FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 08 avg 2020, 11:17

Robsi, iskreno mislim da pretjerujes sa tim ubacivanjem Veselinovica u svaki moguci post i koji nema dodira sa njim. Treba imati granicu i u sali i u svemu. Pisalo se o tome neki dan. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 avg 2020, 11:20

Bezideja je napisao/la:
08 avg 2020, 10:09
Konzerva je napisao/la:
08 avg 2020, 00:30
dati Lendrica za 100 000 eura je smijesno stvarno, kad te pare se mogu dobiti od jednog krcatog derbija na Grbavici izmedju Sarajeva i Zelje.

ako Zeljo pristane na ovo , to samo jaka nevolja ga je natjerala, znaci ekonomski primorani na to.

sobzirom da je Pandemija nema publike, i ekonomski je pritisak, pa svaka para je dobro dosla da se izgura do Titule bez ekonomskih trzavica.
mogu razumjeti inekako, ali da je publika aktuelan i da nema korone, to bi bila kardinalna greska, prodavati lendrica a titula nikad vaznija nije bila jer se slavi 100 godisnjica, pa sa titulom da se i proslavi,
Inace mi redovno prodajem igrace u milionima pa je ovo lose?
Kao prvo niko ne zna koliko je obestecenje samo lupaju.Drugo igrac ima samo jos godinu ugovora a ima i lijepe godine.I na kraju krajeva da mogu navijaci na stadion ja vjerujem da ga ne bi prodali jer smo mi protiv veleza i borca mogli na kartama uzeti sigurno 130 000KM.Lendricu sretno a mi cemo se snaci nekako bez njega.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 08 avg 2020, 11:25

Samo štoperi su nam beton.
Aco preiskusan i pametan, a Ikić melje sve pred sobom.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 avg 2020, 11:27

Ikić mi se bas svidja. Pravi mudonja. Šibadžija pravi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 11:31

Gdje mi je Dela brat? da nema ove usrane korone mislim da bi prekucali sa posjetom ove sezone :opaopa: :bih: jedini nacin da mi navijaci pomognemo klubu da odemo i uzmemo clansku :salut: nadam se da u klubu ima neko zaduzen za marketing i da se krene sa hajcanjem ( ide 100 godina kluba daj bar ove sezone da ovo zakucamo)Torcidi je clanska kao licna karta raja koja cak i ne idu na utakmice imaju istu.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 08 avg 2020, 11:39

KANA je napisao/la:
08 avg 2020, 11:31
Gdje mi je Dela brat? da nema ove usrane korone mislim da bi prekucali sa posjetom ove sezone :opaopa: :bih: jedini nacin da mi navijaci pomognemo klubu da odemo i uzmemo clansku :salut: nadam se da u klubu ima neko zaduzen za marketing i da se krene sa hajcanjem ( ide 100 godina kluba daj bar ove sezone da ovo zakucamo)Torcidi je clanska kao licna karta raja koja cak i ne idu na utakmice imaju istu.
I ove godisnje za sad jako lose idu. Evo ja sam prije pet dana bio, ne znam za sjever i istok ali za jug, koji je najpovoljniji i uvijek najbolje se prodaje, je jedva 50 komada otislo. Za clanske isto, bez 5000 aktivnih mi ne smijemo preko usta prevalit nikom te ne damo. Znaci djela ljudi a ne rijeci.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 11:40

BarbareZeljin je napisao/la:
07 avg 2020, 22:09
iguita je napisao/la:
07 avg 2020, 19:22
Bravo Zeljo. Saljite Areni proteste , za ovog pitarskog ****.Persona non grata .Bitanga.
Privatno sam bas kratkog fitilja,iako se po forumu pravim fin,KANA me provalio,ali nekako u zivotu naucis da se kontrolises i da te ne doticu svakakvi debili,ako bas ne moraju da te natjeraju na reakciju. Ali imas posebnu sortu ljudi ,to je ona sorta koja nema ni stida ni obraza,a sa takvim ne mozes pricati niti vodit dijalog,za takve ima samo da mu **** sve po spisku i da ga pljunes.
Zato sto je seljak i sa takvim mozes samo tako.
Vedad Surkovic je jedan od njih. Ja sam se jednom zarekao da ako ga ikad sretnem u gradu da cu ga poslati u pm.Tacno mi mrak na oci padne kad ga slusam. Hajde sto si navijac,ali da si tako pristrasan i da tako pokusavas poniziti suparnicki klub i omalovaziti,da je to strasno. **** mu mater onaj ko ga drzi na televiziji. Takodjer ima jos jedan forumas kojem sa merakom isto ono sto bi i Surkovicu. Popularni djipke,isto zohar maloumni.
Tacno me podsjeca na jednog potrcka sto radi kod Runde u pekari. Glup ko zadojen pitar. Primitivna verzija Maija. Stvarno nemam namjeru vrijedjati pitare,imam tonu raje i familije koji navijaju za njih i naucio sam se postovanju,bez obrzira koliko ih fudbalski nepodnosio,ali ovakve bi sa merakom poslao u 3 pm one maloumne.
Ma brat je tebe davno skontao :rol: bojim se da je istina ono sto Storm pise da si jos uvijek na onom forumu :stop: nego si se izvlacio na koronu ,satro nemas vremena posao :damn: odmah sam ti napisao da ti postovi nisu jezeci kao na onom

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 avg 2020, 11:40

KANA je napisao/la:
Borac pada jos lakse Kana,cisto da im najavimo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 avg 2020, 11:40

Kana opet se upalio
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 11:47

delinjo je napisao/la:
08 avg 2020, 11:40
KANA je napisao/la:
Borac pada jos lakse Kana,cisto da im najavimo.
nisi im trebao govoriti :bale: neka se malo sekiraju ,vidis da su se navikli na pobjede :roll: mali broj stranica nakon jucerasnje pobjede

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 08 avg 2020, 11:49

A dresovi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 11:58

Dejan1921 je napisao/la:
08 avg 2020, 11:39
KANA je napisao/la:
I ove godisnje za sad jako lose idu. Evo ja sam prije pet dana bio, ne znam za sjever i istok ali za jug, koji je najpovoljniji i uvijek najbolje se prodaje, je jedva 50 komada otislo. Za clanske isto, bez 5000 aktivnih mi ne smijemo preko usta prevalit nikom te ne damo. Znaci djela ljudi a ne rijeci.
hajde mogu shvatiti da godisnje idu lose (teska je situacija ,raja nema para)ali ove clanske godinama su nam problem :roll: hocemo klasa radnicka ,necemo da prodamo klub ,necemo nikakve investiture hajde onda da mi budemo ti koji ce bar kupiti clansku kartu ne 2000 nego da to bude puno vise aktivnih clanova .Nebi sad da nesto kudim ali marketing je ovo lose uradio/odnosno nije nista uradio da svakog od nas natjera I da odemo da se uclanimo

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 08 avg 2020, 11:59

KANA je napisao/la:
iguita je napisao/la:
07 avg 2020, 19:22
Bravo Zeljo. Saljite Areni proteste , za ovog pitarskog ****.Persona non grata .Bitanga.
Privatno sam bas kratkog fitilja,iako se po forumu pravim fin,KANA me provalio,ali nekako u zivotu naucis da se kontrolises i da te ne doticu svakakvi debili,ako bas ne moraju da te natjeraju na reakciju. Ali imas posebnu sortu ljudi ,to je ona sorta koja nema ni stida ni obraza,a sa takvim ne mozes pricati niti vodit dijalog,za takve ima samo da mu **** sve po spisku i da ga pljunes.
Vedad Surkovic je jedan od njih. Ja sam se jednom zarekao da ako ga ikad sretnem u gradu da cu ga poslati u pm.Tacno mi mrak na oci padne kad ga slusam. Hajde sto si navijac,ali da si tako pristrasan i da tako pokusavas poniziti suparnicki klub i omalovaziti,da je to strasno. **** mu mater onaj ko ga drzi na televiziji. Takodjer ima jos jedan forumas kojem sa merakom isto ono sto bi i Surkovicu. Popularni djipke,isto zohar maloumni.
Tacno me podsjeca na jednog potrcka sto radi kod Runde u pekari. Glup ko zadojen pitar. Primitivna verzija Maija. Stvarno nemam namjeru vrijedjati pitare,imam tonu raje i familije koji navijaju za njih i naucio sam se postovanju,bez obrzira koliko ih fudbalski nepodnosio,ali ovakve bi sa merakom poslao u 3 pm one maloumne.
Ma brat je tebe davno skontao :rol: bojim se da je istina ono sto Storm pise da si jos uvijek na onom forumu :stop: nego si se izvlacio na koronu ,satro nemas vremena posao :damn: odmah sam ti napisao da ti postovi nisu jezeci kao na onom
Ti si nanijetio da me se kutarises. Ja sam vjerovao da ces me ti nabolje primit. Nisam dvosmislen hahaha.
A ti me samo diskreditujes. Osjecam se ko Jamak i Bekric. Samo me napadas da na starim lovorikama igram.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 08 avg 2020, 12:06

Nije ni prije bila bajna situacija sa članskim i sezonskim a sada neće pogotovo. Ova situacija sa pandemijom je udarac kakav nismo primili još od rata.

Bukvalno smo osakaćeni finansijski.

A sigurno i značajan broj naših navijača.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 avg 2020, 12:08

Osim13 je napisao/la:
08 avg 2020, 10:41
Jado Vlagodić je naša šansa
Odnosno Coloseum je nasa sansa.
Ajde zavrti turu Jagodaaaa,Jagodaaa,Jagodaaaa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 avg 2020, 12:10

Ma dzaba,kako svima tako i nama jbg,nema od kukanja nista nego treba zasukati rukave i raditi i probati izvuci sto vise iz trenutne situacije.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 avg 2020, 12:12

08 avg 2020, 11:59
KANA je napisao/la:

Ti si nanijetio da me se kutarises. Ja sam vjerovao da ces me ti nabolje primit. Nisam dvosmislen hahaha.
A ti me samo diskreditujes. Osjecam se ko Jamak i Bekric. Samo me napadas da na starim lovorikama igram.
nisam ja bruda Irfo :nene: vidio si jucer mi prijeti blokiranjem,te nevalja mi email sa kojim sam prijavljen,slicna taktika Izlije I Asharak :D

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 08 avg 2020, 12:14

Niti je svima isto, niti je kukanje već realna priča.

Daleko najpogođeniji klub je Željo, na više načina.

Biće Željo opet Šampion!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 avg 2020, 12:15

Pa dobro nekome manje nekome vise,ali ovu pandemiju osjete u Realu zasto bi mi bili izuzetak ..

Nas pogodilo zbog posjete ali Boze moj doci ce i to uskoro
VOLIM ZELJEZNICAR!!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 08 avg 2020, 12:22

Nisu to samo ulaznice već, ulaznice, sponzori, transferi pa onda recimo evropa gdje bi u normalnim okolnostima uzeo bar duplu cifru nego sada, opet po raznim osnovama.

Pusti se Reala stari, kupi grad Bernabeu za milione miliona, pa ga proda Realu za euro.

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 43 gosta.