Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ovaj brak od pocetka nije slutio na najviše domete.
Fumarando hvala na radu i arrivederci.
Poch ili Simone, Zizzoua ne bih odbio također
Odbrana - out Rugani, samo zbog onog smijanja bem te u glavu jesi li svjestan gdje si nakon toliko godina, dovesti nekog perspektivnog stopera
Napad - out Higuain i Costa, hvala lijepo, povrede i.besqraz se ne mogu vise trpjeti, daj devetku ratnika, Kulusevski je vec tu od krila
Veza - out Matuidi, Khedira, Ramiz, Berna, daj Aouara, Zaniola, SMS a, Pogbu, daj nekog mladca koji ce trcati kao pastuh i gristi kao pit bull...
Bekovi - out De Sciglio, daj nekog mlađeg ko može odmjeniti Sandra, nekog beka iz Serie A
Imamo previše potrosenih igraca, za iduçu sezonu bojim se da ćemo moci da se izborimo u Serie A, mnogo toga mora se promijeniti, treba vidjeti i eventualna pojačanja. Nije isto biti influencer u Barci i trkaci konj u Parmi i igrati za Juve.
Ali i ovako.nije moglo više puno je tu izraubovanog materijala.
Nisam im još halalio Cana i Mandzu.
Fumarando hvala na radu i arrivederci.
Poch ili Simone, Zizzoua ne bih odbio također
Odbrana - out Rugani, samo zbog onog smijanja bem te u glavu jesi li svjestan gdje si nakon toliko godina, dovesti nekog perspektivnog stopera
Napad - out Higuain i Costa, hvala lijepo, povrede i.besqraz se ne mogu vise trpjeti, daj devetku ratnika, Kulusevski je vec tu od krila
Veza - out Matuidi, Khedira, Ramiz, Berna, daj Aouara, Zaniola, SMS a, Pogbu, daj nekog mladca koji ce trcati kao pastuh i gristi kao pit bull...
Bekovi - out De Sciglio, daj nekog mlađeg ko može odmjeniti Sandra, nekog beka iz Serie A
Imamo previše potrosenih igraca, za iduçu sezonu bojim se da ćemo moci da se izborimo u Serie A, mnogo toga mora se promijeniti, treba vidjeti i eventualna pojačanja. Nije isto biti influencer u Barci i trkaci konj u Parmi i igrati za Juve.
Ali i ovako.nije moglo više puno je tu izraubovanog materijala.
Nisam im još halalio Cana i Mandzu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 08 avg 2020, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Luzer Poch samo ako Max i Inzaghi neće.
Izgleda da i Paratici baš ide.
Izgleda da i Paratici baš ide.

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 08 avg 2020, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakvi potezi 
I šta sad, dovesti novog trenera i dati mu ovu ekipu ili mu kupiti tim?

I šta sad, dovesti novog trenera i dati mu ovu ekipu ili mu kupiti tim?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vraca se Max.
- IlCapitano
- Kontakt:

Paratici was willing to continue with Sarri as there was no time for a change. He could leave the club with Maurizio. (Sky)
Mrs i ti govedo jedno. **** skaut.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Čak i da mu progledaš kroz prste na nula trofeja, a ne znam što bi, izjava da trofeji služe samo za ego treba automatski da ga diskvalificira od kluba gdje se samo trofeji gledaju.
Narcisoidna dzukela. Ne znam sta je sa Nevedom?! Usutio se ceh. Nema sad stajanja, glave padaju! Sad je vrlo moguce da se Max vrati.
Max Allegri
Meni je svejedno koji je stil dok se pobjedjuje... ali sa sarriballom ili sa tvrdim allegrievim fudbalom iz zadnje sezone epilog je isti... losa sezona, cak je ova mozda i gora jos uz mnogo losiju igru... sminkerica fudbal se odnosi na to da vise zabijes ali i primis... to nije dna Juventusa ali nema veze dok se pobjedjuje medjutim ne pobjedjuje se puno... no kloppov liverpool i dortmund nisu isto kao ajax, city ili pochov tottenham... razlika totalna u igri... jedni bez dominantnog posjeda ali uz atomsku kontru i presing sa mnostvom radnika (kakav je bio juventus u prvoj alegrievoj sezoni) a drugi uz posjed i mnogo pasova... uglavnom ubili bi nas i ove... bilo ko ozbiljniji...Marvin je napisao/la: ↑08 avg 2020, 14:28Sminkerica? Ekipe poput Totta,Ajaxa,pa i Atalanta zadnjih godina izgledaju poput 100 miliona dolara protiv nas i skoluju nas.
Ne smikerica nego skola nogometa.
Jesil gledao Liverpool ili City zadnjih god? Pa strah me pomisliti sta bi nam uradili.
Proslogodosnji Liverpool bi nam zabio 10 golova sad,prosle i predprosle godine. U martu.
Za seriju a nam ne treba trener.
A za LP nam treba trener,totalni remont ekipe i 3 god. Minimum.
Meni je poche prvi kandidat i prva zelja za trenera jer je i dijelom italijan, poznaje jezik i kulturu, a uz to msm da ako bi neko mogao biti uvertira za pepa u juventusu da bi to mogao biti on i to dobra uvertira, to sam i pisao na pocetku sezone kad je ovaj degenerik imenovan za trenera iako im je filozofija slicna, jedan od kulturica, a drugi seljacina sa papanskim manirima...
Uglavnom najvaznije je da je dobio otkaz... cak nisam toliko ni za inzaghia jer vraca 3 5 2 sto u evropi prolazi ocajno ali sam opet za bilo koga umjesto ovoga... svaka cast agnelliu, vakat je da uzme stvari u svoje ruke... multimilijarder koje svi ebavaju u zdrav mozak... nakon ovoga siguran sam da ide ogromno lupanje novca od agnellia i rješavanje mediokriteta milom ili silom...
- forza_juve
- Kontakt:
Prije lyona sam govorio da je Marlboro bivsi bez obzira sto je klaun Paratici rekao da ostaje. Tako je i Max letio, samo mu saopstili da nije vise trener
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
A dobro jeste glupa izjava ali je morao nekako oprati navijačima Tottenhama zašto nikad neće vidjeti trofejIlCapitano je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:11Čak i da mu progledaš kroz prste na nula trofeja, a ne znam što bi, izjava da trofeji služe samo za ego treba automatski da ga diskvalificira od kluba gdje se samo trofeji gledaju.

Ne znam, može biti i da jeste ali ne bi mu ja stavljao tu etiketu dok se ne okuša u ozbiljnom krugu i okruženju.
Ali svakako izgleda da će Max nazad, tako da je svejedno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto vam sad taj Paratici debil? Zar ga niste dizali u nebesa?
- IlCapitano
- Kontakt:
Pochettino ne priča talijanski.
Inzaghi je igrao 352 zato što im je to odgovaralo. Karijeru je počeo sa 433
Dao bi ja njemu šansu kao i svakom, ali nije mi izbor nikako.Osim13 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:27A dobro jeste glupa izjava ali je morao nekako oprati navijačima Tottenhama zašto nikad neće vidjeti trofejIlCapitano je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:11Čak i da mu progledaš kroz prste na nula trofeja, a ne znam što bi, izjava da trofeji služe samo za ego treba automatski da ga diskvalificira od kluba gdje se samo trofeji gledaju.
Ne znam, može biti i da jeste ali ne bi mu ja stavljao tu etiketu dok se ne okuša u ozbiljnom krugu i okruženju.
Mislim da je samo figura u citavoj ovoj prici. Neka autoritativna pozicija i nista vise.Mig_Mig je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:17Narcisoidna dzukela. Ne znam sta je sa Nevedom?! Usutio se ceh. Nema sad stajanja, glave padaju! Sad je vrlo moguce da se Max vrati.
Andiamo Massimilianooo

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Inzaghi igra ono sto mora sa ekipom koja nema nikakvog talenta.IlCapitano je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:30Pochettino ne priča talijanski.
Dao bi ja njemu šansu kao i svakom, ali nije mi izbor nikako.Osim13 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:27A dobro jeste glupa izjava ali je morao nekako oprati navijačima Tottenhama zašto nikad neće vidjeti trofejIlCapitano je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:11
Čak i da mu progledaš kroz prste na nula trofeja, a ne znam što bi, izjava da trofeji služe samo za ego treba automatski da ga diskvalificira od kluba gdje se samo trofeji gledaju.
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Konacno, bravo Agnelli
Od pocetka se znalo da je pogresan izbor, nije to to.

Od pocetka se znalo da je pogresan izbor, nije to to.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.