun smeća iz Italije, građani ne dozvoljavaju istovar
Kakva država

Kakva država

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ovi ljudi čine sve što mogu samo da izbora ne bude. Prvo zatezali oko budžeta, riješe jedva sad lafo nema se gdje skladištiti materijal...........
Korisniku Ortega se sviđa objava korisnika Heller.
Korisnik PovratakKralja reagira ljutito.
Korisnik PovratakKralja reagira ljutito.
"We need to suffer. And we need to fight."
"Aktivisti ističu da je ovim nagoviješteno da dolazi budućnost u kojoj će okrutnost nad životinjama u našoj državi biti okončana."
*Kurban bajram exists*
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Imal strucnjaka za viber.
Znam da se poruke koje se posalju mogu izbrisati da ne vidi ni primalac.
Ako te neko blokira na viberu znam da vise ne prima poruke koje posaljes ali da li se mogu izbrisati poruke koje su poslane prije nego te korisnik blokiro i sa njegovog telefona.
Ili nakon sto te blokira osim sto ne mozes poslati poruku ne mozes ni poslane prije nego te blokiro ni izbrisati?
Hvala na odgovorima
Ako te neko blokira na viberu znam da vise ne prima poruke koje posaljes ali da li se mogu izbrisati poruke koje su poslane prije nego te korisnik blokiro i sa njegovog telefona.
Ili nakon sto te blokira osim sto ne mozes poslati poruku ne mozes ni poslane prije nego te blokiro ni izbrisati?
Hvala na odgovorima
scorpy slao gole slike jaranu, poslije vidio da je slučajno to završilo kod nekog desetog. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Pa testiras na necijem telefonu tu situaciju...scorpy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:04Imal strucnjaka za viber.
Hvala na odgovorima
Blokiraj se na nekom telefonu i provjeri teoriju u roku 1 minute...Imas valjada od nekog telefon za tu kratku probu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
@DuljevinhoHaraldo
Imas li kakve informacije o najvećem sinu Minkena, da ga nije Korona pokosila ne daj Boge
Imas li kakve informacije o najvećem sinu Minkena, da ga nije Korona pokosila ne daj Boge
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hurmadzik!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema ga, vjerovatno postojeći troll, među nama je još

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Volio biH svjedociti duelu mladog Imrana i našeg Tilija, mislim da bi ga Tili uzeo u hendikepu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 21:43Nema ga, vjerovatno postojeći troll, među nama je još![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..