Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nego de ti meni @irfo insajderu reci jel istina da je Husara dobar s Osimom?Napisao na FB kako se redovno cuje sa Osimom, i kako su kao pricali oko nekog stopera..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Testirajte djecu ba dingospo, nije ovo za zajebancije, vidis kolko je zarazenih svaki dan....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:48Nego de ti meni @irfo insajderu reci jel istina da je Husara dobar s Osimom?Napisao na FB kako se redovno cuje sa Osimom, i kako su kao pricali oko nekog stopera..
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo je najgluplji moderator od kad je ovog foruma, i veliki minu ss.ba
Kae, niste objavili na zvanicnoj da ste se testirali
A budale, boze dragi...
Umjesto da slavi drugu pobjedu, on se brine jesul akademci testirani il ne
Kae, niste objavili na zvanicnoj da ste se testirali

A budale, boze dragi...
Umjesto da slavi drugu pobjedu, on se brine jesul akademci testirani il ne

- RajaBa1983
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:52Testirajte djecu ba dingospo, nije ovo za zajebancije, vidis kolko je zarazenih svaki dan....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:48Nego de ti meni @irfo insajderu reci jel istina da je Husara dobar s Osimom?Napisao na FB kako se redovno cuje sa Osimom, i kako su kao pricali oko nekog stopera..

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kakvi bolesnici, opravdavaju sto ce pustit djecu netestiranu da igraju 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
odgovori na pitanje...irfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:52Testirajte djecu ba dingospo, nije ovo za zajebancije, vidis kolko je zarazenih svaki dan....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:48Nego de ti meni @irfo insajderu reci jel istina da je Husara dobar s Osimom?Napisao na FB kako se redovno cuje sa Osimom, i kako su kao pricali oko nekog stopera..
Necemo testirati irfo.. vidis da nema puno zarazenih danas, samo 74 pa nema potrebe

Jesi fakat mislio da sam ozbiljan u vezi Erica

- feniksptica
- Kontakt:
Kakav glupan, pa kaakav je to moderator..kakvi su onda ostali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Daj odma omladinski derbi da se plavi zaraze od nasih netestiranih 
@irfo
Kakav pacenik
Kad bude vakat da se prekine liga, mi cemo se testirati...
Vico ce nam srediti

@irfo

Kakav pacenik
Kad bude vakat da se prekine liga, mi cemo se testirati...
Vico ce nam srediti

A zasto ti mislis da sam ja sad ozbiljan, al su se upalili pitarski bolidiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:56odgovori na pitanje...irfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:52Testirajte djecu ba dingospo, nije ovo za zajebancije, vidis kolko je zarazenih svaki dan....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:48Nego de ti meni @irfo insajderu reci jel istina da je Husara dobar s Osimom?Napisao na FB kako se redovno cuje sa Osimom, i kako su kao pricali oko nekog stopera..
Necemo testirati irfo.. vidis da nema puno zarazenih danas, samo 74 pa nema potrebe
Jesi fakat mislio da sam ozbiljan u vezi Erica?

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam ja da se ti zayebavas, ali ostatak raje nije upoznatoirfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:13A zasto ti mislis da sam ja sad ozbiljan, al su se upalili pitarski bolidiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:56odgovori na pitanje...
![]()
I hoces mi odgovoriti vise, nije valjda da se Osim druzi sa Husarom..tog debila treba svako otjerati iz kluba..
Kako da se ne druziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:15Znam ja da se ti zayebavas, ali ostatak raje nije upoznatoirfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:13A zasto ti mislis da sam ja sad ozbiljan, al su se upalili pitarski bolidiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:56
odgovori na pitanje...
![]()
I hoces mi odgovoriti vise, nije valjda da se Osim druzi sa Husarom..tog debila treba svako otjerati iz kluba..

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E drago mi je da ste to uradili, pametan potezirfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:17Kako da se ne druziGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:15Znam ja da se ti zayebavas, ali ostatak raje nije upoznato
I hoces mi odgovoriti vise, nije valjda da se Osim druzi sa Husarom..tog debila treba svako otjerati iz kluba..pa husari je na Grbavici rampa vec ima 4-5 godina, prije nego kad ste mu vi lupili
Znaci debil opet laze

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko dade ovom moderatora... blizi je banu nego modu, realno.
Ne laze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Irfo standardno glup.
husara ima tarabu na Grbavici i na Koševu
al zato covjek ne **** teletabise i ima metak u cijevi
al zato covjek ne **** teletabise i ima metak u cijevi
mosa lošmi stićko tit-ula!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ej
Djecu nisu testirali
I oni nesto pricaju
Svasta
Jos kad se danas ukazu u Kaknju u bijelim dresovima sa bordo cizama

Djecu nisu testirali
I oni nesto pricaju
Svasta
Jos kad se danas ukazu u Kaknju u bijelim dresovima sa bordo cizama

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Husara samo misli da je dobar s AmaromGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:15Znam ja da se ti zayebavas, ali ostatak raje nije upoznatoirfo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:13A zasto ti mislis da sam ja sad ozbiljan, al su se upalili pitarski bolidiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 11:56
odgovori na pitanje...
![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E to mi je drago cutikerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:49Husara samo misli da je dobar s AmaromGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2020, 12:15Znam ja da se ti zayebavas, ali ostatak raje nije upoznato
I hoces mi odgovoriti vise, nije valjda da se Osim druzi sa Husarom..tog debila treba svako otjerati iz kluba..![]()

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, supervizor i 24 gosta.