SPA-FRANCORCHAMPS, Belgium — McLaren Mercedes, the leading team in the Formula One championship, was fined $100 million Thursday and excluded from the constructors' title in the spying scandal that has plagued the sport all season.
The International Automobile Federation, the sport's governing body, found the team guilty of cheating by using data obtained from Ferrari, its main rival, to improve its own car, the federation said in a statement issued after a hearing in Paris.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Formula 1
da se podsjetimo ovog slucaja iz 2007. godine
Don't believe the hype.
Jel ima neko za preporučit neku knjigu vezanu za F1 da je kvalitetna. Pročitao sam par njih tokom koronarnog perioda.
"We need to suffer. And we need to fight."
- IlCapitano
- Kontakt:
The Mechanic: The Secret World of the F1 Pitlane
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Jbg, jedina koju sam počeo čitati 
Nisam pročitao sve još, de prepričaj mi kako mu se Kimi osvetio za plave ruke?
Imaš gomilu ovih autobiografskih od vozača. Kimi, Button, Webber, Lauda, Coulthard...
Imaš gomilu ovih autobiografskih od vozača. Kimi, Button, Webber, Lauda, Coulthard...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Poslao sam ti pp da ovdje ne spamam.IlCapitano je napisao/la: ↑07 avg 2020, 16:16Jbg, jedina koju sam počeo čitati
Pročitao sam Buttonovu i Laudinu. Od Neweya obavezno pročitaj, strašan genije i inžinjer.
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bice zanimljive kvalifikacije, po rezultatima iz ovog zadnjeg treninga, mogla bi se voditi dobra bitka za 3-4-5-6 pozicije
Kakav krug Hulka
Alpha
Alpha
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ocon sigurno dobija kaznu za ovo. Kakva glupost.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Russell po običaju izvlači maksimum iz Williamsa, barem na kvalifikacijama 
Još malo da racecraft pobošlja bit će vrhunski vozač.
Q2 ce biti ludilo. Od treceg do petnaestog mjesta, unutar u 6,7 desetinki.
Dobar i Fettel opet
...Poceo ga i Roman samarat 
Mali je stvarno veliki talentDonnie Darko je napisao/la: ↑08 avg 2020, 15:20Russell po običaju izvlači maksimum iz Williamsa, barem na kvalifikacijama
Kyat debil sta uradi
Biti ce prezanimljiv Q2
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Apsolutna sramota
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
hahahahahahaha emojseb
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bravo RB, bravo Max,vitice zanimljivo sutra
Hulk opet kakvo vrijeme, Gasly isto
Hulk opet kakvo vrijeme, Gasly isto
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fettela svi samaraju ...bolid mu kriv ev kaze 
na meksoj komponenti nego ostali 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "