Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Burberry46 » 08 avg 2020, 00:47

IlPrincipino je napisao/la:
07 avg 2020, 23:54
Expected more? I expected less to be honest. We played a great game. If I weren't devastated by the exit, I would be delighted with the performance.

[Sarri]

Jel se ovaj zajebaje :?
Idiot
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 avg 2020, 00:49

Nista otkaz treneru nece promijeniti. Bar ne nista vrijedno pomena.
Da li se kompletna prica moze svesti na isto kao i sa Alegrijem a to je da trener ima ekipu dovoljno dobru da se igra bolji fudbal od prikazanog?
Yup. Naravno.
I iz tog ugla otkaz Alegriju je logican jer se vjerovalo da se ide u velike promjene sa novim trenerom koji ima drugaciji pogled na fudbal,znaci idu iz ekipe igraci koji nisu kompatibilni tim novim idejama i dolaze novi koji jesu i krece se u PROCES pravljenja ekipe za velike domete...
Al na kur.cu
Novi trener sa ovom ekipom moze uzeti skudeto i igrati bolje da,i mora, ali ce nastaviti brukati se u evropi kao i prethodna 2 trenera.
Juve nema upravu,trenera ni ekipu.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 avg 2020, 06:06

:hmmmmm:

Da pocnem jos od prosle sezone...Mandza, njega smo se lako odrekli..ako Ronaldo ostane jos dvije godine, ko god da igra uz njega, nece biti kao Mandzara. Neka dovedu koga hoce, ali nama fali prava devetka(koju smo prizivali proslo ljeto, a dobili RR :crazy: ), koja se zrtvuje za Ronalda, u Realu je imao Benzemu, kod nad Mandzu do povrede. Sada KING igra sam. Da je Mandzo bio umjesto debelog, onaj nabacaj Ronalda je golcina. Debeli se umalo odvojio od zemlje u tom skoku..meni izgledalo da se propeo na stikle.. :crazy:

Pravi Ronaldo presing, tjera i Bernu da radi isto, ovaj trckara iza njega i govori mu : "tu sei numero uno, tu sei numero uno".. :urnebes:

Ronaldu se treba izvinuti, dati mu duplu platu, produziti ugovor do 40...i sa njim staviti U23 momke, vecinu otjerati..ne samo sto smo ispali, nego sto nikakve volje i zelje nisu imali..nije sramota ispati, ali onakav mrtvacki pristup je za lomacu. Kada nema vatre na terenu, ima na lomaci.
Ne mogu da shvatim, da lik ima 35, sve moguce osvojio i ima toliku zelju da osvoji jos... :tokralju: :tokralju: :tokralju: ovakav se nije rodio.

Sandro je nesto pokusavao, za mene bio odmah iza Ronalda.
Cuadrado... :shock: ne moze da doda, ne moze nabaciti, vala, ne zna ni da hoda.. :thumbdown:
DeL i okretac guJice...sta ja znam..nije da su odigrali extra, ali nisu ni imali nesto posla..guJicu smo opet vidjeli kod onoga starta kraj linije gdje pravi nepotreban faul, znaci standardno.
Bentaqurac... :? izgubljen lik...
Pjanic..sreca pa Kalesija i dalje "slavi" transfer..inace, da su gledali utakmicu, zabranili bi mu da ikad dodje u "zavicaj"..penzioner moze istrcati sprint kvalitetniji od njega..i siguran sam odigrati 90' bolje nego on danas. :evil: sezona/dvije..
Rabiot...trudio se, puno bolje nego prije..nekako odmah iza Sandra..
Bernardinac..trcao iza Ronalda i govorio mu :"tu sei numero uno"...yep.to znamo i sami.. :kafa:
Debeli............................................................

Sarri...ball...very...shitty...OUT..stop.

I za kraj, da ne duzim vise :mrgreen: ..moram vam se javno izvinuti za post koji sam napisao neki dan...ono, kako Lyon nema takmicarskih utakmica, kako samo treba nabiti jak tempo...bla bla bla...oprostite mi, Juventini smo, i mi pogrijesimo nekada.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 08 avg 2020, 06:51

slika
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 08 avg 2020, 07:17

:kafa:
Aljegri, out!

palladino
Kontakt:

Post Postao/la palladino » 08 avg 2020, 08:20

Juventinisimo je napisao/la:
08 avg 2020, 06:06
:hmmmmm:

Da pocnem jos od prosle sezone...Mandza, njega smo se lako odrekli..ako Ronaldo ostane jos dvije godine, ko god da igra uz njega, nece biti kao Mandzara. Neka dovedu koga hoce, ali nama fali prava devetka(koju smo prizivali proslo ljeto, a dobili RR :crazy: ), koja se zrtvuje za Ronalda, u Realu je imao Benzemu, kod nad Mandzu do povrede. Sada KING igra sam. Da je Mandzo bio umjesto debelog, onaj nabacaj Ronalda je golcina. Debeli se umalo odvojio od zemlje u tom skoku..meni izgledalo da se propeo na stikle.. :crazy:

Pravi Ronaldo presing, tjera i Bernu da radi isto, ovaj trckara iza njega i govori mu : "tu sei numero uno, tu sei numero uno".. :urnebes:

Ronaldu se treba izvinuti, dati mu duplu platu, produziti ugovor do 40...i sa njim staviti U23 momke, vecinu otjerati..ne samo sto smo ispali, nego sto nikakve volje i zelje nisu imali..nije sramota ispati, ali onakav mrtvacki pristup je za lomacu. Kada nema vatre na terenu, ima na lomaci.
Ne mogu da shvatim, da lik ima 35, sve moguce osvojio i ima toliku zelju da osvoji jos... :tokralju: :tokralju: :tokralju: ovakav se nije rodio.

Sandro je nesto pokusavao, za mene bio odmah iza Ronalda.
Cuadrado... :shock: ne moze da doda, ne moze nabaciti, vala, ne zna ni da hoda.. :thumbdown:
DeL i okretac guJice...sta ja znam..nije da su odigrali extra, ali nisu ni imali nesto posla..guJicu smo opet vidjeli kod onoga starta kraj linije gdje pravi nepotreban faul, znaci standardno.
Bentaqurac... :? izgubljen lik...
Pjanic..sreca pa Kalesija i dalje "slavi" transfer..inace, da su gledali utakmicu, zabranili bi mu da ikad dodje u "zavicaj"..penzioner moze istrcati sprint kvalitetniji od njega..i siguran sam odigrati 90' bolje nego on danas. :evil: sezona/dvije..
Rabiot...trudio se, puno bolje nego prije..nekako odmah iza Sandra..
Bernardinac..trcao iza Ronalda i govorio mu :"tu sei numero uno"...yep.to znamo i sami.. :kafa:
Debeli............................................................

Sarri...ball...very...shitty...OUT..stop.

I za kraj, da ne duzim vise :mrgreen: ..moram vam se javno izvinuti za post koji sam napisao neki dan...ono, kako Lyon nema takmicarskih utakmica, kako samo treba nabiti jak tempo...bla bla bla...oprostite mi, Juventini smo, i mi pogrijesimo nekada.. :mrgreen:
Potpisujem svaku riječ , ovaj pad igre je počeo već prije 2 godine , igrači su se zasitili a bome i istrošili ... Treba na ovu ekipu svježe krvi ,mlađih momaka kao što su Demiral i Deligt , polako starudije rastjerivat. Nadam se da će Arthur donijeti nešto novo , i još barem 2 momka trebaju veznom redu. Kuluševski top još i mlad, uz Dybalu i Ronalda nadam se da će to biti to i još klasična 9 igrač koji će davat golove, odbitke zabijat ,pravit prostora krilima , pa bolan gledam utakmicu sinoć i kad god lopta dođe na krilo nema se kome ubacit, Mandžo je otjeran bez ikakve potrebe i tu su nas aferimi svi stigli.

Nadam se da će sljedeća sezona bar malo bit bolja od ove, valjda gore ne može.

I naravno #sarriout jer takav lik ne zaslužuje klupu Juventusa, izgubljen u vremenu i prostoru , donirat mu plantažu duhana i nek ide obrađivat sebi.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 08 avg 2020, 08:45

Treba vam neko ko Ibra :) Ne znam,mozda griješim, al ponovit ću ono što sam sinoć napisao. Ovo je najbolje sto vam se moglo desiti. Da ste prošli dalje neko drugi bi vas natamburao, a corkiju bi porasle sanse da ostane na klupi. Jedino sto bi moglo biti gore je da mu ne uruce otkaz, al valjda nisu toliko ludi da unaprijed otpisu sljedeću sezonu.
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 avg 2020, 08:54

Sarri risks big: Inzaghi, Mancini, Zidane or even Pirlo the possible alternatives according to Tuttosport and Inzaghi, Zidane or even Allegri for Gazzetta_it
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 avg 2020, 08:57

Ako su to alternative :lol:
To bi se zvalo panika.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 09:06

Zidane je jedini dovoljno sposoban, dovoljno zna i ima vise nego dovoljno AUTORITETA.
Mozemo govoriti o remontu naravno, i sam sam sinoc rekao da pola prve postave ne zasluzuje biti tu.
Ali utopija je o tome pricati danas, zaboravimo tu opciju.

S druge strane, imamo igrace koji su dovoljno bolji od drugih igraca da nas ne dobijaju ekipe sa pelusom, padoinom itd. Dakle, treber koji ce utjerati strah u koste ovome sto ima,natherati ih da daju 200% pa onda vidjeti kako apgrejdovati to.

Eh sad, to je proces, a titula serije a ne trpi velike promjene, kako to izbalansirati...opet bi svako pao u zamku da se mora titula uzeti, a ne raditi na gradjenu necega novog. Osim mozda trenera koji nema sta izgubiti, a to je jedino neko ko je osvojio sve i nema sta uzgubiti...Zidane.
I na kraju, cojk je neko i nesto u fudbalu u odnosu na zadnjih koliko vec trenera (sve do Lippia unazad) pa sto onda i on ne bi mogo dobiti priliku.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 avg 2020, 09:15

Bukvalno nema loše alternative. Ovaj ako ostane sljedeća sezona je zero tituli. Daj Mancinija, daj Mourinha, daj bilo koga ko je ikad trenirao ekipu koja iole zna šta je osvojiti trofej.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 08 avg 2020, 09:20

Jos nije dobio otkaz... bukvalno gubim povjerenje u agnellia, a posebno u tičia i nedveda ako ovaj ostane... nek niko ne bude trener bice ako ne bolja onda barem ista igra kao ova... jer gore ne moze... moj allegri kakvim smecem su tebe zamijenili... eto imaju pochetina dostupnog, ako veceg ganjaju taj sminkerica stil fudbala... ako ne daj bilo koga umjesto ovoga osvojit ce Seriu A jer ovaj ima sanse i da i to ispusi koliko je smijesan trener... no nije da se to nije najavilo i prosle godine kad je ovaj degenerik imenovan... nema nijednu referencu za klupu Juventusa a uz to je papak bjelosvjetski...

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 08 avg 2020, 09:29

Pa i Sarri zna osvojiti trofej. :mrgreen:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 09:31

Riziko je napisao/la:
08 avg 2020, 09:29
Pa i Sarri zna osvojiti trofej. :mrgreen:
Kad se saberu zadnje dvije sezone, sarri je trofejniji i od inzaghia i od alegrija i od pochetina i od mancinia...ne znam sta ljudi hoce vise :mrgreen:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 08 avg 2020, 09:33

Ma Sarri u principu izgleda dobro 70% sezone, i to je to. To jest njegove ekipe.
i Napoli i Čelzi i Juve, mada je Juve možda i najlošiji bio.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2020, 09:38

muxa je napisao/la:
08 avg 2020, 08:45
Treba vam neko ko Ibra :) Ne znam,mozda griješim, al ponovit ću ono što sam sinoć napisao. Ovo je najbolje sto vam se moglo desiti. Da ste prošli dalje neko drugi bi vas natamburao, a corkiju bi porasle sanse da ostane na klupi. Jedino sto bi moglo biti gore je da mu ne uruce otkaz, al valjda nisu toliko ludi da unaprijed otpisu sljedeću sezonu.
Pa naravno. Ne znam jel do mene, ali u zivotu nisam lakse prebolio poraz u ligi prvaka. Da smo prosli dalje, City bi nas popisao jedno 5:0. Eh jedino ako se nekakvo čudo ne desi, pa ovog seljaka ostave na klupi, e to bi bio spektakl.

Nijedan igrac ove sezone ne zasluzuje da se krivi i nikakve analize igraca ne treba praviti. Jedinu gresku za ovako sramotnu sezonu nosi trojac Paratici, Nedved i Sarri i njih treba prvo dobro kazniti, pa onda igrace opisivati. Sto neko sinoc napisa, Pjanic je sve rekao! Igraci ne trce, nemaju motiva, nemaju igre, niko ne preuzima nikakve odgovornosti. Citava sezona je koncipirana u ovu tekmu, suluda dodavanja i ubacivanja do iznemoglosti. Jedan jedini prodor na utakmici je imao Bernardeschi i to je to. To je to. Kakva je to **** igra? Nije ovo seoski Napoli kojeg Frosinone napadne, pa ga mozes na kontre uzeti. Sramota!!

Osvojii Scudetto sa 1 bodom razlike u nikad slabijoj konkurenciji. Koliko je slaba konkurencija ove godine dovoljno govori da nijedna ekipa nije u zavrsnicj LP
Izgubili Coppa Italia od Napolija koji je 7. na tabeli.
Izgubili Superkup od Lazia.
Ispali iz 1/8 finala LP od usrane 7. ekipe iz francuske lige.
SRAMOTA!!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 avg 2020, 09:46

Riziko je napisao/la:
08 avg 2020, 09:33
Ma Sarri u principu izgleda dobro 70% sezone, i to je to. To jest njegove ekipe.
i Napoli i Čelzi i Juve, mada je Juve možda i najlošiji bio.
Nije on dobro izgledao ni 70% ni 30% sezone. Mozda 20% da je izgledalo dobro, ostalo je bila inercija, koja se ugasila pred kraj i rezultati pokazuju kako bi to izgledalo sljed.sezone.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 avg 2020, 09:54

Agnelli: “The CL was a dream before, now it's an objective and going out like this is disappointing for us, for the players and for the fans. Now we will take a few days, we will make some overall assessments”

Poruka LAZNOM kapitenu!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 08 avg 2020, 09:54

Evo jedan dobar text..

Sarri is the last person to blame for Juventus’ exit tonight

The first 2 people to blame are Fabio Paratici & Andrea Agnelli

Look at Juve’s squad; this exit is no surprise

The transfer policy & team building of Juve has been a disaster for at least 3 summers now 1/7

Juve have moved away from the team-building model we saw from 2011-16 to a corporate/Galactico strategy of signing 1 big star a summer at the expense of rest of team

CR7 2018, De Ligt 2019

It’s left Juve with a few superstars but a team full of gaps & ageing players 2/7

How many of the current Juve team would get into any of the teams from 2012 to 2017?

I would say only two. Ronaldo & Dybala.

That shows just how far Juve have fallen

How many of the current team would play for Bayern, City, Liverpool? 3/7

Juventus’ midfield has been horrible since 2016.

It was carried to 2017 CL final. It’s been a disaster since

Yet how much have Juve spent on CMs since 2017?

Not a penny in 3 years (til this Arthur accountancy deal). Only free transfers; Emre Can, Rabiot, Ramsey 4/7

Somehow Juve went from the world's best CM of Pirlo-Vidal-Pogba (Marchisio as backup) to this mess

Juve went from world's best DF to a right winger at right back, no backup left back & a backline that conceded 43 Serie A goals…the 2nd most in history for a champion 5/7

Agnelli may point to the 9 Scudetti in a row. And yes that's a dynasty

But that's minimum expected for a squad with double the salary of nearest rivals Inter

Serie A has not won a European trophy in 10 years. That's embarrassing & shows the level Serie A has been 6/7

The real test now is Europe & the decisions/policies at Juventus the last 3-4 years has seen the team get progressively weaker each year

This is the weakest Juve since 2011. It needs a mass overhaul this summer

If you're scapegoating Sarri, you're an idiot 7/7

Yes Juve are very unlucky to go out & were penalised by refs who should never ref again but the one positive to come from tonight is that Juventus are spared the hammering they would have got from Man City

With no Dybala, no Costa and this team, it would have been slaughter 8/8

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 08 avg 2020, 09:57

:thumbdown:

Loše i za upravu.

Pola ovih igrača ide svilen gajtan. Starija ekipa, istrošena mentalno i zasićena. Mnogi nisu u formi čitavu sezonu, mnogi u ključnom ciklusu povrijeđeni.

I nije Sarri rješenje dugoročno, šablon samo, a plan b ne postoji. Doduše od vnago burek ne ide.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.